Gondolatok, ellenszélben. Aki profi hajós, az ellenszélben is képes előre haladni.

Ellenszélben

Ellenszélben

Kósa-Somogyi László: Orbán és a lehetőségek

2016. március 06. - Harun al Rasid

Orbán nagy lehetőséget lát a magyar-azeri együttműködésben

A magyar kormányfő és az azeri elnök a két nép nagy barátságáról is beszélt Orbán kétnapos látogatásán.

A megbeszélés után Orbán Viktor kiemelte: Magyarország látja az olajárak okozta gazdasági nehézségeket, de elismeréssel figyeli, ahogyan Azerbajdzsán reagál az új helyzetre.

Hát, igen, Magyarország, mint olyan, kétségtelenül látja – már, ha feltételezzük, Orbán=Magyarország.

Ki tudja? Kapott visszafelé jegyet, vagy fellélegezhetünk? Azért szerintem, Azerbajdzsán elmegyógyászati intézeteinél jobbak vannak Grazban... Azért abban is van valami kedves, hogy ugyan a légitársaságot, az Air Berlint, akiknél Orbán repülőt bérelt erre az utra a pénzeteken, ugyan egy amerika pilóta alapította,
de a cég igazi fellendülése az egyesítés után az Interflug hasznosítható maradványainak felvásárlása után kezdődött... Képzeld milyen lett volna, ha átfestik a gépet, tudván a célt, az utasokat, a mentalitást, az európai hagyományos kultúra hiányt, és visszafestették volna a gépre: INTERFLUG - az lett volna poén... Baltát vitt ez a barom?
Semjén Zsolt legyen Veletek!

Anikó asszony minden esetre érdeklődéssel nézi, mit is hozott apuci a csendestársnak?

A bejegyzés trackback címe:

https://ellenszelben.blog.hu/api/trackback/id/tr38449492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása