Gondolatok, ellenszélben. Aki profi hajós, az ellenszélben is képes előre haladni.

Ellenszélben

Ellenszélben

The Impact of Hungarian Anti-Semitism

2013. november 22. - Harun al Rasid

by Christopher Adam

by Christopher Adam

Dear All,

My article appeared in this week's issue of The Canadian Jewish News. The article is not yet available online, but attached you will find a scanned version of the page from the CJN's print edition, dated November 21st, 2013. It relates to the Member of the European Parliament (MEP) Csanád Szegedi's planned arrival in Canada in a couple of weeks, but also includes some more personal, as well as some broader reflections. As many of you know, Szegedi was a founder of Hungary's rabidly anti-Semitic and fascistic Jobbik party, but has since discovered that his grandmother was a Holocaust survivor. He will now be attending an event hosted by the Westmount Chabad, in Montreal, and this has sparked controversy.

Please find the article attached.

Sincerely,

Christopher Adam, PhD

The Articel

(a megnyitáshoz Acrobat Reader megléte szükséges.)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ellenszelben.blog.hu/api/trackback/id/tr678360166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

302398 2013.11.23. 12:04:30

Elnézést, hogy nem a témához szólók, de az a helyzet, hogy a friss bejegyzések már megint nem működik, csak a blog-okon keresztül lehet elérni az új bejegyzéseket!

291070 2013.11.23. 12:47:02

[ácsi](#1727760) hát, ez ügyben (se) tudok tenni semmit :(
süti beállítások módosítása