Gondolatok, ellenszélben. Aki profi hajós, az ellenszélben is képes előre haladni.

Ellenszélben

Ellenszélben

"verecke" nem tanul

2012. szeptember 11. - Harun al Rasid

sőt, kemény, mint a vídia!

sőt, kemény, mint a vídia!

Itt van például ez a „verecke” nicknevű genetikai tévedés. Nem jó példa, de itt van. Van ellene egy jogerős ítélet, rágalmazás tárgyában, és van neki egy kötelezettsége, perköltség megfizetése okán. De „verecke” f@sza gyerek, ő nem fizet, mert mit neki holmi bírósági ítélet, ő karakán jobboldali, dehogy fog ő egy libsi-bolsi-tepsinek fizetni, nehogy már neki bárki megmondja, hogy mi a merre, és mi az annyi!

Hát, most elindult ellene a végrehajtási eljárás. Én jóindulatúan figyelmeztettem privát levélben, hogy jobban járna, ha fizetne, de át sem vette. Nos, most kb. kétszer annyit fog leperkálni, mint ami a bírósági végzésben van, mivel a végrehajtónak is vannak költségei.

Hogy miből?

A végrehajtás alá vonható vagyontárgyakra vonatkozó adatok:

a) munkabér, egyéb járandóság, stb: bárhonnan járó

b) követelés: bárhonnan járó

c) ingóság, értékpapír: bárhol fellelhető

d) ingatlan (tulajdoni lap, hrsz): bárhol fellelhető

Bizony, „verecke”, egyszer csak csöngetnek, ráadásul a szégyen is a tiéd. Képzeld el, milyen képet fognak vágni munkatársaid – mert állítólag biztosítás közvetítő vagy - , meg édesanyád, amikor szembesül a végrehajtás nem túl felemelő folyamatával!

Attól tartok, „vereckét” már csak egy elmeorvosi minősítés menti meg a komolyabb következményektől. Tudván azt, hogy próbára bocsátás alatt még a piroson se hajthat át, az itt következőkre ragadtatta magát:

"39. f (látogató) 
2012. 08. 05. 12:10

Van az a g… b… .Ismered biztos , tudod a kancsal kurva , aki a gyurcsányt akarta megbaszni részegen egy bálban .Na annak a ribancnak van egy műfasza majd kérdezz rá , neten rendelte.
Meg tudod az a buzi geci Deák:D Miklós Bonifert meg a többi buzi szerveződő nyugger , tudod azokat akiket figyelnek :D A Muhari buzik meg a többi csöcselék ultrafasiszta :D
Baklog buzik :DDD
Seggarcú buziputtony:D"

42. sdkjsdkjfn (látogató) 
2012. 08. 05. 17:06

A buzi kurva az a knancsal g… b…. aki szopta a gyurcsány faszát , vagyis csak tette volna , mert szerencsétlen kivénhedt nem volt elég rámenős , igy maradt neki a rendelt vibrátor.
Mennyi buzi egy helyen , felszerválva maguknak ,a vén faszt .:D"

IP címe és a vonatkozó post linkje, természetesen az ismeretlen tettes elleni feljelentés melléklete. A post lementve, mielőtt valami „technikai hiba” okán eltűnne. A feljelentés vádja: becsületsértés. Ja, és ügyvéd fogja képviselni a sértettet.

„verecke”, én eltekintettem a jó hírnév megsértése okán indítandó kártérítési pertől. Más nem ilyen jó szándékú.

Javaslom, vagy pakold össze a tisztasági csomagod, vagy kezdj el szorgalmasan gyűjteni.

Kurva sokba fog ez neked kerülni, így is, úgy is!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ellenszelben.blog.hu/api/trackback/id/tr348310032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása