Gondolatok, ellenszélben. Aki profi hajós, az ellenszélben is képes előre haladni.

Ellenszélben

Ellenszélben

Egy Szabad Sajtó díjas oldal tündöklése és bukása

2016. január 17. - Harun al Rasid

mert hát, a dicsőség véges.

mert hát, a dicsőség véges.

Annak idején hálásan fogadtam/fogadtuk a KMH - Kanadai Magyar Hírlap - által felajánlott lehetőséget, hogy oda menekíthessük a gazdasági okokból feladott Ellenszék  Internetes Vélemény Magazint.

Működtünk is ott majd' négy évig, mi több, működésünknek hála, a KMH megkapta a Szabad Sajtó díját. Azonban a múlt év végére érve, mikoron is a jobboldal kontrollálatlan mocskolódásával szemben semmilyen tulajdonosi védelmet nem kaptunk,  fájó szívvel elköszöntünk ettől az oldaltól, és átköltöztünk a CanadaHun-ra, ami egy csöppet látogatottabb és népszerűbb fórum, mint a KMH.

Azonban - gondolom, a KMH-n távozásunk óta  meghonosodott mentalitást okán - privátban a következő üzenetet kaptam egy xinof nick állandó tagtól:

te egy jellemtelen szarhazi tehetsegtelen foskupac firkasz vagy kinek a mosdatlan szajaba beleronditani kene es nem szavakat hallgatni tole .
undormany a leted az a bekepzelt buta hajas onelegult tesztava ivott fejed a nyakadon disznek randa masra meg nem erdemes !
blogger firkasz ki kinevezte magamagat ellenzekben iro ujsagironak rohognom kell a KMH-n alig vartak(tuk) hogy eltunj ,ott is az tehetsegtelensegedet probaltad palastolni a tragarsagoddal .
tunj a francba te mocskos hajfeju patkany !
remelem perceid is szamolva vannak
xinof

Innen is gratulálok Orbánnak: az ilyen kultúrával rendelkező, külhonba szakadt honfitársainkat támogatja a kiküldött milliárdokkal.


 

A bejegyzés trackback címe:

https://ellenszelben.blog.hu/api/trackback/id/tr628360414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

267802 2016.01.17. 20:33:49

Pista! Biztos, h nem innen ír "főnix"? :-)

336586 2016.01.17. 21:57:33

Az MSZP által létrehozott Szabad Sajtó Alapítvány célja az, hogy megvásárolja a Népszabadság többségi tulajdonrészét a svájci Ringier AG kiadótól Megvásárolta az MSZP-s Szabad Sajtó Alapítvány 27,69 százalékos tulajdonrészét a Mediaworks Kft.-n keresztül Heinrich Pecina osztrák üzletember, így már 99,9 százalékban övé a vállalat A szabad sajtó azt jelenti, hogy szabadon lehet képviselni a tulajdonosi érdekket? Vagy még rosszabbat jelent?

291070 2016.01.19. 18:29:35

[napos](#3820102) megint hülyeséget beszélsz, már két éve nem a Ringier a tulajdonos :) de azért küzdjél még :P a két állításod ellentmondása arra utal, hogy fingod sincs, miről beszélsz. javaslom, gyere le a szerről, mert egyre zavarosabbak a gondolataid.

291070 2016.01.19. 18:31:49

[grincs](#3820065) basszus, nem is gondoltam, hogy visszafelé értelmes lehet a nickje! na, mind1, majd ránézek az IP-címére :)
süti beállítások módosítása