Gondolatok, ellenszélben. Aki profi hajós, az ellenszélben is képes előre haladni.

Ellenszélben

Ellenszélben

Gyorshír: Tasnádi újra a rács mögött

2010. október 03. - Harun al Rasid

az asszó folytatódik...

az asszó folytatódik...

"Elfogták csütörtök este Tasnádi Pétert; az MTI értesülését a rendőrség péntek reggel annyiban megerősítették, hogy "T. Pétert" őrizetbe vették.

Elfogták csütörtök este Tasnádi Pétert; az MTI értesülését a rendőrség péntek reggel annyiban megerősítették, hogy "T. Pétert" őrizetbe vették.

Az MTI úgy tudja, hogy Tasnádi Péter budai lakásában házkutatást tartottak, és zsarolás, valamint önbíráskodás gyanúja miatt vették őrizetbe.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletén későbbre ígértek részletesebb tájékoztatást az ügyről."

forrás: Szent Korona Rádió

Ez mókás! Tasnádi, aki annyira a rendőrség szeme előtt van, hogy azt is tudják, mit reggelizik, zsarolásra vetemedett volna. Miért is, kérdem én, és főleg, kiket? Állítólag tehetős, gazdag embereket, vállalkozókat.

Bűzlik ez az egész. Baromi gyorsan lehet kreálni zsarolási ügyet, akad hozzá majd tanú is - hogy jelzőt ne is ragasszak hozzá - , nomeg, a megzsarolt - természetesen feddhetetlen előéletű, köztiszteletben álló állampolgár szava áll majd szemben Tasnádi kétes értékű - esetleges - tagadásával. Kerül majd hangfelvétel is, netán lesifotó, szóval, menni fog ez, mint a karikacsapás. Arról az apróságról nem is beszélve, hogy a delikvens - hála az új jogszabálynak - korlátlan ideig kivonható a forgalomból, természetesen kizárólag vizsgálódás okán.

Az is mókás, hogy kommandósok rontanak rá, egy csepeli étteremben, pedig mennyivel elegánsabb otthon becsengetni hozzá, és simán, feltűnés nélkül előállítani. Ja, hogy akkor nem lehet belőle jó szaftos médiacsemege? Meg hát kellett a jól felkészült csapat, hiszen Tasnádi veszélyes, fegyver is lehet nála - a halkést dicséretes gyorsasággal ki is csavarták a kezéből. Hát, igen, kell a népnek a cirkusz...

Pedig, kérem, itt nem másról van szó, mint egy régóta húzódó asszóról Tasnádi és Pintér között. A gyökerek onnan eredeznek, hogy előbbi anno szerette volna újra felosztani a Novák&Novák és más, kínai típusú piacok őrzésének szép, nagy tortáját, és botor módon az első szelet megszerzéséhez éppen a józsefvárosi piacot szemelte ki. Az utóbbi ezt - ki tudja, miért - személye elleni támadásnak értékelte, és bosszút esküdött. Ennek lett következménye a csiki-csuki. Most meg mintha a Magyar Nemzet 2004. május 3.-i számát olvasnám: www.mno.hu/portal/217267

Nos, ha a pletykák igazak, Tasnádi még mindig Pintér bögyében van. Pintér meg most ismét belügyér. Tasnádi meg ismét lakat alatt.

Tempora mutantur? Egy frászt, kérem tisztelettel. Ez az asszó még korántsem ért véget. Egyiküknek el kell tűnni, ez már jól látszik. Nem úgy néz ki, hogy Pintér lesz az.

Bár, ki tudja? Volt egyszer egy Maccabi Sport Klub, volt egyszer egy Utcai Harcosok Szövetsége...

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása