Gondolatok, ellenszélben. Aki profi hajós, az ellenszélben is képes előre haladni.

Ellenszélben

Ellenszélben

Kósa-Somogyi László: Fideszes lovagi kor

2016. április 03. - Harun al Rasid
„A társaság egyik fiatalabb tagja egyenesen azt a véleményét fogalmazta meg, hogy a hétfős kabarébrigádból egy nemzeti kommandónak legalább kettőt-hármat ki kéne végeznie. Azzal érvelt, hogy a tévékabaré olyan súlyos önazonossági károkat okoz a társadalomban, hogy morálisan megengedhető az ezzel arányos szankció. Mint a filmben is történt. Másrészt egy-két áruló látványos megbüntetése megfélemlítené a nemzettagadó elitet. Ha mérlegelniük kellene a népszerűséget és a kiemelt gázsit egyfelől, s egy lehetséges erőszakos halált másfelől, akkor a gyávaságuk felülkerekedne, s a nemzet fellélegezhetne." - Bencsik András.
A cikk érdekes történet. Nem nézek tévét, tehát nem láttam.
Csak mellékesen megjegyzem, hogy Bencsik Andrást a „kiemelkedő színvonalú munkájáért a Magyar Érdemrend lovagkereszt polgári tagozat" kitüntetéssel jutalmazták. Már csak az a kérdésem, hogy milyen lehet az alacsony színvonalú munka a fideszeseknél, mikor a kiemelkedő színvonalú Bencsiket simán kiqrták a teljesen idióta Echo tévéből is...? Mondjuk az is igaz, hogy a Szaniszló még ott van, és azért az odateszi magát biztosan - szoktam derülni a netre kiragadott részleteken. Nagyon vicces az is. :) :) :)

A bejegyzés trackback címe:

https://ellenszelben.blog.hu/api/trackback/id/tr368557008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása