Gondolatok, ellenszélben. Aki profi hajós, az ellenszélben is képes előre haladni.

Ellenszélben

Ellenszélben

2-es fokozat

2016. március 24. - Harun al Rasid

Pintér Sándor – egyes források szerint (pl. Metropol) Orbán rendelte el, a samesza csak közhírré tette – 2-es fokozatú terrorveszélyt hirdetett ki.  Pintér elvtárs biztosan tudja, mi is az a 2-es fokozat. Ha mégsem tudná, idézem: „ A magas (2-es) fokozatot akkor kell elrendelni, ha ellenőrzött, biztos információk alapján Magyarországon terrorcselekmény várható. „ Tehát nem veszélye van, hanem konkrétan várható a kormány ellenőrzött, biztos tudása alapján!

Akad itt mindjárt két kérdés: honnan is lenne a kormánynak biztos tudása magyarországi terrorcselekmények várhatóságáról? Talán a TEK-től? Na, ne komolytalankodjunk! Ki is ellenőrizné a kormány birtokában levő, ezt érintő információkat? A nemzetbiztonsági bizottság? Megintcsak ne komolytalankodjunk!

Azt már meg sem kérdezem, hogy ugyan, miért is lenne célpontja Magyarország vérszomjas iszlám terroristáknak , és főleg, ki és mi ellen irányulna cselekedetük? Mondom, ne komolytalankodjunk!

„Az utasítás szerint a TEK fokozza felderítési tevékenységét, megerősíti a terrorveszélyezettség szempontjából jelentős, kritikus infrastruktúrák védelmét, és a műveleti egységek megjelennek a legforgalmasabb közterületeken is. A közterületi jelenlét célja a nagy látogatottságú közlekedési csomópontok és létesítmények biztonságának erősítése.”

Aha. Ezt érzékeltem is: a Dózsa Gy. úti metrómegállónál, az aluljáróban két deli készenlétis nézett morcosan, állig fegyverben.  Elképzelem magamban a begőzölt iszlám terroristát, aki leszáll a 75-ös troliról (nem érdemes azon robbantani, csak csúcsidőszakban van 75%-ban telítve), aki egyébként pont úgy néz ki, mint Ali, a gyros-árus, leballag a lépcsőn, hogy na most, egy metrószerelvényt majd jól felrobbant  (ez is meglehetősen értelmetlen, az M3-as metrókocsijai hamarosan maguktól is szétesnek).  Ám meglátja a bordósapkásokat, és azonnal inába száll a bátorsága, letesz gaz tervéről, nem kíván Allah kebelére borulni, mi több, felveszi a keresztény hitet és ezek után szociális gondozóként fog tevékenykedni.

Persze, elég nagy lesz az égés, ha még csak egy ici-pici terrorcselekményt se tudnak felmutatni, pláne előre dokumentáltan, pláne a biztos tudásuk alapján. De talán összehoznak egy éjszakában eldurrant petárdát a Kossuth-téren, azt jól fel lehet tupírozni Semtex-é. Esetleg találnak a MEH előtt egy gyanúsan lapos futball-labdát, ami, ha megrázzák, lötyögő hangot ad  ki, erre gyorsan ráfogják, hogy nitroglicerinnel van töltve, és a Vezért akarták megmerényleni vele (pedig csak poshadt dunavíz volt benne, mivel Szentendrén került a folyóba a sétányon játszadozó gyerekek jóvoltából.)

Szóval, biztosan lesz valamilyen terrorcselekmény, elvégre Orbán nem hazudhat , nem csaphatja be a népet, főleg, nem élhet vissza öncélúan hatalmával!

A 2-esnél  magasabb fokozatot csak akkor adhatnak ki, ha hazánkban konkrét terrorcselekményt hajtottak végre. Cseppnyi kétségem sincs felőle, hogy – amennyiben Orbánnak szüksége van rá – végre fognak ilyesmit hajtani.

 

katona.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ellenszelben.blog.hu/api/trackback/id/tr618524228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása