Gondolatok, ellenszélben. Aki profi hajós, az ellenszélben is képes előre haladni.

Ellenszélben

Ellenszélben

Ludvig Jenő: Czippel Feri

2016. április 08. - Harun al Rasid

Dajcstompika eltévesztette a címzést. Az elhízott bájgúnár lábszagú erőlködése. Tompi, elégedj meg a tolvajkormánytól kapott zsoldoddal, ne szenvedj ennyire.A viccet a főnökének kellett volna küldenie.
Ez a hülyegyerek, nem is tudja mekkora segg, most meg van győződve, hogy rohadt vicces volt.
Tompika jogosan szereti az oktatási rendszert. Olyan jól érezte magát az egyetemen, hogy az öt év tanulmányi időt tíz év alatt rohanta le.

Talán változtathatna a FideSSS a stíluson,(sose fognak) mert sajnos már sikerül a közbeszédet is az alpári stílusukra lezülleszteni. És a legviccesebb, hogy ez a Deutsch gyerek komenistázik. Ugye azt tudjátok, hogy apukája (nem a nagyfater) annak idején a pártbizottságból kapta meg a MÉH vezérigazgatói székét. Ő sem értett semmihez és most a fia sem esett messze tőle. Mert a Tompi gyerek diplomáját úgy szerezte, hogy miniszterként rombolt közben. Az erkölcseivel meg foglalkozni sem érdemes, mert annyira mocskos.
Szóval nem kellene neki ennyire hőbörögni.

Vannak a tanárok, akik szeretnének az oktatással valamit kezdeni, hogy a gyerekeinknek jobb legyen, és van ez a primitív pöcs, aki csak egy Pukli igazgatót lát, és azon görcsöl, hogy ennek az embernek minél kevesebb terve valósuljon meg.

De az egész FideSS ilyen úgyhogy mondhatjuk: Dajcstomi a FideSSarca.
Az egész kormányzat Tompika szintjén áll a közoktatás problémájához.
Hát nem csoda, hogy nem túl magas ez a szint!

Mikor egy kevésbé strapált,tehetős politikus viccnek veszi az oktatást az egészségügyet és mindent amit nem tudnak megoldani,mert védik a migránstól a valamit...,mert mi megvédünk tikteket ha bele is döglötök,-naponta készítik ki idegileg és fizikailag a polgárt a különböző ,hülyébbnél hülyébb ötleteikkel ...,mire megy ki a játék ?
Egyeduralom ,királyság ? Jól fizetett "alattvalók" nélkül nem fog működni ! Lassan mindenki odébb áll...,talán már jövőre kenyérrel és sóval várja Viktor a migrást...heheeee..

Ha tud olyan " kicike magyar" ....höhöhööö..,hogy táguljon Rogán Pasa markába......hukk ..ja parkjába heheee....
Ez a Dojcs Tomi egy végbél termék,a FideSS életpálya .

Dajcstompika már sportminiszter volt de a diploma még hiányzott.Az egész ország drukkolt neki , hátha összejön mint Orbán "díszcigányának"farkasdocensflóriánnak.Úgy is ugyanabban a ligában játszanak.
Hát igen! Ez olyan megható végre sok év után farkasflórika "megtalálta" az érettségi bizonyítványát.Híd a munka világába !

A pofám leszakad 1,6 milliárd ezeknek a transzzsíroknak,csak nekik, faji, származási alapon.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ellenszelben.blog.hu/api/trackback/id/tr268579888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása