Gondolatok, ellenszélben. Aki profi hajós, az ellenszélben is képes előre haladni.

Ellenszélben

Ellenszélben

Balogh József Lino: Gondolatok az egységes cigányságról

2016. május 05. - Harun al Rasid

26 -év legnagyobb hazugsága ,hogy " nincs egységes cigányság " !
Láss csodát ebbe a rasszista csapdába minden cigány belement !
Politikailag egy nemzet sem homogén a demokrácia határán belül .

Ezt lovagolták meg és így osztották meg a cigányságot megfosztva minden politikai szavától 1993-ban, mikor is politikai szegregációt, puccsot hajtottak végre, hogy létre hozták a CKÖ-ket. Innentől kezdve lettünk távirányítású, súlytalan nép. 2010-után a kormány ültetvényeinek rabszolga munkásai: ez a közmunka.

Hogy hol kaptuk be a horgot ? Ott amikor a " divatot" követtük, nem a saját tagadhatatlan és csodaszép kultúránkat . Ugyanis a kultúránk egy és megbonthatatlan!

Én ugyanazt érzem, amikor a pajbánók utánozhatatlan komolyzenéjét hallom, mint amikor a páratlanul megható egyedi beás himnusz bújik fülembe. Ugyanazt érzem a Kaly Jag nagyszerű nótáin.
Bármikor tűzbe teszem értük kezeimet . Ha 26 -éve nem lettünk volna így megosztva, mint ma, akkor nem létezne politikailag sem Bayer, sem Vona és a hozzá hasonlók.

Sajnos naponta olvasom a zsidózó, buzizó cigányokat . Ők már ennek a 26-év cselének az áldozatai. Életemben nem tanultam annyi értékes dolgot, mint a meleg tanáraimtól, akik mindig a tiszteletreméltóbbak és legkiválóbbak voltak. Azokról a zsidókról meg ne is beszéljünk, kikkel életemben közelségükbe kerültem, mert életem meghatározó személyiségeivé váltak. Emberi alapvető kötelességem nagyságukat elismerni és sérelmeiket nem eltűrni.

Mára már belement a cigányok egy része a cigányságot semmibe vevő és megosztó hamis elméletekbe. "Ti nem akkor "... A ti nyelvetek már nem az "...és folytathatnám....Nos, ezek tudatosan vagy tudatlanul jobbikosan szélsőséges cigányok !

Száz szónak is egy a vége : Ha a saját világklasszis kultúránkat követtük volna, nem jutottunk volna idáig!
Válaszolj a következő kérdésre :  meddig tűrjük a gyűlöletet,  elnyomást ? Ebben a kérdésben NINCS különbség ember és ember közt!

Hallgasd a hatalmas kultúránk tagadhatatlan szép gyümölcsét, s közben a kérdésemen gondolkodj !

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ellenszelben.blog.hu/api/trackback/id/tr28688746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása