Gondolatok, ellenszélben. Aki profi hajós, az ellenszélben is képes előre haladni.

Ellenszélben

Ellenszélben

Laska Veronika: Fideszes jövőkép

2016. április 25. - Harun al Rasid

Gazsi egyházat alapít, ami bizonyára megkapja apucitól a kiemelt egyházi státuszt, oda is ömleni fog a pénz. Meg terelgetik a sok birkát a szavazó fülkéhez. Lőrinc meg már giga milliárdossá válik. Orbán élete nyitott könyv , természetesen azok a lapok, amik kompromittálóak,ki vannak a könyvből tépve!. A vagyonosodása után sem szabad kutatni!

Récsöl meg az idegenforgalomban fog tevékenykedni, ezek aztán tehetségesen a saját lábukra állta. Van még az Orbán családban három gyerek, mire azok is a saját lábukra fognak állni, az országból 3 millió magyar fog dezertálni.

Sebaj, Rogán Tóni intézi a letelepedési bizniszt, Semjén meg úgy osztja az állampolgárságot a románoknak meg az ukránoknak mintha cukrot osztogatna az óvodában a gyerekeknek. Megmondta Mikola István, nem? Húsz évig akarnak uralkodni felettünk! 2006.03. "Ha négy évre nyerni tudnánk, és (...) utána mondjuk az ötmillió magyarnak állampolgárságot tudnánk adni, és ők szavazhatnának, húsz évre minden megoldódna."

Húsz év Orbán, az nagyon kemény. Így szólt Mikola István, a Nemzet Orvosjelöltje a párt kongresszusán, amely elfogadta őt a Nemzet Orvosjelöltjének. Ha rajta múlik, nem négy évig, hanem húszig lesz az orvosunk. Több irányból is figyelemre méltó gondolat.

Talán kezdjük a legbanálisabbal: tehát azt várja a Fidesz a határon túli magyaroktól: hogy szavazzanak rá. Ez volt az übertragikus népszavazás mögött is. Csattanós üzenet a tizenötmilliónak, és hatékony eszköz ahhoz, hogy mégse legyenek annyira fideszesek, mint amilyennek a Mikola képzeli őket. És régen várt felmentés a nemmel szavazóknak: hát ezért nem. A másik, hogy Mikola nem négy, hanem húsz évre kér felhatalmazást. Ha győznek, akkor adminisztratív úton elintézik, hogy újra győzzenek, Mikola terve szerint úgy, hogy bevonnak a rendszerbe ötmillió külföldit.

Hajrá, idióta magyarok!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ellenszelben.blog.hu/api/trackback/id/tr518662874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CsipkeRózsa 2016.04.25. 19:01:31

Szép ez a nagy birkanyáj.
süti beállítások módosítása