Gondolatok, ellenszélben. Aki profi hajós, az ellenszélben is képes előre haladni.

Ellenszélben

Ellenszélben

Nemzeti érzelem nélkűl..

2010. május 27. - Harun al Rasid

 

Nemzeti érzelem nélkül is lehet élni

 

 

Az új Országgyűlésben a kettős állampolgárságról szóló törvényjavaslat 98 százalékos többséget kapott. A leadott 352 szavazatból 344 igen volt, hárman (Gyurcsány Ferenc, Molnár Csaba és Szanyi Tibor az MSZP-ből nemmel szavazott )

 


Kovács Laci éppen lemaradt, a szocialista érzelmű szocialisták meg nem is szavaztak...

Na, legalább tudni ki kivel van, nekem úgy tűnik hogy a szocialista kormányzás alatt sem volt felhőtlen a szlovák kapcsolat, pedig akkor a diplomácia óriásai voltak hatalmon, a szocialisták...

A külhonba szakadt hazánkfiai azt szeretnék ha Magyarnak érezhetnék magukat, nem kell nekik semmi különleges jog, csak az összetartozás érzése, Gyurcsány Ferenc ezt a kezet lökte el..

A legutóbbi elemzésében ezt nem említette, hogy nincs nemzeti öntudata, bár nekem régóta gyanus a pofa...

Kettős állampolgárnak lenni nem bűn, hiába állítják a Szlovákok, akik nem is engednék megszólalni a magyarokat a saját nyelvükön..

A szocialistáknak sok bűnűk van, de azoknak akikből a nemzeti érzés kihalt, azok a pokolra fognak jutni....

 

 

Vagy még lejjebb....

 

 



 


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása