Gondolatok, ellenszélben. Aki profi hajós, az ellenszélben is képes előre haladni.

Ellenszélben

Ellenszélben

Szexicsokoládé

2011. július 27. - Harun al Rasid

Jenő vagyok, politikus. Mondhatnánk bukott politikusnak is, de hagyjuk a formaságokat, szimplán csak ex-politikus, a legrosszabb fajtából.

Történetem megírása előtt évekig azon gondolkodtam, melyik volt az a pont éltemben, amely rávezetett a piszkos politika pályájára. Miért vettem koromfekete aktatáskát a kezembe, váltam köznépi ellenségképpé, amikor egyetemi évek holdfényes éjszakáin semmit sem kívántam jobban, mint megváltoztatni  fennálló szocialista rendszerünket, hogy én lehessek az újkori magyar államférfi, aki egyenes háttal viseli törekvéseit.

A társadalom új kihívásokat keres önmagának, demokratikus jogállamról ábrándozik. A kizsákmányolás immár tiszta utat törhet magának, nincsen olyan hazug eszme, amely a jó szándék érdekében, milliókat foszt meg a valódi szabadságjogok gyakorlásától. A világ megváltozott, a piac bekebelezte az eddig hátráló országokat.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ellenszelben.blog.hu/api/trackback/id/tr148309404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása