Gondolatok, ellenszélben. Aki profi hajós, az ellenszélben is képes előre haladni.

Ellenszélben

Ellenszélben

Gyorshír: pedagógus fizetésemelés

2010. szeptember 03. - Harun al Rasid

fidesz-módra, persze

fidesz-módra, persze

Olvasom az ATV honlapján, hogy a PSz jónehány pontos javaslatot állított össze a pedagógusi fizetések  - hogy úgy mondjam - korrekt szintre hozására. Ez leginkább btto. 300.000 jó magyar forintokban nyilvánulna meg, havonta.

Az ugyebár, még egy igencsak elvakult fidesznyik számára is nyilván való, hogy a nemzet napszámosainak bére szégyenletesen alacsony.

Nomármost: mi erre a mi kicsi rózsaszálunk reakciója?

"Én, kérem, soha nem ígértem fizetésemelést...aki a jelenlegi nehéz gazdasági helyzetben fizetésemelést követel, az gazember, bohóc."

Modja ezt talpig közigazgatási államtitkári öntudattal. Aki nem hiszi, járjon utána: nézze, halgassa meg az ATV tegnap esti híradóját.

Túl azon, hogy meglehetősen nehéz a két jelzőt összekapcsolni, kénytelen vagyok megállapítani, hogy a csörgősipka jelenleg Hoffmann Rózsa fején van.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása