Gondolatok, ellenszélben. Aki profi hajós, az ellenszélben is képes előre haladni.

Ellenszélben

Ellenszélben

A végső fülkeforradalom

2010. szeptember 11. - Harun al Rasid

Orbán Viktor tudatosan nem bíz semmit a véletlenre. Éppen ezért a héten levelet írt a nyugdíjasoknak, hogy tőlük tudja meg, mi az, amin a kormánynak változtatnia kellene.

Nemes gesztus. A magyarázatuk pedig, miszerint a levelek ára nem az adófizetők (köz) pénzéből, hanem a Fidesz pártkassza terhére történik, számomra felettébb érthetetlen. Mondjuk ki, hogy mindez egy szemenszedett hazugság, és aki ezt a maszlagot megeszi, annak őszinte részvétem. Mert ugyebár, az addig rendben van, hogy a kérdőíves leveleket, azok legyártását és postai kézbesítését, amelyeket cirka 1,7 millió nyugdíjas háztartásba küldenek el, a párt rendelte meg. De vajon a Fidesz nem az adófizetők pénzéből él, létezik és politizál? Miért kell hazudni, még a legkézenfekvőbb ügyeket illetően is?

Szerintem nyíltan ki kellene mondani, (bár, ha azt nem teszik meg, akkor is minden józanul gondolkodó ember tudja) hogy a nyugdíjasok azért részesültek ebben a kegyben, mert ők egy nagy szavazóbázist képviselnek. Márpedig ha az októberi önkormányzati választásokon a Fidesz szintén győzni szeretne, akkor nekik igenis kellenek a nyugdíjasok. A háromharmados fülkeforradalom ugyanis nélkülük elképzelhetetlen. Ígérni persze mindenki tud… De tételezzük fel, hogy az érintettek netán nyugdíjemelést fognak kérni. Lehet, hogy Orbán Viktor és kormánya az „első pofont” akkor a nyugdíjasoktól fogja majd megkapni?    

Hajrá nyugdíjasok! Mivel most rajtatok a „világ szeme”, töltsétek ki, és küldjétek vissza a válaszlevelet! Hadd tudja meg Orbán Viktor és kormánya, melyek az ország égető problémái.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása