Gondolatok, ellenszélben. Aki profi hajós, az ellenszélben is képes előre haladni.

Ellenszélben

Ellenszélben

Sági Károly: Új módszerek a közigazgatásban

2016. május 26. - Harun al Rasid

A "lázadó rendvédelmiseket" is hasonló módszerekkel (átszervezés-létszámleépítés, bizalom vesztés, méltatlanság, kifogástalan életvitel, MRK etikai kódex, orvosi vizsgálatok, fizikai felmérők, soron kívüli pszichikai vizsgálatok: túl jól írta meg a teszteket, ezért értékelhetetlen vizsgálati eredmények =pszichikai alkalmatlanság) távolítják el a testületektől.

Ajánlom az ügyészek, bírók figyelmébe az ilyen jellegű hivatali visszaéléseket!Milyen orvosok, bizottságok nyilváníttattak rokkanttá embereket és miért csak a rokkantakat vizsgálták felül, az elkövetőket a mai napig, semmilyen büntető eljárásban sem részesítették?

NAV átszervezés - létszámleépítés - szerzett jogok - szolgálati nyugdíj (járandóság) egyenlő bánásmód - diszkrimináció - 25-30 év szolgálati jogviszonyt követően pénzügyőrként 3 rögzített nyugdíjjal kb. 210 főt érintene a szolgálati járandóság.

Szolidaritás a hivatásos állományért: rendőr - határőr, tűzoltó, katona, Bv-s, pénzügyőr.

Horváth András a NAV botránykirobbantója arra kéri a volt munkatársait és azokat, aki az ő általa ismertetett ügyekről tudnak, hogy kövessék az ő példáját és ne hallgassanak.

Tisztelt politikusok, ügyészek, sajtó, kit érdekelne,egy újabb NAV-os botrány (zöld dosszié II)?

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ellenszelben.blog.hu/api/trackback/id/tr688747960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása