Gondolatok, ellenszélben. Aki profi hajós, az ellenszélben is képes előre haladni.

Ellenszélben

Ellenszélben

Balogh József Lino: A piramisok titka

2016. május 21. - Harun al Rasid

Szenzációs felfedező bejelentést tett Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő a héten. Miután alaposabb vizsgálatok alá vette az egyiptomi hieroglif írásokat, arra jutott, hogy a három nagy piramis hieroglifái tulajdonképpen magyar rovásírások. Így nem Tutanhamon, hanem pontosabban: "Tuthatnád, Orbán Viktor és Felcsúti stadionja örökké él!" Ez az eredeti szöveg a Kheopsz -piramison. Ezt a piramist tehát magyar földön készítették Orbán Viktor fáraó örök emlékére.

Továbbá felfedezett a szakértő egy ezidáig nem talált kamrát e piramisban, amiben el lett rejtve egy szuper titkos fegyver, az “Orbán-Parittya”. A szellentéssel működő top-fegyver képes megvédeni Európát a migráció ellen – állítja Nógrádi György biztonságpolitikus,szakértő. Ezen felül átrajzolja térképünket Viktor fáraó óhaja alapján.

A második piramis szintén magyar földről származik . IV. Baglyos Boross Péter alsó-Egyiptom hadvezére állíttatta nagyura és kormányzója emlékére Pisus Horthy Miklethonnak. Belső sírkamrájának falán IV. Baglyos következőt iratá : “Eme nemzet nagysága uralma alatt nem volt antiszemitizmus”.detés

Nem utolsó sorban a harmadik piramis is magyarországi építésű. Felső-Egyiptom tömegoszlató képű tisztviselője, II. Tökszesszes Kerényi Imrelatu építette saját maga számára. Őt az ávos fáraók whiskyvel kínozták, hogy lépjen be a pártba. Kerényi a nap istenekre, Atumra és Re-re hallgatva, no meg a whisky hatására, ami életét végig kíséri, belépett a pártba. Eme szenzációs hír bejelentése után Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter felszólította az Egyiptom Budapesti Nagykövetét.

Közlemény Egyiptom államfőjének: A teljesen magyar építésű és származású, jelenleg Gízában lévő három piramist, melyet még a balliberális Gyurcsány-kormány titokban potom pénzért, jogtalanul kiárult, azonnal szállítsák vissza eredeti állapotában, eredeti helyére Magyarországra. Pontosabban a Kheopszot Felcsútra míg a két másikat a Budai Várkertbe. Szijjártó Péter, a Magyar állam külügyminisztere. s k.

Kairó, Egyiptom minisztere válaszában nevetségesnek nevezte a biztonságpolitikus szakértő állítását és történelmi tényekkel cáfolta. Majd kijelentette: ez Egyiptom kultúrájának és műkincsének felbecsülhetetlen része, Egyiptom államon kívül senkinek sincs joga birtokolni.

Lázár János magyar politikus, a miniszterelnökséget vezető eunuch felháborodottan utasította rendre Kairót, és közölte hogy az egész ügy mögött egy szövevényes időutazó, magyarellenes milliárdos áll, Soros György.

Soros György álljon el a piramisok mögül!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ellenszelben.blog.hu/api/trackback/id/tr178736660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása