Gondolatok, ellenszélben. Aki profi hajós, az ellenszélben is képes előre haladni.

Ellenszélben

Ellenszélben

Orbán-hívő stílusgyakorlata

2013. október 04. - Harun al Rasid

Floridából, zsigerileg.

Floridából, zsigerileg.

Orbán floridai híve megszólalt.

Van egy Kanadai Magyar Hírlap, azon belül is egy Ellenszék rovat – ami a közelmúltban leállt hazai ellenszek.hu vélemény magazin szerves folytatása.

Ezen a fórumon is akadnak bőven jobboldali hozzászólók – hol nem? – ami azonban meglepő, akadnak köztük számosan olyan külhoni – nem vendégmunkás, hanem letelepedett – magyarok, akik, bár nem profitálnak belőle, teljes mellszélességgel kiállnak Orbán mellett, mi több, ők akarják megmondani, minek és hogyan kell történnie Magyarországon. Ezt hívják a csalánnak más nemi szervével történő csapkodásának. Kétségtelen, Orbán az ő szavazatukra vadászik.

Pimaszok, fölényesek, elvakultak, sértőek, agymosottak, de hát, hozzászoktak, hogy bármit mondhatnak, két szempontból is: arrafelé valóban szólásszabadság van, ráadásul a Lendvay utca nem áll messze – legalábbis módszerekben – tőlük.

Álljon itt elrettentő példaként egy bizonyos Burkus László – kamu név természetesen, bár ő adta meg, de ahhoz gyáva, hogy saját magát felvállalja – Floridából. Sublótfiók magyar: ki-be jár az U.S.A-ból, szezonális látogatója szülőhazájának.

"christopher ezt az IP szamot is tedd fel ide te beszari gyava fereg , latogass meg floridaban hadd lojem szet buzi fejedet pisztollyal"

valamint:

"kurva anyatokat mocskos zsido tolvajok , himringyo apja baszta ezt a buzi christopher adamot is , ti csak lopni tudtok , parittyas meg rohadjon meg magyarorszagon , ez a christopher a legsunyibb tolvaj lop a katolikusoknal is meg a zsidoktol is mert impotens dolgozni , baszni csak ferfiakkal szeret peldaul a szinten buzi ille pityu faszat is leszopta mogyoprodon , a Llanfair meg egy kitartott selyemfiu hiszen a felesegen eloskodik , a 2 felzsido unokammal meg nem takarozok hanem nemzeti magyaroknak nevelem akik homalyosan emlekezhetnek zsido nagyanyjukra , kinyalhatjatok a valagam kocsog buzi zsido szemetek , christopher te meg dogolj meg minel elobb"

és még:

"christopher.te gyava fereg..megerdemeltetek ezt a fenyegetest barcsatol mert ritka sunyi mocskos allat vagy a csurhe tarsaiddal egyutt ...LOPNI akarsz magyarorszagrol es ezert hazudtok orbanrol/fideszrol mert o nem enged lopni titeket ..kirugtak a kanadai magyar kovetsegrol is mert oda is koldulni jartal.nem szegyenled magad hogy kanadaban szulettel es keptelen vagy ott eleget keresni..egy impotens buzi köcsög vagy , persze ez csaladi hagyomany nalatok mar nagyapad is kifingott mert nem birta a munkat a fronton"

Nos, ez az alpári modor, ez a zsigeri gyűlölet Orbán egy sublótfiókmagyar hívétől nem kíván semmilyen magyarázatot. Sajnálatos módon még csak nem is magányos pöcegödörlakó…

Ez a szöveg az amerikai joggyakorlatban sima börtönbüntetést vonna maga után, azonban itthon teljesen értelmetlen eljárást indítani ellene – ami, ugyebár, magyar állampolgársága révén jogszerű lenne – mert ahol a kövekkel, betondarabokkal, vizes palackokkal cigányok házait megdobálni nem bűncselekmény, ahol a kockakő csak a véleménynyilvánítás eszköze, az eljárás kimenetel nem kétséges.

Mondanám, hogy beteg elme, de sajnos, mindez teljesen józan ésszel elkövetett mocskolódás. De nem kell aggódni, a moderálás szájkosarat tesz rá. Ettől borul el igazán az agya :-)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ellenszelben.blog.hu/api/trackback/id/tr978360110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása