Gondolatok, ellenszélben. Aki profi hajós, az ellenszélben is képes előre haladni.

Ellenszélben

Ellenszélben

Szolgálati közlemény!

2012. május 28. - Harun al Rasid

volt egyszer egy "harunalrasid" blogger.

volt egyszer egy "harunalrasid" blogger.

Tisztelettel közlöm olvasóimmal, hogy "harunalrasid" valami sajnálatos üzemi hiba okán többé nem fér hozzá sem prózai, sem ellenszékbeli blogjához, így ezen a nicknéven a jövőben nem tudjátok írásaimat olvasni.

Bár írtam e tárgyban a szerkinek, sok reményt nem fűzök hozzá, mert ha technikai malőr volt - mondjuk, az indexfile megsérülése - azon még lehet segíteni, de gondolom, kisebb gondja is nagyobb annál a rendszergazdának, hogy ilyen aprósággal törődjön, ha meg valami féle külső nyomásra történt, úgysem lehet megváltoztatni.

Sajnálatos, hogy az utóbbi időben jó néhány magam fajta, nem éppen rendszerbarát blogger esett "technikai hibák" áldozatául, de hát, ez van.

Így tehát ezek után "harunalrasid" helyett "Bagdadi Kalifa" fog továbbra is írni és kommentelni.

"...nem adom fel, míg akad egy kerék, mit tovább vihetnék, mi tovább forog még!"

Idő közben aktualitását vesztette a téma, de puszta beképzeltségből - olvasván, hányan törtek mellettem lándzsát - meghagyom:-) A szerkik javították a hibát, köszönet érte!

A bejegyzés trackback címe:

https://ellenszelben.blog.hu/api/trackback/id/tr928309842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása