Gondolatok, ellenszélben. Aki profi hajós, az ellenszélben is képes előre haladni.

Ellenszélben

Ellenszélben

Kanadai tiltakozás a gyűlöletmenet ellen!

2012. március 15. - Harun al Rasid

a mai, persze, más volt.

a mai, persze, más volt.

Más hát, szolidaritási, amúgy a más nemi szervével a csalánt illetni típusú. De hagyjuk a profanizálást, álljon itt a tiltakozás:

KANADAI TILTAKOZÁS A BAYER-BENCSIK FÉLE GYŰLÖLETMENET ELLEN

2012. március 15.

2012. január 21-én több százezer magyar ember - határon innen és határon túlról - egy békés budapesti felvonuláson mutatta ki hazaszeretetét, valamint a jelenlegi magyar kormány iránti elkötelezettségét.

E felhívás aláírói jogosnak, tiszteletreméltónak, a demokrácia egyik fontos alappillérének tartják azt, ha egy ország polgárai szabadon, erőszak nélkül, békésen nyilváníthatják ki szeretetüket hazájuk, illetve a demokrácia elveit követő kormányuk iránt.

Az aláírók viszont határozottan elítélik azt, amikor bizonyítottan rasszista, antidemokratikus, Európa- ellenes nézeteket vallók tömegtüntetéseket szerveznek, amelyek valójában szégyent hoznak hazájukra. A 2012. január 21-én tartott első budapesti békemenetet és immáron a második, március 15. tömegtüntetést is olyan emberek szervezik és vezetik, akiknek semmi keresnivalójuk nincs a demokraták, az európai politikai kultúra tisztelőinek táborában. A menetelők olyan emberek mögött menetelnek, akik szégyent hoznak Magyarországra, a magyarok szabadságszeretetére, a magyar nép becsületére. E deklaráció aláírói a Bayer Zsolt, Bencsik András, Kerényi Imre és vitéz Széles Gábor által szervezet békemeneteket nem békemenetnek, hanem gyűlöletmenetnek tekintik.!!

Az aláírók kérnek minden tisztességes embert odahaza és Magyarország határain kívül is, hogy kerüljék azokat az összejöveteleket, tüntetéseket, amelyeket Bayer Zsolt, Bencsik András, Kerényi Imre vagy vitéz Széles Gábor fémjelez. Valljuk és állítjuk, hogy ezek a szervezők durván visszaélnek a magyarok hazaszeretetével. Ők valójában nem népünk felemelkedését, hanem elszigeteltségét szolgálják. A következő sorokban tényekkel bizonyítjuk állításainkat.

Bayer Zsolt

Bayer Zsoltnak nem a józan ész, hanem az erőszak és a gyűlöletkeltés a legkedveltebb konfliktuskezelő módszere. Hol lámpavasat, hol szálkás deszkát, hol egy véresreverést tekint ötletes megoldásnak a konszenzus keresése helyett. Őt nem érdekli, ha politikai versenytársai „..olyan nagyon ‘európaiak’ és ‘konszenzusosak’.(Mert) én vagyok az új konszenzus. Az új fundamentum. Akié a jövő...ami gyönyörű és felemelő jövő lesz. És romokon fog épülni”. (Lásd Bayer saját szavait, Magyar Nemzet, 2002. július 20.). Bayer, a Fidesz 5. számú párttagkönyvének birtokosa a következő magatartásra bíztatja honfitársainkat: „Bárki, aki ebben az országban elgázol egy cigánygyereket, akkor cselekszik helyesen, ha eszébe sem jut megállni. Cigánygyerek elgázolása esetén tapossunk bele a gázba.” (Lásd, Magyar Hírlap). Bayer a zsidó származású kollegáiról így vélekedett: " a pesti zsidó újságírók puszta létezése indokolja az antiszemitizmust..." (Ugyanott) E felhívás aláírói a fenti, és számtalan hasonló nyilatkozatai miatt tartják szégyenletesnek, hogy Bayer Zsolt mögött a magyarok százezrei meneteljenek.

Bencsik András

A békemenet másik főszervezője az egykori kommunista párttitkár, Bencsik András, a FIDESZ és a miniszterelnök egyik legfontosabb médiatámogatója, a Demokrata politikai hetilap főszerkesztője. Bencsik András az az ember, aki többekkel együtt megalakította a Magyar Gárdát. Lapja, a Demokrata, rendszeresen azokat ünnepli, akik a második világháború végén, a náci birodalom fenntartásáért küzdöttek Magyarországon. Bencsik András egy tál fekáliához hasonlította Magyarország első irodalmi Nobel-díját, mert azt történetesen egy zsidó származású magyar embernek adományozta a svéd akadémia. Bencsik szintén a fekáliához hasonlította Magyarország EU-csatlakozását egy vezércikkében, és nem az európai vezetőket, hanem Oroszországot és annak egykori KGB főnökét tartja Magyarország példaképének. Idézzük: „Oroszország végleg lezárta a kaotikus huszadik századot, és egy új…jól definiált össznépi érdekekre (építő)...korszakot nyitott meg a hagyomány, a hit és az erő jegyében…nagyon rövid időn belül az orosz kettős fogja meghatározni a történelem alakulását” (Bencsik András, Demokrata, 2008. május 14). E felhívás aláírói, a fenti és számtalan hasonló nyilatkozatai miatt tartják szégyenletesnek, hogy Bencsik András mögött a magyarok százezrei meneteljenek.

Kerényi Imre

Kerényi Imre a rendszerváltás előtt kommunista párttagként szintén a diktatúra szekerét tolta. Immár több mint egy évtizede a FIDESZ egyik vezető aktivistája, az Orbán-kormány egyik kiemelt munkatársa. A 2001-es amerikai terrormerényletek után, amelyek során többezer ártatlan ember - amerikai és nem amerikai   - veszítette életét, Kerényi a következőket nyilatkozta: „Küszöbön a harmadik világháború. Ebben az Egyesült Államok veszíteni fog. …Az Egyesült Államok hightec-jét fehér por rágja majd szét” (Kerényi Imre, Médiaegyensúly. Budapest. Kairosz Könyvkiadó, 2003. 263 oldal). Kerényi  2006-ban úgy kampányolt Orbán Viktor mellett, hogy közben a Fehér Ház megsemmisítéséről álmodozott. Azzal nyugtatgatta politikai szövetségeseit, hogy azon a helyen, ahol az amerikai elnök és családja él, nemsokára egy kis domb lesz, ahol kecskék fognak békésen legelni. 2006-os választási kampány finisében kijelentette, hogy az USA a legellenszenvesebb hatalom a világon, akiknél még az oroszokat is jobban lehet szeretni. Ezt követően azt szorgalmazta, hogy a magyarok inkább az Amerika-ellenes irakiakat, irániakat és ne Amerikát kövessék. (Lásd: Bihari Tamás. „Kerényi követendő példája a mohamedán világ” Népszava. 2006. február 28.) Amikor megkérdezték pártvezérét, a mostani miniszterelnököt, Orbán Viktort, hogy mit szól tanácsadójának szélsőséges megjegyzéseihez,  azt válaszolta – bárcsak több ilyen embere lenne. E felhívás aláírói, a fenti és számtalan hasonló nyilatkozatai miatt tartják szégyenletesnek, hogy Kerényi Imre mögött a magyarok százezrei meneteljenek.

Vitéz Széles Gábor

Vitéz Széles Gábor, Magyarország egyik leggazdagabb embere, a FIDESZ egyik legismertebb támogatója, a januári békemenet egyik főszervezője, szponzora. Széles egy olyan rendnek - a Vitézi Rendnek  - a tagja, amelynek alapítója, Horthy Miklós így nyilatkozott: ”Ami a zsidókérdést illeti, én egész életemben antiszemita voltam, zsidókkal sohasem érintkeztem”, (Lásd: Strassenreiter Erzsébet. Horthy Miklós titkos iratai. Budapest. Kossuth Könyvkiadó, 1962. 260-261. old.) Széles egy olyan Rendnek a tagja, amelynek céljait a Rend alapítója, Horthy Miklós a következőként határozta meg: „A Vitézi Rend alapításánál főleg a fajnemesítés gondolata vezetett…a legbátrabb és legjobban dekorált zsidó is ki van zárva”. Széles Gábor annak a Rendnek a tagja, melynek alapítója 1920-ban, még jóval Hitler előtt, aláírta mint kormányzó, a 20. század első zsidóellenes törvényét. Vitéz Széles Gábor annak az Rendnek a tagja, amelynek kapitánya és Magyarország kormányzója engedélyezte, hogy 1944 tavaszán - csupán 51 szorgos nap leforgása alatt - 460,000 ártatlan magyar zsidó embert szállítsanak a haláltáborokba. Vitéz Széles Gábor médiabirodalmában a magyar politikai életben egymással versengő nézetek erkölcsi megmérettetésének semmi jelét, nyomát nem lehet felfedezni. Védőszárnyai alatt nyugodtan rugdoshatja, köpködheti Bayer Zsolt a liberális dögvész vírusának hordozóit, valamint a cigányokat, a zsidókat, a melegeket és a másként gondolkodókat. Széles sajtóbirodalmában, nemcsak Trianonért, de még az antiszemitizmusért is a zsidó a felelős. E felhívás aláírói, a fentiek miatt tartják szégyenletesnek, hogy Széles Gábor mögött a magyarok százezrei meneteljenek.

Ezúton szeretnénk felhívni a világ közvéleményének figyelmét arra, hogy az a menet, amely ilyen emberek uszályában menetel, az valójában nem a becsületes magyarok békemenete, hanem a megtévesztett, ismételten becsapott magyarok, s e sokat megszenvedett ország gyűlöletmenete !

Aláírók

Göllner B. András, PhD, emeritus egyetemi tanár, Montreál, Québec; Harnad Stevan, PhD, egyetemi tanár, Montreál, Québec; Adam Cristopher, PhD, egyetemi tanár, Ottawa, Ontario; Balogh Éva, PhD, emeritus egyetemi tanár, New Haven, Connecticut; Szemán Imre, PhD, tanszékvezető egyetemi tanár, Edmonton, Alberta; Klein W. Péter, MA, tanszékvezető egyetemi tanár, Vancouver, British Columbia; Julius H. Grey, ügyvéd, Montreal, Québec; Polányi-Levit Kari, PhD, emeritus egyetemi tanár, Montreal, Québec; Kramar Kirsten, PhD, tanszékvezető egyetemi tanár, Winnipeg, Manitoba; Schafer Arthur, PhD, tanszékvezető egyetemi tanár, Winnipeg, Manitoba; Kaposy Christopher, PhD, egyetemi tanár, St John’s New Foundland; Holló-Zeliger Ágnes MD, Gyerekorvos, Montreal, Québec; Mendell Margit, PhD, egyetemi tanár, Montreál, Québec; O’Connor Mary, PhD, egyetemi tanár, Hamilton, Ontario; Nyers Péter, PhD, Egyetemi tanár, Toronto, Ontario; Kádár Marlene, PhD, Egyetemi tanár, Toronto, Ontario; Kopácsi Judit, író, Torontó, Ontario; Szapor Judit, PhD, egyetemi tanár, Montreal, Québec; Arnopoulos Paris, emeritus egyetemi tanár, Montreal, Québec; Daniel Salee, PhD, tanszékvezető egyetemi tanár, Montreal, Québec; Straw William, PhD, Egyetemi tanár, Montreal, Québec; Watson Garry, PhD, Egyetemi tanár, Edmonton, Alberta; Truscello Michael, PhD, egyetemi tanár, Calgary, Alberta; Lukács Gábor, PhD, matematikus, Halifax, Nova Scotia; Rancourt Denis, PhD, egyetemi tanár, Ottawa, Ontario; Kaposy Timothy, PhD, egyetemi tanár, Ste Catherine Ontario; Morin Marie-Eve PhD, egyetemi tanár, Edmonton, Alberta; Lukács Gergely, PhD, egyetemi tanár, Montreál; Gough Melinda, PhD, egyetemi tanár, Hamilton, Ontario; Clifton Rod, PhD, egyetemi tanár, Winnipeg, Manitoba; Pásztor M. Valéria, PhD, nyugdíjas egyetemi tanár, Montreal, Québec; Christianson Stephan, PhD hallgató, Edmonton, Alberta; Pabst Kurt, PhD hallgató, Edmonton, Alberta; Johnson Andrew, Író, Hamilton, Ontario; Carlson Adam, PhD, egyetemi tanársegéd, Edmonton, Alberta; Chalouh Louise, főiskolai igazgató, Montreal, Québec; Goellnicht Donald, PhD, egyetemi tanár, Toronto, Ontario; Kootnikoff David, PhD hallgató, Edmonton, Alberta; Bogyo Esther, Tehetségkutató, Torontó, Ontario; Ball Karyn, PhD, egyetemi tanár, Edmonton, Alberta; Kipper Karen, egyetemista, Halifax, Nova Scotia; Jeswiet Sarah, Statisztikus, Ottawa, Ontario; Singer Yvonne, PhD, Egyetemi tanár, Toronto, Ontario; Troeung Y-Dang, PhD, Kutató, Calgary, Alberta; Bellamy Brent, Tanársegéd, Edmonton, Alberta; Rangwala Shawa, PhD hallgató, Edmonton, Alberta; Rona-Hartzog Jessica, egyetemi hallgató, Montreal, Québec; O’Brien Margaret, Könyvtáros, Vancouver, British Columbia; Bland Andrew, pénzügyi manager, Oakville, Ontario; Kingston Virginia, művésznő, Toronto, Ontario; Jimenez Alberto, tanár, Montreal, Québec; Loewen Helmut-Harry, PhD, egyetemi tanár, Winnipeg, Manitoba; Ericcson Ann, Marketing manager, Ottawa, Ontario; Kreiswirth Martin, PhD, egyetemi tanár, Montreal, Québec; Glaser André, PhD, Tanársegéd, Edmonton, Alberta; Widmer Sandra, tudományos kutató, Toronto, Ontario; Leith Linda PhD, Író, Könyvkiadó, Montreal, Québec; Virág Karen, Író, szerkesztő, Edmonton, Alberta; Moros Lina, Flamenco balett-művész, koreográfus, Montreal, Québec; Hartzog William, Ügyvéd, Montreal, Québec; Allen Barry, PhD, Egyetemi tanár, Hamilton, Ontario; Szabó-Jones Lisa, PhD hallgató, Wolfville, Nova Scotia; Diamanti Jeff, PhD hallgató, Edmonton, Alberta; Schissel Amy, Főiskolai tanár, Ottawa, Ontario; McIninch Elizabeth, Üzleti tanácsadó, Montreal, Québec; McCanny Anthony, webdesigner, Ottawa, Ontario; Harnad, János, PhD, Egyetemi tanár, Montreal, Québec; Williams Blair, PhD,  emeritus egyetemi tanár, Alexandria, Ontario; Friesen Jay, Tudományos kutató, Edmonton, Alberta; Kingston Virginia, Festőművész, Toronto, Ontario; Moyal Gabriel, PhD, Egyetemi tanár, Hamilton, Ontario; Monty Vivienne, Egyetemi könyvtáros, Toronto, Ontario; Mitterbauer Helga, Egyetemi tanár, Edmonton, Alberta; Sully Andrew, Tanársegéd, Edmonton, Alberta; Davidson Margaret, Író, szerkesztő, Vancouver, British Columbia; Cournoyer Neil, Könyvkereskedő, Ottawa, Ontario; Fortin Suzie, Egyetemi hallgató, Montreal, Québec; Wenninger Ágnes, PR tanácsadó, Ottawa, Ontario; Rona Mary, Orvos, Montreal, Québec; Blacker Sarah, egyetemi hallgató, Edmonton, Alberta; Baird Annie, egyetemi hallgató, Vancouver, British Columbia; Dixon John, Vállalkozó, Toronto, Ontario; Thomas Timothy, PhD, urbanista, Montreal, Québec; Láncz Péter, műgyűjtő, kereskedő, Montreál, Québec; Josef Jurkovic, kommunikációs tanácsadó, Ottawa, Ontario; Mátyás Andrew, mérnök, Chelsea, Québec; Guthrie E. Margot, ügyvéd, Vancouver, British Columbia;"

Eddig a levél. Úgy vélem, aláírói nem éppen nyeretlen kétévesek, mi több, nem valószínű, hogy a gaz libsibolsik vették volna meg őket kilóra.

Ez az írás az Ellenszék Vélemény Magazin oldalán jelent meg.


A bejegyzés trackback címe:

https://ellenszelben.blog.hu/api/trackback/id/tr798309728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

34417 2012.03.15. 16:23:57

e cikket az időeltolódás ellenére külön figyelmébe ajánlom wesz barátomnak, aki szerint szelektálok - mi több, hajbókolok - külföldi magyarok közt és előtt. az időeltolódás tényleg zavaró lehet, kedves wesz, különösen, ha egy teljesen más dimenzióra vonatkozik. egy olyanra, mondjuk, amiben te élsz. mert vannak outsiderek és vagy te.

12635 2012.03.15. 16:43:11

Üdv. Rasid/HCJD! Egyetértek, alá is írnám, de számomra nincs értelme, nem járok sehová, csak gondolatban.

163107 2012.03.15. 16:49:38

Nem tudom most mekkora volt a levelibékamenet, a millát néztem, ott borzasztó sokan voltak. És, ami meglepett, voltak lengyelek is. Normális gondolkodású lengyel hazafiak, akik bezzeg nem vinnék magukkal a mi Vitykákat..DDD

34417 2012.03.15. 16:58:52

valaha létezett egy népbetegség, amit latinul egész európában morbus hungaricus-nak neveztek. a TBC-t hívták így, és nem véletlenül. a tüdőt támadta meg és általában halálos - méghozzá lassú, és kínos - végkimenetele volt. most is van egy népbetegség, ami azonban az agyat támadja, bár, hogy gyógyíthatatlan lenne, nem állítom. úgy hívják: fidesz hungaricus. kezelése még elég kezdetleges, de biztató képet mutat.

34417 2012.03.15. 17:00:28

3. Osszián (szerkesztő) 2012. 03. 15. 16:49 áh, azok csak eltévedtek! vagy azt mondták nekik, hogy arra menjetek, ahol sok ember van, mert azok tuti, hogy kormánypártiak! ők meg benézték:-)

163107 2012.03.15. 17:04:23

Borzalmas baromságokat beszélt. Nagyon fogják díjazni Brüsszelben - a háta mögött nem 20 kokárdás fiatalak kellett volna állni, hanem 2 markos ápolónak. "A nagy március óta még soha nem voltunk ilyen közel a szabadsághoz" - jelentette ki március 15-ei ünnepi beszédében a budapesti Kossuth téren Orbán Viktor miniszterelnök. A kormányfő úgy fogalmazott, 1848 politikai és szellemi örökösei vagyunk, 1848 politikai programja pedig úgy hangzott, mint a mai magyaroké: "Nem leszünk gyarmat!" "Azt akarjuk, hogy Magyarország a saját tengelye körül forogjon, ezért a jövőnk zálogát jelentő alkotmányt meg fogjuk védeni" - jelentette ki Orbán, mire a téren összegyűlt tömeg azt skandálta: "Megvédjük! Forogjunk a saját tengelyük körül, úgy ám...

34417 2012.03.15. 17:13:38

6. Osszián (szerkesztő) 2012. 03. 15. 17:04 na igen, nagymamám kedvenc mondása volt: bolond vagy te, édes fiam, csak ippeg hogy nem forogsz! amit az alkotmányról mondott - attól eltekintve, hogy ilyen nekünk már nincs - igaz lehet: az ő jövőjüknek a záloga, ez kétségtelen. ez a szabadság-dolog meg olyan zavaros: kinek is vagyunk az uralma alatt? de legalább nem hadovált gyorsnaszádról.

179584 2012.03.15. 17:20:48

Ez a saját tengelyünk körül való forgás is egy észtvesztö baromság!!! Tapasztalatból beszélek: vannak egyensúly-problémáim, nagyon sz@r dolog a szédülés. Az meg, hogy nem leszünk gyarmat, a másik gyöngyszem. Mutassanak még egy ilyen kicsi országot természeti kincsek híján, amely meg tud állni a saját lábán a koalíciós partnerek segítsége nélkül! Eszement barmok!!!

34417 2012.03.15. 17:35:12

8. Marijja 2012. 03. 15. 17:20 gordiusnál írtam, hogy gyarmatot teremteni nem csak külföldi uralom tud. a fidesznek magyarország a gyarmata.

wesz 2012.03.15. 18:11:37

Nyugat-kozel-keleti wirtschaft, kar ra szot vesztegetni. Kivancsi voltam mikor dobjak be megint az antiszemitizmust. Nem kellett sokat varni. Mi a szar az a HCJD? Valami billog amivel anyazni lehet?

12635 2012.03.15. 18:14:17

Rasid, legalább 20 éve olvastam egy tanulmányt, ami úgy kézen közön terjedt, arról szólt, hogy a legújabbkori gyarmatosítás az, amikor a saját hazádban leszel rabszolga, másodrendű állampolgár... BEJÖTT...

wesz 2012.03.15. 18:16:19

Megtalaltam, hat ezt neked erdekes lesz betartani. E szerint az alapszabaly szerint se kirekeszto nem lehetsz, se nem szemelyeskedhetsz es foleg nem anyazhatsz. Akkor viszont mit fogsz irni? Copy/Paste? A (HCJD) alapszabálya részben a MÚOSZ Alapszabálya és az Újságírói Etikai Kódex, másrészt a Magyar Tartalomszolgáltatók Egyesületének etikai kódexe illetve a médiát szabályozó jogszabályokra épül. A HCJD legfontosabb törekvése, hogy a civilek által készített publikációk maradéktalanul betartsák a szabadságjogok, a demokrácia és a jogállam esszenciális követelményeit. A HCJD kiáll - a sajtószabadságért, - az esélyegyenlőségért - az emberi jogokért - a függetlenségért A szakosztály önszabályozó szakmai szervezet kettős értelemben: Egyrészről, együttműködik minden olyan önszabályozó szakmai szervezettel, amelynek a célja, hogy a sajtószabadság állampolgári alapjoga akadálytalanul érvényesülhessen. Másrészről, a tagok saját maguk esetében is a legteljesebb értelemben törekednek a sajtószabadság állampolgári alapjogának érvényesítésére.

12635 2012.03.15. 19:10:07

Kedves wesz, miért fáj ez Neked? Amúgy meg kibicnek semmi se drága, és kivel beszélsz, egyes szám második személyben, több tag is van, olyan is, aki életében még nem anyázott...amúgy meg minden tagnak a saját belső döntése, hogy hogyan tartja be a szabályokat...önszabályozás...

34417 2012.03.15. 19:11:41

10. wesz (látogató) 2012. 03. 15. 18:11 a megszólításod, kisgyerek, a cikk okán történt. tudod, a tartalmáról van szó, de, ha már nem anyázhatok, a te esetedben megtalálom a módját, hogy agyagba döngöljelek. ott van a mottóm: tedd nevetségessé, és még a kőszikla is elporlad. te meg még kőszikla sem vagy, csak nevetséges. téged meg nincs honnan kirekeszteni. a szar meg az agyad helyén van. gondolom, értesz angolul - azt, hogy beszélsz, nem gondolnám, mert az kétoldalú kommunikációs csatornát jelent, ami a szellemi képességedet tekintve megoldhatatlan problémát jelen neked - szóval, csak neked, kicsi huszár: hungarian civil journalists division, a muosz égisze alatt. ez az a szint, agyatlan - ne tévedj, ez nem személyeskedés, hanem ténymegállapítás - amire te az életben eljutni nem fogsz.

34417 2012.03.15. 19:14:47

13. gordius/HCJD 2012. 03. 15. 19:10 hagyd, ne ereszkedj le hozzá. neki nem a hcjd-vel van baja, hanem velem. tipikus csalánozó outsider. semmi előnye nem származik a narancshitéből, de azért belepofázik mindenbe. eddig még el se küldtem a jó édes anyjába, mert az a drága jó asszony csak egyszer tévedett életében: amikor életet adott ennek a humanoidnak.

34417 2012.03.15. 19:17:43

" Orbán Viktort, hogy mit szól tanácsadójának szélsőséges megjegyzéseihez, azt válaszolta – bárcsak több ilyen embere lenne. " nos, kedves viktor, nem elég miniszterelnöknek látszani, annak is kell lenni. ami ezt illeti, kis ember, te két betűvel nem stimmelsz: álnok vagy, nem elnök. nem mellesleg, a szó eredeti jelentését illetően, csak elöl ülő. még egy darabig...

12635 2012.03.15. 20:22:49

rendben, wesz eddig se izgatott, csak ez közös ügy...

Egy magyar 2012.03.15. 20:37:37

Na ne má harunalrasid! Ez szánalmas! Legalább szidd már a Fideszeseket saját ötletből! Van mit rendesen Orbánon is leverni, nehogy már az a menet legyen gyűlöletkeltő, ami az ország és vezetése melletti kiállást mutatta! Bayer az egyik legjobban és élvezetesen író zsurnaliszta! Van olyan, mint FSP, az tuti! Szerintem mindketten csúcsak a szakmájukban!

34417 2012.03.15. 20:49:18

18. Egy magyar (látogató) 2012. 03. 15. 20:37 miért szidnám a fideszeseket? te szidod a katolikusokat? mindketten hit alapján politizálnak. ha hisznek orbánnak, az ő bajuk. csakhogy, holnap már nem lesz nemzeti ünnep, és a fidesz hívő elmegy tankolni, bevásárolni, és rájön, minden drágább: a benzin, a csirke- és sertéshús, a tojás (50 huf a tescoban!) és minden más, és szembesül azzal, hogy ma orbán kijelentette, hogy megvédi őt, személyesen őt, csak valahogy nem sikerült neki! bayer a legjobban író zsurnaliszta? meg, hogy mi is lenne a szakmája? hogy újságíró lenne? EZ? a fene a gusztusodat...

34417 2012.03.15. 20:52:54

gordius HCJD 2012. 03. 15. 20:22 wesz nem tétel. de hát, a véleménynyilvánítás joga őt is megilleti, még akkor is, ha olyan sötét, mint az éjszaka. csak az indítékát nem volt még hajlandó eddig felfedni. hogy nem szeret engem, szíve joga, nem fogok e miatt álmatlanul hánykolódni. de, miért teszi, amit tesz? ott kint - büszkén jelentette - egyetlen magyar közösséggel nem ápol kapcsolatot. itthon semmihez semmi köze. akkor?

wesz 2012.03.15. 21:03:41

Gordiusz, ne aggodj teged nem erint. Csak a Rasidot erinti, egyebkent ha tudsz olvasni, akkor olvashattad volna, hogy megtalaltam es a google forditojaval sikerult is leforditanom. Aztan megtalaltam az alapszabalyt is es jot rohogtem, foleg amikor kedves soraidat is olvastam. Ahogy mondtam, vagy ez a szovetseg kopi szembe magat veled, vagy az alapszabaly eleve annyit ert amennyit te betartasz belole. 20-ra, ocsem (marhogy lesullyedjek egy kis idore a te oxigen hianyos szintedre), lehet, hogy en sotet vagyok, viszont ervek hijjan nem szoktam masok kedves edesznyjat szidni, sot szemelyeskedni se szoktam (egy-ket esetet kiveve), mig a te megszolalasaid kozott lampassal kell keresni a nem szemlyeskedo megnyilvanulasokat. Ertem en, persze, hogy ertem, valahogy meg kell szolgalni a NOL kapoja es cenzora, egyebekben rendkivul megtisztelo cimet. ( nagy oromomre szolgal, hogy munkassagod alapjan megallapithato, miszerint ido milliomos vagy es van idod masok kommentjeit kartotekolni, cimkezni, elmenteni es hasznalni)

23353 2012.03.15. 21:06:46

Hmmm. Kb 300 ezer magyar szármázású él Kanadában, (Kanada kb 30 millió). Fogadni mernék túlnyomó többsége támogatta a békemenetet és ellenzi ezt a propagandát amit egy igen kicsi kissebbség folytat jelen kormány ellen.

34417 2012.03.15. 21:23:26

21. wesz (látogató) 2012. 03. 15. 21:03 nos, kisgyerek, ne értékeld túl magad. a fene se kartotékolja a kommentjeidet, csak éppen jó a memóriám:-) a véleményed meg annyit számít, amennyit érsz: semmit. személyeskedni meg csak azzal lehet, akinek van személyisége. na, ez nálad erősen kérdéses:-) ha gugli fordítójával küzdöttél meg a feladattal, nagyon szarban lehettél:-) a kedves mamádat meg nem szidtam, csak sajnáltam. elég csalódás lehetett neki azzal szembesülni, hogy egy senki lett a fiából, aki ráadásul a távolból ugat bele elhagyott hazája dolgaiba. tudod, inkább vagyok kápó, mint egy testüregmotozásban kéjelgő outsider:-)))

34417 2012.03.15. 21:27:53

little 2012. 03. 15. 21:06 meglehet. de azért ne fogadj rá nagy pénzben. csakhogy, azok nem szólaltak meg. ennek az "igen kicsi kisebbségnek" meg mintha elég komoly nevek lennének a tagjai. nevek, mondom, és nem "little"-k. amúgy két essel írod? nem mellesleg: milyen propagandáról beszélsz? csak nem tetszik neked bayer, vagy bencsik "munkássága"? melyik sorát is cáfolnád a postban leírtaknak?

34417 2012.03.15. 21:33:55

wesz, kicsi huszár: ha túltetted magad a sokkon, esetleg a postban előadottakhoz is szólhatnál. ja, hogy ez meghaladja a szellemi képességedet? micsoda pech! szegényebbek leszünk egy mélyen szántó gondolatmenettel...

34417 2012.03.15. 21:53:56

na, én megyek látogatóba morpheushoz. ugyan időmilliomos vagyok, de van egy időszak, amikor lassítom az idő múlását.

34417 2012.03.15. 21:55:03

még búcsúzóul: úgy hallottam, hogy orbán egy nagy formátumú (?!) politikus és egy balkáni lótolvaj keveréke:-)))

23353 2012.03.15. 22:14:30

re 24. harunalrasid HCJD (szerkesztő) 2012. 03. 15. 21: De én hajlandó vagyok "nagy pénzben fogadni". De haggyuk ezt neked az nincs. A békemenet nem kényszer volt és megmutatta hogyan érez a többség. Tudom savanyú a szöllő.

163107 2012.03.15. 22:53:30

little de nagy marha vagy. Egy mukkot sem értesz az egészből.

23353 2012.03.16. 00:51:17

re 29. Osszián (szerkesztő) 2012. 03. 15. 22:53 Na ja. Csak menjel aludni és álmodozzál peticiókrol és egyéb hasonló hatásos eszközökröl. Közben ne ne feledkezz meg hogy két év mulva lesz uj választás....és egy tényleges alkalom....amikor fogadás nélkül is meglátjuk majd az eredményt.

264151 2012.03.16. 07:45:13

csak tudnám, hogy a kalifának meg oszinak mi a franc haszna volt a szoclib koalicióból, mert akkor érteném az izzó gyülöletüket minden ellen ami jobboldali és nemzeti. Hiszen azt jelentené , hogy kiesett a konc a szájukból. DE mivel ilyen konc nem nagyon volt, ergo a zsigeri gyülölködés veleszületett jellemük, mint a többi ballibsinek. S gyógyithatatlan. Ami a kanadai aláirókat illeti jórészük ugyanabban a betegségben szenved mint a fent emlitett két "uriember", másrészt vagy végtelenül hiszékenyek vagy a kopácsi juditokhoz, kertész ákosokhoz, bartus lászlókhoz hasonlatos sorsúak és kötődésűek. Le vannak....sajnálva. Fogadjon be mindegyikük egy "politikai menekült" népes cigánycsaládot és gyakorlatban mutassák meg, hogy a fennen hirdetett elveik milyen jók és sikeresek és magasztosak!

34417 2012.03.16. 08:13:15

[little](#1348643) nos, mintha az eszközöket a fideszes 2/3 igencsak kivette volna a másképpen gondolkodók kezéből. ami a békamenet többségi jelzőjét illeti, én csak megvezetetteket láttam ott. na, azok tényleg többségben voltak. amúgy a te indíttatásod sem értem, mint ahogy wesz pajtásét sem. közöd?

34417 2012.03.16. 08:14:49

[primavis](#1348711) olvass több harunalrasidot. itt van mindjárt a legfrissebb. a te jellemedről meg inkább ne beszéljünk, elég jól mutatja a kommented.

264151 2012.03.16. 09:41:53

kalifa, ülj le a hátsódra....nekem legalább van jellemem, de ilyesmivel te nem naygon dicsekedhetsz...... ha már nagyon irkálni akarsz, akkor külföldi kalandjaidról tedd, mert abban még én is találtam .élvezetet,,,,mig az ilyen kanadai marhaságokban nincs mit!...
süti beállítások módosítása