Gondolatok, ellenszélben. Aki profi hajós, az ellenszélben is képes előre haladni.

Ellenszélben

Ellenszélben

gb.: Ja szom tozse jevrej

2016. február 12. - Harun al Rasid

Egyik fiatalkori baratom a napokban lefasisztazott. Nem eloszor tortent. hogy az obamasok, Stalin mindenkori politikai ellenfeleivel szembeni megbelyegzo kifejezesevel illettek engem. A szocialista nepkozosseg tagjai ugyanis nem nacizhatnak le, hiszen a ne pek atyja is tartozkodott ettol a kifejeze stol, miutan orok baratsagot fogadott a naci hitlerajnak. A lefasisztazas aztan atment a szocialista vilagmegvaltok szotaraba, akik a mai napig is hasznaljak olyanok ellen, akik pelda ul nemhisznek a CHANGE maniaban es szorongva latjak, hogy egy amerikai elnok kezetcsokol a Szaudikiralynak mikozben a bekeszereto nepek uj atyja hirdeti a “fizessenek a gazdagok” igejet.

Tovabbmenoen, a magyarorszagi, minden percben gyilkolgatasra kesz nyilasokat, akiknek legujabb testvernepe a gazai gyilkosok, szinten ugyanezzel a cimszoval illetik. A balkez tudja mit csinal a jobb(ik).

Hol is kezdodott az ugynevezett baloldal elleni iszonyom?Azt hiszem 1945 januar 16-an. Pontosabban, aznap delelott negyedtizenegykor. Boldogan mereszkedtemki az utcara sokheti bujkalas utan, hatizsakomban nehany mosatlan alsonemuvel, amikor egy orosz katona megallitott es zsebkesevel levagta a telikabatomra meg mindig szorosan odavarrt sarga csillagot.

“Ja szom tozse Jevrej” kialtott fel mosolyogva. Kevesebb, mint feloraja voltam vegre szabad, amikor a kovetke zo mozdulattal levagta Bar-Mitzvamra kapott nyolc pengos karoram szijat is, oraval t zsebrevagta. Napokkal kesobb tudtam meg, hogy baratsagos felkialltasa mit jelentett. “En is zsido vagyok”.

Honapok teltek el, amikot az amerikai hadsereg nehanyszaz tagja is megerkezett Budapestre, jol vasalt egyenruhakban es ingeik gombjai koze helyezett keki nyakkendoikkel. Fegyvert csak szolgalatban vselhettek, a Szovetseges Ellenorzo Bizottsag kizarolag rajuk vonatkozo szabalyai szerint, Addigra mar az egesz varos felszabadult, Berlinben a gyoztes hatalmak zaszlai lobogtak es a tizenoteves kolyok meg mindig nem ertette, hogy egy, mar nem harcban allo hadsereg katonai miert zabralnak es vetkozteteseikben miert nem kimelik szovetsegeseik katonait sem. – Nem tartott sokaig rajonnom, hogy valami nem stimmel a szocialista paradicsomban. Talan az oktatasukban, vagy csak ugy altalaban az ideologiajukban. Merthogy mar harminc eve azt tanitottak nekik, hogy fizessenek a gazdagok. Ha nincs mas, hat a Bar-Mitzvakra kapott oraikkal.

Ma hatvanot eve, hogy szabad emberre valtam. Nehany honap mulva kozel hatvan eve, hogy ujbol megkulonboztetett lettem es mint osztalyidegen Jevrej, ismet elnyomott. E honapban otvenharom eve azt hittem mar vegleg szabad ember lettem es nem gondoltam volna, hogy egy olyan vilagba erkeztem ahol egyszer utanam nyul a CHANGE keze . Remeltem, hogy ebben az uj vilagban nem latom tobbe a szocializmusba vezeto verofenyes uton valo masirozast aminek a vegen majd “fizetnek a gazdagok”.

Tevedtem. Egyenlore az elso kilometerkonel, foleg a ma mar tiz szazalekra meno munkanelkuliek fizetnek, de az ut vege meg harom gorongyos kilometerre van. – Ha csak harom kilometer….Ugyhogy meg sok karora lesz addig eltulajdonitva. Persze a dolgozo nep erdekeben..

Ma viszont arra nyitom ki az emailjeimet, hogy nehany “tozse Jevrej” lefasisztaz, mert ismet es ismet hisznek egy BUKOTT ESZMEBEN ami soha, sehol, semmilyen formaban nem mutatott fel sikert a vilagon es a naiv rozsaszin arnyalatatol fogva a sotetvoros bolsevik valtozataig (amelyik, tobbek kozott annyi sok “tozse Jevrejt” gyilkolt meg kulonbozo gulagokban) - most eppen kozepvoros arnyalataban a maradek Jevrejek orszagat taszitana a “vegso megoldasba”.

Kar, hogy az amerikai “tozse Jevrejek” hetvenhet szazaleka ezt eddig nem vette eszre.

A bejegyzés trackback címe:

https://ellenszelben.blog.hu/api/trackback/id/tr648384060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása