Gondolatok, ellenszélben. Aki profi hajós, az ellenszélben is képes előre haladni.

Ellenszélben

Ellenszélben

Surján, a tudatlan

2013. augusztus 10. - Harun al Rasid

vagy éppen hogy tud valamit?

vagy éppen hogy tud valamit?

Surján László, a KDNP politikusa - már ez a szókombináció is nevetésre ingerlő, kb. annyira, mint az, hogy a Fidesz demokratikus - a következő indokolással utasította vissza Bolgár György interjúra szóló meghívását:

"A Klub-rádió egy megszűnt rádió, és ő nem hajlandó interjút adni egy nem létező rádiónak."

Tekintsünk el attól, hogy az utóbbi időben extrém meleg volt, és Surjánnak megártott a túl sok napsütés. Ahogy elnézem a tészta képét, ő amolyan szobakeresztény, az éltető nap sugarát kínosan kerüli.

Mondjuk, esetleg csak simán gyáva, ami azért elég gyakori pártján (khm, még hogy pártjuk lenne!) belül. A szervilis seggnyaláson kívül nincs igazi markáns megjelenésük.

Persze, az is lehet, hogy puszta önvédelemből - vagy tiltva van neki - nem hallgat Klub-rádiót, a hazai és világhíreket kizárólag a Lánchíd-rádióból, a Mária-rádióból, és a Kossuth-királyiból hallgatja, és felvidulni meg a Dankó-rádióból szokott.

Az, hogy miből gondolja, hogy a Klub-rádió - ami minden kormányzati erőlködés ellenére töretlenül sugározza az ellenzék hangját -  megszűnt rádió, három okra vezethető vissza: vagy egy ócska provokatőr (sanszos), vagy ennyire buta (még sanszosabb), vagy tud valamit.

Tegyük azon is túl magunkat, hogy az általa képviselt formáció - azt hiszem, a népszórakoztató világban így hívják a bizonytalan képességű, nevesincs tagokból, egy szezonra összeállt társulatokat - minden, csak nem keresztény, nem demokrata, és legfőképpen, nem néppárt. Nekem az afrikai döglegyek jutnak róluk eszembe, amik letisztogatják a hiénák által lerágott csontokat. Rondák, zajosak, de alapos munkát végeznek.

Olvassunk bele egy kicsit Surján gerincbántalmainak kórlapjába.

1941-ben, Kolozsvárott született, 1959-ben a piaristáknál érettségizett. Piszok mázlija volt, mivel a visszacsatolt területen született, és mivel akkor Kolozsvár közigazgatásilag ennek révén Magyarországhoz tartozott, valszeg magyar állampolgárságúnak jegyezték be. Hogy a piaristákhoz hogy jutott be, akik azért 1955-ben sem voltak éppen az országvezetés kedvencei, más tészta. Nincs is adat sehol róla.

1987-ben még ígéretesnek tűnt, mint a Nagycsaládosok Országos Egyesületének elnökhelyettese, aminek köszönhetően joggal feltételezte Antall József, hogy jó lesz népjóléti miniszternek. Nem lett az. Annak idején kezdett bele a pozícióhalmozásba.
1996-ban őt, és párton belüli frakcióját kizárták a pártból. Biztosan hangot adott abbeli véleményének, hogy kapor nélkül nem ízlik neki a tökfőzelék.

Jó érzékkel átlépett a Fideszbe, majd annak hátszelével megválasztatta magát az újra alakult KDNP alelnökének.

Most pedig pimaszul beleröhög mindenki arcába: olajbogyók, hiába ugráltok, ha én azt mondom, nem léteztek, akkor nem léteztek!

Mégis, olajbogyók, kinek hisztek? A fületeknek, vagy Surjánnak? Javaslom, neki higgyetek. Előbb-utóbb kötelező lesz.


A bejegyzés trackback címe:

https://ellenszelben.blog.hu/api/trackback/id/tr578360044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

70185 2013.08.10. 12:22:12

Az a baj hogy ettől az embertől egyáltalán interjút kértek. Azt se kéne tudni hogy a világon van. A kutya se ugatna utána.

235117 2013.08.10. 13:02:16

És én egyszer fatális véletlen folytán azt hiszem 1994-ben együtt szilvesztereztem vele Dobogókőn a Manrézában, mentségemre mondom, akkori főkönyvelőm beszélt rá, azt hogy Surján is ott lesz, azt nem tudtam. Én tudtam ki ő, ő a mai napig nem tudja ki vagyok én, így utólag maximum nekem kellemetlen, ilyesmi nem fordulhat többé elő eleve az anyagi lehetőségek hiányában.

267802 2013.08.10. 13:17:33

Én azt hittem, h Surján már rég nem él! Kijjafax hallott róla eddig?

294994 2013.08.11. 00:40:28

Állandóan az MSZP egyes korábban IS ismert személyiségeinek eltűnését (?) forszírozzák mind a jobb-, de főleg a baloldali megnyilvánulásokban, holott bármelyike fényévnyivel a jelen ismert (?), ismeretlen beosztottjai felett állnak ! Mind a politikai érettségben, mind az ismeretek-, mind a lehetőségek felértékelésének, és az ország érdekében való hasznosítása területén ! Ez az ellentmondás okozza az ország jelenlegi siralmas állapotát, melynek váltására még a remény IS távolinak tűnik az állampolgárok a valóságtól való elrugaszkodása miatt, ami egy bizonyos prekoncepció okán alakult ki, és nem akar a tényekre támaszkodni semmiképp.

291070 2013.08.11. 08:18:21

4. oldalborda 2013. 08. 11. 0:40 milyen tények? mivel azokat a 2/3 nem ismeri el, nem is léteznek. minden csak ócska libsibolsi adathamisítás....
süti beállítások módosítása