Gondolatok, ellenszélben. Aki profi hajós, az ellenszélben is képes előre haladni.

Ellenszélben

Ellenszélben

A Hunhír Info Szerkesztőinek

2012. július 26. - Harun al Rasid

inkább a saját portájuk előtt söprögessenek!

inkább a saját portájuk előtt söprögessenek!

Önök - akik mögött állításuk szerint ott áll az egész magyar nemzet - bizonyos Szalay László (ál)nevű magyarul író cimborájuk aláírásával "Csatáry-ügy: már Zétényi Zsoltot, Gaudi-Nagy Tamást is gyalázzák" címmel ismertettek egy olyan kritikai hangvételű fogalmazványt, melyben a lényegi dolgokkal (ti. a háborús bűnössel, annak múltjával) nem foglalkozott a szerző, "Szalay László" - mindösszesen csak a többnyire angol, francia vagy (a Jewish News Agency esetében a héber és angol anyanyelvű) szerkesztők hibájából fordítási nehézségekkel küszködve egy-egy helyesírási hibát vétettek a szerkesztők. Nem a szerző, hanem a szerkesztők! Megértjük ha a magyarországi fajvédőknek, "igaz magyaroknak" kényelmetlen olvasni egy-egy Szemenyei-cikket.

Ha más alkalommal is találnak ilyen hibákat, akkor köszönettel vesszük jelzéseiket.
Az "amatőr" jelzővel emlegetett Kanadai Magyar Hírlap(KMH)-munkatárs, Szemenyei-Kiss Tamás esetében a bizonyára fiatalkorú cimborájuk nem vette figyelembe, hogy a nem szerény képességekkel rendelkező publicista - a Hungarista Mozgalom Hírszolgálata néhai vezetője, az Alapítvány a Kommunizmus Áldozataiért egykori németországi igazgatója - olyan ismeretekkel rendelkezik a magyarországi szélsőjobboldali mozgalmakról, szervezetekről, melyeket kevés újságíró mondhat el magáról napjaink Magyarországán. Feltételezzük, ezeket az írásokat az Önök nagy tudású szerkesztői, szerzői is olvasták az utóbbi években. (Feltehetőleg ezért is emlegetik Őt a nemzetiszocialista ügy árulójának azok, akik önmagukat hungaristáknak tartják, de azért Horthy Miklóst éltetik - amely megnyilvánulás meglehetős ideológiai zűrzavarra utal az Önök világában.)

Megragadva azt a ritka alkalmat, hogy szerkesztőiknek írunk, felhívjuk figyelmüket: mikor egy-egy a roma nemzetiséghez tartozó honfitársunk bűncselekményéről számolnak be, akkor nem feledkezzenek el arról, hogy esetleg ugyanazon a napon hány "igaz magyar" követett el gyilkosságot, lopást, rablást... - mert azzal még a legbutább olvasóik is tisztában vannak, hogy az egy-egy napon elkövetett összes bűncselekményt nem lehet a roma lakosság számlájára írni!

Olykor, ha ennyire jól tájékozottak, írhatnának a Magyar Gárda soraiban megtalálható homoszexuálisokról, a testüket áruba bocsátó gárdaleányokról, a zsidó származású - de "igaz magyarként" uszító, a zsidóságra szégyent hozó - Jobbik alelnökről, látogatást tehetnének a szegedi Csillagbörtönbe, ahol a Jobbik Magyarországért Mozgalom egyik tagja az általa elkövetett gyilkosságért életfogytig tartó szabadságvesztését tölti. Említhetnénk még a köztörvényes bűncselekmények elkövetéséért börtönt viselt Tyirityán Zsolt nevű cimborájuk múltbéli és a jelenben tapasztalt "nemzetféltő" cselekedeteit is... de nincs hely felsorolni mindazokat a vétkeket, melyeket Önök csupán csak a zsidó és roma honfitársaink esetében hangsúlyoznak.

A Nemzeti Jogvédő Szolgálat - amely parazita módon éppen ebben az ingoványban, a rothadó társadalmi viszonyok talaján élősködik - személyi állományát jól ismerjük... A Morvai Judit nemzetes asszony és Gaudi-Nagy Tamás politikai románcát is, de ez maradjon az ő ügyük.
Üdvözlettel (addig is amíg valamelyik eljövendő magyar kormány fel nem számolja kígyófészküket):

HUNGARIA-PRESS-2012
Budapest - Ottawa - Wien

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ellenszelben.blog.hu/api/trackback/id/tr328309938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

163107 2012.07.26. 17:05:33

Az biztos, hogy óriási ideológiai katyvasz van ezek fejében.
süti beállítások módosítása