Gondolatok, ellenszélben. Aki profi hajós, az ellenszélben is képes előre haladni.

Ellenszélben

Ellenszélben

Kósa-Somogyi László: Kurz und gut

2016. február 28. - Harun al Rasid

Volt a mai napra színházjegyem... Olyan beteg vagyok, hogy majd bele döglök. El kellett passzolni. Kvartett... - nagyon megnéztem volna.

Amikor régen a katonaságot erősítettem sorkatonaként, írnokként, volt, hogy elvittek színházba. Gondolom, kötelező szocreál statisztika lehetett. Rémes darabot láttunk - emlékszem. Még az sem segített, hogy a főhősnő a második felvonástól lengébbe öltözött. Biztosan rossz volt a színészeknek is. Tehetséges színészek, kirendelt, vezényelt, üresfejű hordájának előadást tartanak...

Nem tudom miért, de megsajnáltam Orbán Viktort. Ennyi kirendelt, vezényelt, seggnyaló üresfejűnek előadást tartani... Rémes lehet. De az is lehet, hogy ez valami betegség nála, és ő szereti....

A bejegyzés trackback címe:

https://ellenszelben.blog.hu/api/trackback/id/tr258426730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zs.ati 2016.02.28. 21:02:24

A zsák, meg a folt.....sajnálja a fene...

CsipkeRózsa 2016.02.29. 12:27:57

Orbánt csak az üresfejűek tudják végig hallgatni lelkesen. Igaz, ők nem is értik miről beszél, nem azért, mert magasröptű gondolatokat közöl.
Akinek a munkájával kapcsolatban muszáj meghallgatnia, sőt látnia is kell, talán szenvednek is.
süti beállítások módosítása