Gondolatok, ellenszélben. Aki profi hajós, az ellenszélben is képes előre haladni.

Ellenszélben

Ellenszélben

Az Országház fantomja

2015. május 18. - Harun al Rasid

Van nekünk, ugyebár, ez a Habony Árpád,

Van nekünk, ugyebár, ez a Habony Árpád,

ill. a franc tudja, kinek van, mert a Vezér nem tudja, ki is lenne ő úgy egyáltalán. Letagadni nem tudja, hogy ott van, mivel elég sokszor mutatkozik a társaságában – ne is próbáljunk súlyozni, ki, kiében, mert könnyen előfordulhat, hogy kiderül, a Vezér mutatkozik Habony társaságában -, de attól még nem tudja. Amúgy is, ha meg akarunk tudni róla valamit, ne őt kérdezzük, hanem a Népesség Nyilvántartó Hivatalt. Tiszta ügy, miért is kellene tudnia róla, ki is ez a Habony, hiszen nincs rajta egyetlen fizetési listán se, a Parlament folyosóin is csak úgy kóricál, leginkább kéretlenül, és, ha útjába akad egy képviselő, hát csak úgy, merő szívjóságból ellátja jó tanácsokkal – amire épületszobrászi képzettsége minden bizonnyal feljogosítja.

Maradjunk annyiban, hogy Habony a fantom. Nem az Operaházé, az Országházé.
Kimutatható jövedelme nincs, de azért volt annyi tőkéje, hogy alapítson Győri Tibor volt miniszterelnökségi államtitkárral együtt – micsoda véletlen, pont vele – egy, az ellenséggé vált Simicska-féle médiabirodalom ellentartására szolgáló céget, a Modern Media Group Zrt.-t. Azt csak remélhetjük, hogy Győri ismeri Habonyt, és nem Kaja Ibrahimmal társult.

Most meg kiderült, hogy ez a senki által nem dotált, fizetett, szponzorált Habony londoni céget alapított az ismert amerikai politikai tanácsadóval, Arthur J. Finkelsteinnel, aki többek között Nixonnak és Reagannek is dolgozott, és a Fidesz kampányaiban is részt vett.

Mondjuk, ez a Finkelstein se ismeri személyesen Habonyt, de hát, ha a magyar miniszterelnök se, akkor ez nem lehet akkora nagy gond. Fő a bizalom. Mert hát, a fideszes politikusoknak, köztük a miniszterelnöknek is évek óta tanácsokat adó Habony hivatalosan ugyan nem áll semmilyen kapcsolatban Orbán Viktorral, de azért meglehetősen sokat nyom a latba, ha azért másokkal elhiteti, hogy de mégis. A kormányfő nemrégiben azt mondta, hogy az ő dolga, kinek kérdezi meg a véleményét, kire hallgat, tekintettel arra, hogy minden döntésért ő viseli a felelősséget. Mondjuk ez elméletileg így van. Csak hogy, eddig még soha, semmiért nem viselte a felelősséget, és rohadtul meg lesz lepődve, ha Habony majdan a sortűz bizottságban is ott lesz.

„Az Index információi szerint az április 15-én bejegyzett Danube Business Consulting Ltd.-ben mindkét fél (Habony és Finkelstein) 2500 font értékű részesedéssel rendelkezik. A társaság igazgatója a 46 éves Laczkó Gyula, aki brit céginformációs adatok szerint 26 társaságban tölt be igazgatói posztot. Aki egyébként a cegalapitas.co.uk honlapot is üzemeltető Netnor Ltd. Ügyvezető igazgatója. Laczkó a honlapjuk szerint hét éve érkezett Angliába. Az Index szerint azzal a céllal alapították a társaságot, hogy külföldi politikai megrendelők számára végezzenek munkát.”

Laczkó sem ismeri Habonyt, de szerinte erre nincs is szükség, mivel az igazgatónak nem kell ismernie a cég tulajdonosát. Igaz is, mi a francnak kellene? A végén még megzavarná az igazgatásban.
Lehet, hogy Finkelsteint sem ismeri, pedig ő zsidó, bevallottan homoszexuális és több gyűlöletkeltő kampány atyja.  Azért akad itt egy kis prücök: a vállalkozásoknak elviselhetetlen magyarországi közállapotokkal reklámozza magát az új londoni cég ügyvezető igazgatója, Laczkó úr.

Lázár meg azt találja hazudni, hogy ő sem ismeri Habony londoni üzlettársát, nem tudja, ki ez az úr. Lehet, hogy a Fidesz többek közt karaktergyilkos és gyűlöletkeltő kampányát egy másik Finkelstein vezényelte le?

Mr. Finkelstein már nincs az ismeretlenek közt, ezt jó lenne, ha Lázár is felfogná, ugyanis maga a Vezér is bevallotta, hogy pár napja beszélt vele. Elég ciki ez után, ha Jankó letagadja, hogy ismerné.

Azon felül Havasi szóvivő elvtárs is csak annyit mond erről, hogy Orbán elvtárs csak beszélget Finkelstein elvtárssal.
Csak beszélget. Az időjárásról, a magyar fociról, a Duna vízállásáról, az újburgonya áráról, ilyesmikről, ahogy ezt már egy nemzetközileg elismert szarkeverővel egy magyar miniszterelnök szokta.

Nos, a kimutatható anyagi forrásokkal nem rendelkező, dehogytanácsadó Habony két céget is alapított, több millió forint részesedéssel. Állítólag ez ügyben már a NAV is vizsgálódik. Ismerve a NAV hatékonyságát, ettől azért Habonynak még nem lesznek álmatlan éjszakái.


Viszont Kapócs Zsóka végre el tudott válni Habonytól. Ahogy elnézem a fotóját, Kapócs mi a bánatot talált szerethetőnek ebben az előemberben? Vagy van annyi pénz?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ellenszelben.blog.hu/api/trackback/id/tr118360340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

62853 2015.05.18. 22:33:55

Talált, elsülyedt. Van annyi pénz. Soroljam?

199664 2015.05.19. 07:52:09

Van ám annyi pénz!Csak nézzük azoknak a csajoknak a listáját,akik nem kis pénzért ugyan,de tudnak szeretni egy disznó formájú Vajnát,egy baltaképű Habonyt,és nagyon sokan egy ,az állandó részegségtől duzzadt,és vörös képű Dajcs Tompikát! Igaz,ők is egy szinvonal!!

336586 2015.05.19. 20:19:16

Van ám az a pénz. Még ha aprópénz is a a famíliában, Piroskánál.

291070 2015.05.20. 09:35:17

[napos](#3721339) jól vagy? Habony családjában van Piroska? Farkas meg sehol?

323850 2015.05.21. 22:54:23

Valahogy az az érzésem, hogy ha nekem nulla látható jövedelem mellett ilyen cuccaim, autóm, sajtóm lenne, az APEH (bocs: a Nemzeti AV) gyorsan rám találna és érdeklődni kezdene a jövedelmemről)

336586 2015.05.22. 18:12:48

6. keleti bölcs (szerkesztő) 2015. 05. 20. 9:35 Fuss neki mégegyszer, hátha megérted. Ha meg nem, úgy is jó.

349539 2015.05.27. 04:13:49

8. napos: ami azt illeti, teljesen érdektelen, hogy neked mi a jó. Válaszolj: van a Habony családjában Piroska? Vagy csak szokás szerint az eszed játszod? Visszavonom: ami nincs, azt még játszani se lehet.
süti beállítások módosítása