Gondolatok, ellenszélben. Aki profi hajós, az ellenszélben is képes előre haladni.

Ellenszélben

Ellenszélben

Bolsevikgyűlölő testvéreim!

2010. november 25. - Harun al Rasid

Sokat tűnődtem azon, vajon kit, és miért szeretnék beetetni! Az is sokat motoszkált a fejemben kedves barátom - ha már voltál oly szíves kiemelni a jelzőimet, hogy hogyan is szeretném "ellehetetleníteni a valóság felismerését", és milyen eszközökkel akarom behülyíteni a Nolblog tisztes polgárait. Tényekkel:

A fentebb idézett szöveg az előző posztom egy kommentrészlete, és Te pontosan tudod, hogy itt ki kit akar valójában megvezetni. Sajnálatodra, és sokak sajnálatára nálam nem jönnek be a bolsevik kommunista hazugságok, hiszen se közöm, se jogom sincsen velük kapcsolatban, és megnyugtatlak: igen érdekesnek találnám, ha bármiféle kapcsolatot is találnál köztem és az általatok oly gyakran emlegetett "fetó slepje" között, hiszen sem korom(nem titok:29) sem beosztásom nem hozható össze semmiféle olyan ideológiai irányzattal, ami megvetést érdemel.

Talán jogosan vetül fel most benned, és sokan másokban a kérdés, hogy ezt miért kell egy különálló postban elővezetnem: talán azért, mert már nagyon unom a gyerekes játékokat. Megértem én, hogy sokaknál egy egész napos elfoglaltságot jelent a valóság elferdítése - bizonyára sokat tettek azért, hogy tökéletesre fejlesszék e becses foglalkozást, de nálam bizony rossz ajtón kopogtattok!Ha veszem hozzá a fáradságot, és minden megfogalmazott gondolatnak leellenőrzöm a valóságalapját, akkor arra kérlek, hogy te is vedd a fáradságot, és írd le nekem, hogy melyek azok a mondatok, amiket megvezetés céljából gépeltem a felületre!

Néha komolyan elmosolygok azon, hogy mi közöm van azokhoz a pufajkás, vagy "ávéhás" brigádokhoz, akikkel kapcsolatba hoztok üzeneteitekben, és az már végképp nem fér a fejembe, hogy miért kell engem lehazaárulózni, és különböző nemzetellenes személynek beállítani, mikor van éppen elég ilyen az országban, nem kell nagyítóval keresni őket.

Tehát kedves bolsevikgyűlölő testvéreim, a játék itt véget ért! Tiszteljük meg egymást azzal, hogy a tények védelmében tett kijelentéseket csak is a tények valós ábrázolásával fogjuk megvétózni.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása