Gondolatok, ellenszélben. Aki profi hajós, az ellenszélben is képes előre haladni.

Ellenszélben

Ellenszélben

Hazai pálya

2013. december 22. - Harun al Rasid

még csak nem is lejt :-)

még csak nem is lejt :-)

jobbik-logo-nmo
Jobbik

Nem, nem fociról lesz szó, hanem egy ingyenes közéleti (?) lapról, aminek ez a címe. Felelős kiadója (?!) Vona Gábor, kiadója a Jobbik. A kopfban olvasható hitvallása: értékrendem a nemzeti konzervativizmus, amely úgy őrzi a hagyományos értékrendet, hogy közben korszerű és friss is (vagyis, fából vaskarika). Radikalizmusom pedig egyesíti a kemény hazafiságot és a felelős szakpolitikát (tudja egyáltalán, mit jelent ez a szó?). Azon felül, hogy iszonyúan zavaros, még hazug is, de hát, ha ez a hitvallása, hát legyen ez.

Nem érdemes sokat vetyengeni a lap színvonala felett, olyan, amilyen. Begyújtani vele egészen jól lehet, laza papírból van, könnyen ég, csak hamar ellobban.

Álljon itt a teljesség igénye nélkül néhány cikk címe.

Szegény gazdagok. A talpra állás, reszicsökkentés, megújul, jobban teljesít. Nemzetközi vérszívók. Multik.

Sötétség a fejekben. Gyöngyösi Márton, magyarellenes koalíció, nemzetközi zsidó szervezetek.

Országhódítók akcióban. Izraeli üzletemberek maffiaszerű tevékenysége Magyarországon. Zsidók kettős állampolgársága.

Hencida is példát mutat. Többször kiülnek, és figyelik a faluban a mozgolódásokat. Nyomravezetői díj.

Érték és fejlődés Gyöngyöspatán. Várossá nyilvánítás kezdeményezése, 70 éve nem látott imádság a közintézményekben. Székely lobogó.

A radikalizmus nem ideológia, hanem hozzáállás. Tisztességes cigány embereknek szebb jövő. HaHa, mint Amerikából támogatott káoszparazita szervezet.

2013 legyen a polgári önvédelem éve! Cigányokat vertek rendőrök Kenderesen. A hatóságnak nincs tekintélye.

Igazat mondott – kirúgták. Konyári részmunkaidős tanár a cigánygyerekekről.

Segély vagy bűnözés? Nem adja fel a jobbik a rettegő vidék megmentését.

Itt a vég: kicsinálta magát az LMP. A Jobbik maradt az egyetlen meghatározó párt. Illusztráció: Bajnai, amint éppen a gazdák sokaságát teszi tönkre és üldözi öngyilkosságba.

Elég a parasztvakításból! Hét oligarcháé lesz a mezőgazdaság.

Akadt még egy kis pákózás - halovány rasszista éllel, egy kis szélsőségesen liberálisozás – némi értelmi zavarral, egy kis MSZP kapuzárási pánikozás – már csak megszokásból is, de végül is, a java a felsorolt cikkekben volt.  Csak két dolog nem volt: az anyavállalat - a Fidesz - kritikája, meg némi előre mutatás. De hát, ne kapkodjuk el. A Jobbik nem rendelkezik olyan forrásokkal, mint a Fidesz-kormány, ami – információik szerint – milliárdokból adja el magát közpénzből, kommunikációs célokra, hogy szerethetőbbé tegyék népnyomorító intézkedéseiket.

De már dolgoznak rajta, hogy minden állampolgárhoz elérjenek: terjesztőket keres a Hazai pálya!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ellenszelben.blog.hu/api/trackback/id/tr258360202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

179584 2013.12.23. 07:25:55

Mint igaz magyar, díjaztam ezt a postodat is!!!

328579 2013.12.23. 09:58:25

Kissé meglepődtem! Az világos, hogy a "Hazai pálya" lapja nem mond igazat, de kérdem én, melyik mond? Magam már gyújtottam be Magyar Hírlappal és Népszabadsággal is! Szakvéleményem, hogy nincs különbség, mindkettő jól ég!:=)

Freewolf 2013.12.24. 16:43:47

Kedves Rasid! Gondunk lesz Rád! :-) Segítünk, ahol tudunk! :-)

291070 2013.12.26. 17:30:57

[Freewolf](#1827253) ahhoz azért kevesek vagytok :-) de tudod mit? álljatok be a sorba. már elég sokan megfenyegettek, a lámpavasat is kijelölték számomra, már bérgyilkost is keresnek, úgyhogy, erősen leszarlak benneteket ingerem támadt :-D
süti beállítások módosítása