Gondolatok, ellenszélben. Aki profi hajós, az ellenszélben is képes előre haladni.

Ellenszélben

Ellenszélben

Gábor Aczél: Őrizzétek a TEKeTEK!

2016. március 10. - Harun al Rasid

Magdalena Marsovszky
épp most ·
"Szegyellje magat a magyarorszagi "demokratikus" ellenzek a köldöknezö, narcisztikus, nacionalista politikajaval, hogy hagyta EU szinten is Orbant gyözni! Szegyen es gyalazat, hogy az ellenzek fellepeseben sem jatszik szerepet az emberi jogok tisztelete, ami az EU mit ertekközösseg alapja, lefektetve az EU alkotmany emberjogi kartajaban. Ami törtenik Europaban az a magyarorszagi ellenzek sara is! Szegyelje magat minden visszagyülölködö, aki ahelyett, hogy raszoritana a kormanyt az emberi jogok tiszteletere, Orban "arany WC-kefejen" akad fent!! Mint az ovodaban, komolyan frown hangulatjel . Tovabbi jo egymasramutogatast! Nehogy eszrevegyetek, hogy az orszag mar nemzeti szocialistanak mondhato!"

Ami ennek közlésére indított:

http://www.heute.de/eu-will-auf-gipfel-mit-tuerkei-die-balkanroute-schliessen-kommentar-zu-fluechtlingspolitik-von-kanzlerin-merkel-kehrtwend

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ellenszelben.blog.hu/api/trackback/id/tr308459442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása