Gondolatok, ellenszélben. Aki profi hajós, az ellenszélben is képes előre haladni.

Ellenszélben

Ellenszélben

A Fidesz mai napra rendelt okosságai

2013. november 30. - Harun al Rasid

ez van, azt kell szeretni.

ez van, azt kell szeretni.

Legalább szebbek szeretnének lenni, ha már az okosabb ki van csukva! Ártunk és qurmámyunk nem csak a statisztikákat plasztikáztatja

Szépemlékű Pali-bátyám kedvenc mondása volt, mikor egyik másik magas beosztású ember bornírt marhaságáról (na ebben is újraéledt a létező) voltszó: Ne bántsátok, csúnyán bánt vele az élet! ??? Csak hivatalt adott neki, észt meg elfelejtett adni hozzá! =))

A blikk.hu által feltárt tények szerint: „beszámoltunk, hogy a kormányváltás óta csaknem megduplázódott az a kivételezett vezetői kör, amely soron kívüli, emelt szintű szolgáltatásokra jogosult a Honvédkórházban, jelenleg több mint 320-an vannak a miniszterelnöktől kezdve az utolsó helyettes államtitkárig és miniszteri biztosig”.

Amihez az atlatszo.hu még megtudta, hogy ártunk és qurmányunk jelesei: „nemcsak vérvételre, röntgenre vagy szemészetre járnak, hanem az egészségügyi állapottal nem feltétlenül szoros kapcsolatban álló plasztikai sebészetre is. Az elmúlt közel négy évben több mint húsz alkalommal keresték fel a plasztikai sebészet ambulanciáját, de voltak, akik pár napra be is feküdtek a műtét miatt az osztályra.”.

Hát hogy mennyi látható eredménnyel, ez nagyon szubjektív és ráadásul nem szeretnék szegény Kéri sorsára jutni. Azt azonban leszögezhetjük, hogy a pszichiátriai kezeléseknél eredményesebb munkát végeztek! =))

Ha ez igaz, akkor ez elmúlt évek legnagyobb szenzációja! Bár az is lehet, hogy csupán egy szenzációhajhász címadás

Az index.hu-n lévő Képviselő Funky blog legújabb postjának azt a címet adták, hogy „Deutsch Tamás is elgondolkodott Teczár Szilárdon”.

Maga a buzgó-mocsingos, ingyen-bulis ügy lényegében érdektele, de hogy Tompika elgondolkodott, vagy úgy csinált, vagy csak szeretett volna, na abban van nem kevés raritás! =))

Már idáig süllyedtünk? Az elemző bocsánatot kér, ha teszi a dolgát?

Már az sem volt semmi, hogy a Sztyopa-művek (lánykori nevén Századvég) elhatárolódott a munkatársai elemzésétől.

Mára már odáig süllyedt a köz színvonala, hogy egy gazdasági napilap nem írhat elemzést, nem fejtheti ki a véleményét a gazdasági folyamtokról, mert meg vannak félemlítve.

A napokban egy fél-tucat millióra bűntett gazdasági napilap már csak úgy mert elemzést közreadni, hogy kénytelen volt egy bocsánatkéréssel kezdeni az írásukat:

A félreértések elkerülése végett a jelen cikk kizárólag a szerző véleményét tükrözi, véletlenül sem szeretne felhívás lenni a forint lehetséges árfolyamváltozásából profitáló, vagy veszítő pozíciók nyitására, még kevésbé kíván a forint árfolyamára hatással lenni, semmiképpen sem szeretne a szerző árfolyam-befolyásolás bűnébe esni.”

Ki itt belépsz…, s akkor jobb ha nem is próbálsz. Ha már segíteni nem tud legalább tanácsot ad

Szócska Miklós, egészségügyért felelős államtitkár szerint „az egészségmegőrzésnek, a megelőzésnek a korábbinál nagyobb hangsúlyt kell kapnia az ellátórendszerben, és mindenkinek felelősséget kell éreznie a saját egészségének a megőrzéséért”.

Ezt a kiemelt tanácsot tegnap Balatonalmádiban, a helyi egészségfejlesztési iroda avatóünnepségén tudta kiosztani. S a dologban sokkal több van, mint egy egyszerű trivialitás: Jobb ha ügyelsz magad az egészségedre, mert az egészségügynek nem lesz miből meggyógyítania! =))

Róna György jegyzete

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ellenszelben.blog.hu/api/trackback/id/tr658360174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

163107 2013.11.30. 14:00:28

Éppen most olvasom a napi.hu-s cikket, teljesen elhűltem a kezdésen, de nem szabad csodálkozni: úgy röpködnek a bírságok a lapoknak, itt egy példa, és épp a napi.hu-ról: "Tiltott piacbefolyásolás miatt egyenként 3 millió forintra büntette a Napi Gazdaság Kiadót és a Napi.hu hírportált a Magyar Nemzeti Bank. A november 15-i keltezésű határozat hétfőn jelent meg a pénzügyi felügyeletet is ellátó jegybank honlapján. Az MNB egy október 16-án, "Norvégia is figyelheti a Hernádi-ügyet" címmel megjelent írás miatt indított hivatalból piacfelügyeleti vizsgálatot." Így lehet megfojtani a lapokat. A végén persze, hogy nem marad más, mint a sikerpropaganda ismétlése orrvérzéstől mikulásig.

163107 2013.11.30. 14:02:07

"...és mindenkinek felelősséget kell éreznie a saját egészségének a megőrzéséért”. És meg ne próbálj beteg lenni, de ha megpróbálod is, úgyse kapsz tisztességes ellátást, úgyhogy jól gondold meg.

286628 2013.11.30. 15:04:50

A plasztikát én otthon "ambulante" megcsinálnám egyeseknek! Ingyen! :-)

163107 2013.11.30. 15:47:19

3. kobra 2013. 11. 30. 15:04 A plasztikát én otthon "ambulante" megcsinálnám egyeseknek! Ingyen! :-)" Asszisztenciát vállalom!

163107 2013.11.30. 16:14:19

Esse rossza a mai napra: http://nol.hu/ajanlo/orban_a_kozalkalmazottaknak__oruljenek__hogy_nem_csokkent_a_beruk

RonaGyuri-mv 2013.12.01. 06:45:57

BOCS A MASZEKOLÁSÉRT! Azok, akikkel szoktam levelezni legyenek olyan kedvesek egy mailt küldeni, mert elszállt a címjegyzékem és a mentéseimet sem érem el! KÖSZI

286628 2013.12.01. 11:37:32

7. RonaGyuri-mv (látogató) Megy!

RonaGyuri-mv 2013.12.01. 14:31:06

8. kobra 2013. 12. 01. 11:37 em tudom te ki vagy, ezt a nickedet nem ismerem!

163107 2013.12.01. 18:47:21

Kobra egy sorstársad, kedves Gyuri, akinek a megszokott nickjét a cipőjük sarkával tiporták össze a szerkik. Nem ám rasszistaság, vagy ilyesmi miatt, hanem épp ellenkezőleg. De már biztos rájöttél, ki ő.
süti beállítások módosítása