Gondolatok, ellenszélben. Aki profi hajós, az ellenszélben is képes előre haladni.

Ellenszélben

Ellenszélben

A nemzet betege

2017. augusztus 10. - Harun al Rasid

Kábítószer fogyasztó, amfetamin féléket, kokaint, codeint, és opiátokat szed, hashajtókat is,  mert azt hiszi, ettől majd nem lesz kövér, az orvosa rendszeresen injekción keresztül ad neki valamiféle vitamin keveréket, amitől egyből felpattan és életerősnek érezi magát.

Számos hagyománytól eltérő szerrel kezeli  - bolgár paraszt ürüléke, aprított bikahere, és piócaőrlemény keveréke, valamint rendszeresen multivitamin kúrának veti alá.

Nem, kérem, ez nem Orbán személyi orvosának receptúrája, hanem Hitleré és dr. Theodor Morell módszere szerinti.

Hogyan jön ez most ide?

Orbán se tölt el egyetlen napot sem orvosi stimuláció nélkül – habár az erősen kétséges, hogy azok valamelyikében bolgár paraszt ürüléke található lenne, de van még sok más csodaszer, amivel sámánjai élni tudnak - , vagy, ha mégis kimarad egy nap, az elvonási tünetek azonnal jelentkeznek rajta. Állapota egész jól összehasonlítható Hitlerével, ki is tűnik az elhatalmasodó führer-szimptóma: ellenségmánia, legyőzhetetlenség képzete, pszichoszomatikus tünetek,  valóságkép hiánya, küldetéstudat, hatalomvágy.

Ha mindezt én, az egyszerű polgár is érzékelem, mi lehet egy szakember véleménye?  Mondjuk, Popper Péteré http://kanadaihirlap.com/2015/01/12/popper-peter-orban-viktor/

Csak halkan mondom: érdemes lenne azon is elgondolkodni, Orbán nem szifiliszes-e? Ugyanis – Munkácsy óta tudjuk – az olyasmi erősen befolyásolja az elme állapotát.

A Vezér tusványosi és brüsszeli beszédei egyre inkább arról tanúskodnak, hogy Orbán fejében nincs minden rendben.

A helyzet pedig, elvtársak, egyre csak fokozódik!

orban-a-beteg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ellenszelben.blog.hu/api/trackback/id/tr8512732254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CsipkeRózsa 2017.08.10. 13:35:29

"A helyzet pedig, elvtársak, egyre csak fokozódik!"

Ez igaz, belegondolva Popper Péter írása Orbán Viktorról 2005-ben jelent meg, azóta óriási változás történt, és most is folyamatosan rosszabbodik.

Kár, hogy Popper Péter mondataira kevesen figyeltek fel, és olyan sokan szavazták meg Orbánt 2010-ben és 2014-ben.
Attól tartok, a 2018-as o.gy. választáskor is ő lesz a miniszterelnök, ha addig össze nem omlik az egészségi állapota miatt.

Xilit 2017.12.23. 23:16:46

Boldog karácsonyt, Rasid!

Scott Tenorman Must Die 2017.12.29. 19:28:23

@CsipkeRózsa: "A magyarországi béremelkedésre irigykednek az angol szakszervezetek

A brit szakszervezeti szövetség (TUC) szerint 2018-ban Magyarország áll majd a fejlett ipari gazdaságok alkotta Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) reálbér-növekedési ranglistájának élén, a sereghajtó ugyanakkor Nagy-Britannia lesz.

A TUC pénteken Londonban ismertetett tanulmánya szerint Magyarországon jövőre 4,9 százalékos reálbér-növekedés várható; ez a leggyorsabb ütem lenne az egész OECD-csoportban. A szakszervezeti szövetség előrejelzése szerint az átlagos brit alkalmazotti reálbér 2018-ban viszont 0,7 százalékkal visszaesik, és ezzel Nagy-Britannia az OECD-mezőny utolsó helyére kerül."

ö s s z e o m l i k
süti beállítások módosítása