Gondolatok, ellenszélben. Aki profi hajós, az ellenszélben is képes előre haladni.

Ellenszélben

Ellenszélben

Amikor a vég kezdődik

2010. augusztus 14. - Harun al Rasid

Ma megszólított egy elkötelezett Jobbikos ismerősöm. Azt kezdte mesélni, hogy úgy járt, mint nagyon sok MSZP-s szavazó, akik kiábrándultak kedvenc pártjukból. Mondta, hogy ráadásul ezzel nincs egyedül. Csak annyi a különbség, hogy ameddig a szocialisták nyolc év alatt értek el egy tömeges kiábrándulást, addig a Jobbiknak ehhez elegendő volt három és fél hónap parlamenti és parlamenten kívüli tevékenység. De kezdjük az elején…

Néhány hónappal ezelőtt még a levegő is ózondúsabb lett bármelyik vidéki településen, ahová megérkezett a keresztény erkölcs, a becsület, az igazság és a józan magyar ész megtestesítő csoportja egy-egy kampányrendezvényre. (Lakossági fórumokként induló, nemzeti fórumokká érő rendezvényekről szólok, mert ugye a lakosság nem mind a nemzet, vagy lehet, hogy fordítva). Halkan, tisztelettudóan suttogott mindenki a nézőtéren mindaddig, ameddig el nem kezdődött a kampánybeszéd. Az előadást viszont fegyelmezett tömegek hallgatták végig, tiszteletből hangos nevetéssel díjazva a politikai ellenfelekről ezredszer elsütött poénokat, hiszen maga az addig ismeretlen és addig nem létezőnek hitt nagybetűs Igazság megtestesítői hintették, szórták az igét, mint jónak ígért vetőmagot a nemzeti érzelmű szív termőtalajába. A vetőmag pedig nem tud nem vetőmagként viselkedni. Még a bibliai példázatban is felhívja a Mester tanítványainak figyelmét, hogy bizony-bizony, amikor éjnek idején eljő az ellenség és konkolyt vet a búzamagok közé, akkor az is gyökeret ereszt, növekedni kezd és együtt fejlődik az aratásig a búzával. A konkoly nem tudja magáról, hogy ő konkoly. Neki csak növekednie kell, ha már elvetették, ha már termőtalajba került és ha már időnként a gazda, vagy a Gondviselés megöntözi.

Szóval a nemzetien érző szív táplálék-dús termőtalajába elvettetett az igazságszeretet magva, a becsület magva, az idegen gyarmatosítók végleges elűzésének magva, a keresztény erkölcs magva, a magyar gerincesség magva, a magyar felsőbbrendűség magva és mit tehetnek a magok, hát gyökeret eresztettek és teremni kezdtek… illúziókat, álmokat. Mert annak idején az ilyen termőföldként szolgáló nemzeti szívek által életben tartott lelkek gazdái komolyan vették a nemzetifórumozó megtestesült hús-vér igazságokat. Annak idején hinni akarták, hogy végre felnőtt egy makulátlan generáció, aki majd nem csak a szájával vallja nemzeti elkötelezett hitét, nem csak a szájával vallja keresztény értékekhez való ragaszkodását, nem csak szájával harsogja a becsületet, az igazság szeretetét és a hamisság gyűlöletét, aki nem csak hallásból ismeri a hűség fogalmát, hanem a cselekedetei is összhangban vannak megvallásaival. Annak idején a legtöbb nemzeti érzelmű nyitott szív őszintén hitte, hogy bizalmat szavazhat a Jobbiknak. És lőn világosság, de nem ám egyszerre.

Már virradatkor kiderült a szóvivőjükről, hogy ő is csak egy ember. Nem is akármilyen. Az a múltjában tévedésekre hajlamosabb fajta.

Később a mindenki számára biztonságot nyújtó gárdának egyik-(másik) tagjáról kezdtek el kiderülni érdekességek. Amikor hosszas latolgatás után mégis úgy döntöttek odafent, hogy a hirdetett keresztény erkölcs semmiképpen nem fér össze a pornóiparban vállalt főszereppel, akkor az addig egyenruhában tisztelgő szőkeséget eltanácsolták köreikből.

Az egyre erősödő fénynél már tagadhatatlanná vált hozzá (nem) értésük a bizalommal megelőlegezett és képviselői mandátummal felruházott fiuknak, minden egyes parlamenti felszólalásukkal erősítve óvatos gyanakvások beigazolódásait. Akik a Magyar Parlamentben a zsidók kötelező gyűlöletéről úgy szólnak, mintha az a krisztusi szeretet egyik alapvető feltétele lenne, akiknek egy gazdasági csőd és szakadék szélén is csak Biszkuval van gondjuk és természetesen minden egyébbel, ami a zsidókkal, vagy romákkal kapcsolatos, akik szalonképes kifejezések helyett patkányozzák és férgezik embertársaikat- gondolom mindezt csupa keresztény szeretetből, akiknél a parlamenti politizálás már-már kimerül egy-egy folyósóra való négyszemközti beszélgetésre való fenyegető invitálással, akik tüntető módon a Szent Koronára esküsznek fel és azt követően úgy viselkednek még a szentnek mondott Országgyűlésben is, mint valami minősíthetetlen, alpári utcagyerekek, azok aligha hinthettek, szórhattak jó gyümölcsöket termő magokat bármilyen talajba, bármilyen szívbe, vagy lélekbe.

De még mindig nem esteledett. Nekik. Ahhoz kellett újabb botrányok sorozata. Kellett egy Szent Koronára felesküdő szent országgyűlési képviselő, aki anális erőszakkal fenyeget meg újságírókat, kellett egy pártelnök, aki a kollégájának minősíthetetlen magatartását nem hajlandó (le)minősíteni, hanem még rátesz egy lapáttal. Mert Vona úr azt kifogásolta, hogy az anális erőszakkal fenyegetőző tisztelt képviselő úr miért nem váltotta valóra fenyegetését. Nos, ez az a pillanat, amikor megáll az ész és a nemzetien érző szív is gyorsabban dobog, hogy  hevesebb dobogásával azt a sok szemetet, amit naiv hittel magába fogadott, gyökerestől kivesse saját termőtalajából. De ez itt még nem a vég. A jelképes nap azzal végződik, hogy ez a társaság a saját rendezvényén már a saját baráti köréből is áldozatokat választ, már a saját meghívott előadóművészét is testőrökkel kell kimenekíteni a rengeteg jó gyümölcs közül. Mert ugyebár azt Jézus is megmondotta vala, hogy majd gyümölcseiről ismerszik meg a jó ember, meg a rossz. Miután annyi mindenre fény derült, hát jöhet az est sötétsége. Sötétül, halványul minden remény azokban, akik a Jobbikban bíztak. A teljes sötétségben még talán egy gyertyalángnyi fénynél elolvasható a hír, hogy a makulátlan Gárda hófehér lelkű és erkölcsű főkapitánya csalta a feleségét. Le is mondott. A főkapitányságról. Szerencséje lesz, ha róla a felesége nem fog lemondani.

Szóval a legjobb(ik)akra is ráköszönhet az este a maga sötétjével.

Nincs semmi baj a nemzeti érzelmű szívvel. Nincs semmi baj, ha az ember büszke arra, hogy magyar. Csak a következő hajnalon, talán négy év múlva, amikor ismét magvetők ruhájába öltözött igehintők, magvetők kopogtatnak ajtainkon, figyelmesebben meg kell nézni, hogy ki a magvető és mit akar a szíveinkben gyümölcsöztetni. Mert nem mindegy, hogy búza, vagy konkoly…

(((((((Forrás? Csak tiszta forrásból…

http://kuruc.info/r/6/63856/    …a Jobbik elnöke Zagyvához fordulva azt mondja: „Egy dolgot nem tudok magamban tartani - most a hölgyek és a gyengébb idegzetűk ne figyeljenek -, az volt a cím, hogy anális erőszakkal fenyegettél. Lehet, hogy az volt a baj, hogy nem váltottad be az igényt”.

http://atv.hu/belfold/20100812_toroczkai_tuzzel_vassal_irtana_a_jobbik_szakpolitikusait    „Az ilyen politikusokat a mi oldalunkon tűzzel-vassal irtani kell! Már most látható, hogy egyre jobban feszül egy ellentét az úgynevezett szakpolitikusok - ezt a szót sem szeretem egyébként - és a szabadságharcosok között, bár én inkább a megalkuvók és a bátrak ellentétének nevezném ezt a helyzetet”- mondta Toroczkai.

http://kuruc.info/r/2/64162/   „Kiss Róbert, a Magyar Nemzeti Gárda vezetője a mai napon lemondott tisztségéről. Az új országos vezető megválasztásáig két helyettese megosztva irányítja a Mozgalomnak a magyar nemzet érdekében végzett munkáját” – olvasható a szervezet honlapjának tegnap esti hírében.

http://kuruc.info/r/6/63434/   Kiss Róberték hazugságaival szemben azóta is gárdázik Müller Nikolett (18+)  )))))))))

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása