Gondolatok, ellenszélben. Aki profi hajós, az ellenszélben is képes előre haladni.

Ellenszélben

Ellenszélben

Somogyi-Kósa László: Orbán, a kisvasutas

2016. július 13. - Harun al Rasid

Orbánnak tényleg meg kellene maradnia a kicsi, pocakos vasutaskodásnál.

Azt írja a FAZ-ban megjelent vélemény cikkében - a cikk nem tükrözi a szerkesztőség álláspontját feltétlenül, és lehet, hogy fizettetek is ezért a baromságért, bár miniszterelnöki írásként vélhetően bármilyen marhaság megjelenhet. Azt írja Orbán kisvasutír, "...a Schengen által védett belső piac..." - és teljesen világos, hogy fingja nincs az egészről.

Dunsztja, lövése, halvány fogalma nincs Európáról. Ugyanis például, csak ide a szomszédra kellene nézni: Románia nem tagja a Schengen egyezményének, viszont EU tag, de bonyolítja a helyzetet, hogy például Norvégia, tagja Schengennek, viszont nem tagja az EU-nak.

A két dolognak nincs is köze egymáshoz... Szóval nagyon komplikált - ezt egy falusi tudatlan tahó kisvasutír nem annyira értheti... Viszont meg kellene kérni valakinek, hogy a magyarok miniszterelnökeként ne írogasson - vagy tegye hozzá, hogy ezt megváltozott tudatállapotban, írói munkásságnak részeként teszi, - mert állatira leégeti a tehetséges magyar nemzetet. :)

Oszt jónapot.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ellenszelben.blog.hu/api/trackback/id/tr448884670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása