Gondolatok, ellenszélben. Aki profi hajós, az ellenszélben is képes előre haladni.

Ellenszélben

Ellenszélben

Falkamentalitás

2012. augusztus 30. - Harun al Rasid

avagy a fülkeforradalmárok alfaja

avagy a fülkeforradalmárok alfaja

Bizony, a fülkeforradalom kitermelte saját alfaját, akik immár falkába szerveződve nemre, vallásra és fajra való tekintet nélkül kisajátítják maguknak a jogot az ítélkezésre és az ítélet végrehajtására.

Eddig csak pofáztak, pincér,  vagy templomba járó parasztöltözetben vonulgattak, képzavaros molinókat lengettek, de most már az erőszaktól se riadnak vissza. Falkaformációban, persze, mert egyesével még mindig csak hátulról bátrak.

Három kutya, vagy farkas már egy falkát képez, amiben okvetlenül akad egy vezérhím. Ez a vezérhím választja ki a zsákmányt, és adja meg a jelt a támadásra. Csakhogy, se a kutya-, se a farkasfalka nem támad gyűlöletből. Még a németek tengeralattjárói - akik úgyszintén falkataktikával harcoltak - se gyűlöletből támadtak.

A fülkeforradalmárok fekete alfaja azonban gyűlöletből támad, méghozzá bárki ellen, aki fel meri emelni szavát ordas újnáci, antiszemita, rasszista eszméik ellen! Méghozzá falkában. A falkavezér kijelöli a levadászandó áldozatot -  mondjuk, kiteszi a Jobbik kedvenc hirdető portáljára a fényképét, nevét, lakcímét, telefonszámát - a falka meg megindul. Nem mindig céltudatosan, de a mátrixukba előbb-utóbb belekerül a célszemély, még, ha véletlenül is.

Akkor azután nincs kegyelem, a falka támadásba lendül.

Hanti Vilmost, a MEASz elnökét tegnap este egy ilyen falka támadta meg, szorította falhoz, majd beazonosítván, egy szép szál, tiszta vérű, szőke árja, szemében a gyűlölet lángjával, előlépett, és - pestiesen szólva - bemosott neki egyet, amúgy felsőbbrendű módra.

Mondhatnánk, ennyi volt, na és, Hanti túlélte, azok voltak 10-15-en, szét is téphették, agyon is rugdoshatták volna, de milyen humánusak voltak, megelégedtek egy istenes sallerral, hát nem szívet melengető ez a jóság? Hanti ki tudott törni a gyűrűjükből - alighanem meglepődtek a falkavezér bátorságán, mert eddig verbális karaténál többre még nem merészkedtek - így egérutat nyerhetett. Nem túlzás, ha azt mondom, az életéért futott. Mivel távolabb segítőkész emberekkel találkozott, a falka nem követte, pedig, ha egy falka vérszagot érez, megvadul.

Nem tudni, sérülései - agyrázkódás, az egyik szemével nem lát - 8 napon belül, vagy túl gyógyulnak, de ez lényegtelen. A lényeg az, hogy a falka megtette az első lépést az erőszak útján. Mi lesz a következő lépés? A nekik nem tetsző ellenvéleményűek meglincselése, felkoncolása, a 2/3-os hatalom elnéző cinkossága mellett?

Igaz, a piszkos munkát valakinek el kell végezni, és erre a falka kiválóan alkalmas.

Volt már (fülke)forradalmi tavaszunk, forró nyarunk, lehet, most rosszkedvünk tele következik?

A bejegyzés trackback címe:

https://ellenszelben.blog.hu/api/trackback/id/tr798309998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

284399 2012.08.30. 08:22:21

Ebben az a kellemtelen, hogy Hanti nyilatkozatán kívül semmi bizonyíték rá! Szerintem is magát vágta pofán, hogy legyen már valami hír körülötte! Szánalmas csürhe ez az antifa!

163107 2012.08.30. 08:23:28

"Volt már (fülke)forradalmi tavaszunk, forró nyarunk, lehet, most rosszkedvünk tele következik?" Falkaforradalom volt az is Rasid, mi más?

163107 2012.08.30. 08:25:05

fügedi Nyilván ezt fogják mondani a hős vitézek is, a gerinctelen férgek. Gyáván sunyin, amilyen gyáva, sunyi hátulról merész tetű vagy te is.

284399 2012.08.30. 08:30:38

Tévedsz Osszi! Én szemből mondom a véleményem, sőt objektíven, hiszen Hanti kijelentését semmi nem támasztja alá! Arra tényleg jó, hogy lehet itt cikkezni, szörnyülködni, meg a nemzeti oldal ellen kirohanni, de hangulatkeltésen kívül ismétlem nincs semmi bizonyíték. Ne is haragudj, de nekem mag Hanti szava annyi mint a kutyaugatás!

235117 2012.08.30. 08:36:49

Fügedi! Mindenhova oda kell piszkítani? Inkább világosíts fel, mi az hogy nemzeti oldal? De érthetően ám, ne csak úgy odavetve, szokott pökhendien.

179584 2012.08.30. 08:51:51

1. Fügedi Na, szépen vagyunk! Nehéz lehet valakinek saját magát 8 napon belül, vagy túl gyógyuló egyetlen csapással megsebesítenie. Pláne, ha az ember nem életerös fiatal. Ennyit a tellljesen részrehajlás-mentes kommentedhez!

284399 2012.08.30. 08:52:59

6. Mi az, hogy oda piszkítani? Netán minden cikk alatt csak egy fajta és egyetértő vélemény lehet? Ha valaki mást mer gondolni, azt le kell ilyen csúnyán szólni? Milyen náci-NKVD-s mentalitás ez?

163107 2012.08.30. 09:05:42

Ja, te vagy az? Figyelj: az azért már tényleg aljasság, hogy valakiről azt állítod - egy idős emberről - hogy saját magát vágta képen. Miért tett volna ilyet? Körülvették azok az előemberek, vagy nem vették körül? Provokálták, vagy nem provokálták? Olvasd el Erlauer írását. Nem a demokratikus ellenzék kel fel a félfasiszta kormány ellen )épp azért mert demokratikus), hanem a jobbik indít el balhét - hisz meg is mondták, hogy nem rettennek vissza polgárháborútól sem. És nem a náci nézetek fognak győzni, ha így lesz, hanem a demokrácia híveinek - nekünk - kaparják ki a gesztenyét. Mert az ilyen öregemberverő mocskos bandát el kell takarítani.

163107 2012.08.30. 09:12:53

Nekem ne mond Wolf, hogy az agyatlan, tanulatlan, műveletlen hőbörgő csőcselék a nemzeti oldal. A nemzeti oldal mi vagyunk, a családom, és a költő apám volt, míg élt, az anyám, a testvéreim - akik minden ordas eszmétől irtózunk, mert ismerjük a történelmet. Mert az apámat 7 évesen a családdal együtt elhurcolták Rákosi pribékjei a Hortobágyra, Ebesre, amit sem lelkileg sem egészségileg nem hevert ki és meg is halt 51 évesen. Hát most itt a második Rákosi kor, csak a módszerek mások. És az előjel más. És most nem kell ÁVH, mert itt vannak a feketeruhás önkéntes verőlegények. És persze a családomon kívül még nagyon sok jó hazafi demokrata van. A post szerzője például. Nem is hinnéd - sok millióan várják a kormány megdöntését, és nem az aranyborjú körül táncoló neonácik döntik meg, hiszen egy bordából vannak szőve.

284399 2012.08.30. 09:16:46

Azt állítom Osszi, hogy a nézeteinktől függetlenül a nemzeti oldalt képviseljük. Az már más kérdés, hogy én így, míg te úgy látod helyesnek megvalósítani az ország felvirágoztatását! Annyit azért a "nácik" védelmében, hogy eddig bárhol is voltak, botrányt nem csináltak, verekedést nem provokéáltak! Azt nem tartom elképzelhetetlennek, hogy valamelyik tüntetőnél elszakadt a cérna, de ne felejtsük el, a nagyon demokratikus barátainkat állították elő a rendőrök erőszakoskodásért, amikor a gárdára emlékeztek. Itt nincs mit egymás szemére vetni. Egyébként Hanti állítását változatlanul semmi nem támasztja alá!

163107 2012.08.30. 09:36:16

Könnyű bizonyítékot szerezni. Az ütésnek nyoma marad, nyílt színen volt - a csőcseléken kívül látta.e más is, hogy önprovokáció volt? Továbbá az ilyesmi után maradnak nyomok. Ha túl közel álltak hozzá marad a ruháján nyálminta, esetleg ujjlenyomat, ha netán bőrkabátban volt, felhámtól dns ahogy megragadták - nyugodj meg be tudja bizonyítani, és ha rágalmazásért perel, még meg is gazdagszik! Az a kis egysejtű előd 1 millát kaszált, 1 pofonért, amit tomcat, az a másik díszpéldány kevert le neki.

163107 2012.08.30. 09:36:58

Wolf, mi az, hogy botrányt nem csináltak??? Szakadatlanul botrányokat csinálnak!

284399 2012.08.30. 09:52:40

Osszi! Majd megoldják ezt a problémát. Magam csak annyit mertem megemlíteni, ennek az esetlegesen egy ütésnek akkora visszhangja van, hogy Szögi meglincselésének nem volt. Most olvasom, hogy az Új Színházból távoztában Derzsi leütötte a főrendezőt! Annak nem huhog az antifa banda? Amúgy mi a botrány, amit tettek? Felvonulnak fegyelmezetten, hang nélkül. A fegyelmet nem mondhatod, hogy nincs náluk!

267802 2012.08.30. 09:57:09

11. Fügedi Wolfi! Ti nem a nemzeti oldalt, hanem a náci, fasiszta eszmét követitek! Vedd, vegyétek már tudomásul, h ez az ország nem csak belőletek áll, nem a ti ordas eszméitekre szomjazik! Ez dicsőség szerinted, h egy idős embert egy horda megtámad és megveri? És ráadásul ezt úgy beállítani, h saját magát verte meg, ez aljasság! Egyébként még nem igazoltad "árjaságodat"! Mikorra várhatom?? Valahogy nagyon átsiklottál felette! :-))

12635 2012.08.30. 10:07:39

A legszebb, hogy a kormányzati nagytesó most is csendben van.

284399 2012.08.30. 10:36:11

15. Miért lennék én árja? Soha nem mondtam ilyet. Én magyarnak vallom magam, ami identitás és nem származás kérdése. Azt, hogy a liberálfasiszta nézeteket útálom, nem fasizmus, hanem épp a hazaszeretet megnyilvánulása. Igen is szimpatikus a Jobbik nekem, mert ki mernek olyan problémákat mondani, amitől a szőr feláll a "demokratikus" fasiszták hátán. Az, hogy a cigánybűnözéssel már kezdeni kell valamit, igen is égető gond, mint az is, miért hagyják a szivárványosoknak provokálni a többséget. Sorolhatnám még, de a DK, antifa, demokratikusok, liberálisok csak terelik, kenik a témát és mindenért a többséget kárhoztatják. Nekem igazán mindegy, ki cigány, ki zsidó, ki szlovák, éljen rendesen, normálisan nálunk és ne akarja a saját akaratát a többségre ráerőltetni! Biztos egyszer sem fogom szóvá tenni, hogy egy szerb miért jár nálunk a saját népviseletébe! Tegye, de például egy arab ne akarja nekem előírni, hogy az ő ramadanjakor én miért eszek az utcán! Itt a többség van itthon és aki képtelen ehhez igazodni, hát eltűnhet innen!

267802 2012.08.30. 10:51:54

17. Fügedi Wolfi! Ez a kommentárod több sebből is vérzik! 1. Ti hangoztatjátok, h magyar csak az lehet, akiben nincs "idegen" vérvonal! 2. Te is "tiszta" magyarnak tartottad magad mindaddig, míg nem kértem, h ugyan lécci igazold, mert én veled ellentétben tudom! 3. Szerinted a "cigánybűnözést" úgy kell megoldani, h odamentek, megfélemlítitek, neadj'Isten lemészároljátok őket? 4. Orbán "tiszta" magyar? 5. És a végére egy kérdés: Szerinted ki a többség? Mert, h nem ti, az biztos! Ti egy agresszív kisebbség vagytok, akit a többség utál!

284399 2012.08.30. 11:16:28

18. 1. Ne áltasd magad! Itt olyan vérkeveredés volt már, hogy a honfoglalók genomját nem hiszem, hogy meg lehet találni. Damjanich, Petőfi sem sületett magyarok voltak, mégis magayarabbak sok ökörnél! 2. Most is tiszta magyar vagyok abban az értelemben, hogy nekem nincs másik hazám. Egy felé húz a szíven, nemzeti érzelmű vagyok! 3.A cigánybűnözést karhatalommal kellene megoldani. Ha erre képtelen a rendőrség, ne félj, megvédjük mi magunkat! 4.Egyértelműen nem ítélem el Orbánt. Vannak jó húzásai is, de tényleg elég autokrata a csapat! És igen, a nagy gazdasági szabadságharc csúnyán visszaütött! Azt, hogy esetleg cigány -e, kurvára nem érdekel! 5. Mi vagyunk a többség! Alex, Osszi és te is, ha a haza dolgait az értelmetlen liberálhablaty elé helyezed! Azok mind a többség, nézettől függetlenül!

25758 2012.08.30. 12:26:42

Hát igen. Rájár a rúd a baloldal nemes szándékú figuráira. Török Zsoltot is pofánvágták, most ezt a Vilit is. Tegyen feljelentést. Majd az igazságszolgáltatás igazságot tesz. Tudom, te ennél többet kívánnál, de az már diktatúra lenne, Persze értem én, hogy miért vágyol rá. :)

34417 2012.08.30. 13:02:01

19. Fügedi 2012. 08. 30. 11:16 wolf, tényleg ti vagytok a többség. már akkor is az voltál, amikor anyád tévedésből a világra borjadzott. pontosan eggyel több lett, mint kellene. takarodj innen a z oldaladra, náci köcsög!

34417 2012.08.30. 13:04:58

ImreS 2012. 08. 30. 12:26 te, elfajzott barom, ha ugyanezt kapnád, már rég a csatorna szélén sírdogálnál. persze, ott is van a helyed. szarok az esetetekben a jó modorra. a rúd neked is kijár, csak éppen a seggeden át! tudod, mint werbőczy idejében! "vágyol rá"...bunkó, műveletlen paraszt, te akarsz kioktatni bárkit is?

284399 2012.08.30. 13:10:15

harunalrasid (szerkesztő)= liberálfasiszta bunkó Kihúztad most a gyufát suttyókám! :-)

34417 2012.08.30. 13:13:10

elnézést kérek olvasóimtól, de csak most jutottam el odáig, hogy a szemetet kitakarítsam. vagyok annyira nagylelkű, hogy a piszok elejét itt hagyom, mementónak. mert egyik dicső lovag se az eljárást kommentálta, hanem vad személyeskedésbe kezdett, no persze, nézeteiket illetően sok más olvashatót nem is nagyon tudnának ide böfögni.

34417 2012.08.30. 13:22:09

a'propos, igazságszolgáltatás. a NER magyarországán jogszolgáltatás van, és nem igazságszolgáltatás! a kettő nem jár kéz a kézben. jó példa erre a nemzet hős megmentőjének kijelentése, mi szerint: "...majd a jogászok elintézik, oszt jónapot."

34417 2012.08.30. 13:31:34

--. Fügedi 2012. 08. 30. 13:10 egy nincket annyiszor, és akkor nevezek nácinak, ahányszor kedvem tartja. neked nincs neved, te csak egy nick vagy, tehát ne szívd magad, mert a végén eldurransz. viszont nekem van polgári nevem, és ez itt eléggé ismert. úgyhogy, csak csinyján a liberálfasisztázással, annál is inkább, mivel definiálni sem tudod, mi az.

Wolf 2012.08.30. 13:36:05

Teszek a polgári nevedre! Nicknéven sértegetsz, úgy is kapod vissza! Magad tetted közzé, ezzel elfogadtad, hogy akár polgári neveden is sértegethetnek, de vagyok olyan jó, hogy ezt nem teszem meg! Én kultúrlény vagyok, nem liberálfasiszta tanulatlan bunkó!

34417 2012.08.30. 13:53:39

12. Osszián (szerkesztő) 2012. 08. 30. 9:36 látod, ossi, engem is ugyanaz az elvakult düh fog el az ilyen wolf, meg imres megnyilvánulások okán, mint dicső fekete ruhás alfajtagjukat. csakhogy, nekem a szó a fegyverem, nekik az öklük. sajnálom, tényleg eldőlt bennem a boci, de mégsem tőlük, hanem olvasóimtól és tőletek kérek elnézést. majd visszafogom magam.

34417 2012.08.30. 14:06:14

--. Wolf (látogató) 2012. 08. 30. 13:36 nem. wolf, te nem jó vagy, hanem okos! jól tudod, hogy másképpen politikai támadásnak minősülne a liberálfasiszta jelző - minek definíciójával már hosszú hónapok óta adós vagy - mi több, még tán becsületsértésnek is, így hát, nagyon okosan, óvakodsz ebbe belemenni:-)

z 2012.08.30. 14:18:50

5-re A nemzeti oldal, az az, ami nem rólatok szól!

34417 2012.08.30. 14:48:20

29. z (látogató) 2012. 08. 30. 14:18 ha bővebben kifejtenéd, kicsi z - ami, ha jól sejtem, egy rajzfilm lázadó hangyájának volt a neve - hogy akkor, szerinted, mi is a nemzeti oldal, és ennek a nemzeti oldalnak érvrendszere lehet-e a testi erőszak a nem nemzeti oldallal szemben? és mi van, ha a nem nemzetiek visszaütnek? vér fog folyni az utcákon? ezt akarjátok, "nemzeti oldal"?

34417 2012.08.30. 15:02:48

MINDENKINEK! az MTI jelentése szerint Hanti Vilmos a körülménykehez képest jól van, szeme "csak" bevérzett, ezért átmenetileg az egyik - na, nem a jobb - irányba nem lát vele, de 7-8 napon belül maradéktalanul felszívódik a bevérzés. az ütés komolyabb agyi károsodást nem okozott neki - kemény fiú ő, holmi alfaji pofon inkább csak megalázó, mint megrendítő - , ami annál is örvendetesebb, mert ellenkező esetben a MEASz elnökeként nem választanák újra, max. a miniszterelnökségre pályázhatna. a hírt átvette a ITar, a Tanjug, a HavasHírügynökség és a BBC is. a hazai médiumok aktivitásáról nincs hír. nincs is nekik.

267802 2012.08.30. 15:14:05

Rasid! Komolyan irigykedem! Ilyen illusztris társaság jött ide, emelve a színvonalat! Komolyan csodálkozom, h ezek hogyan találnak haza? :-))

267802 2012.08.30. 15:22:43

Az írásra egyébként nyomtam 1 pluszt! :-))

34417 2012.08.30. 15:45:03

32. grincs 2012. 08. 30. 15:14 nincs velük semmi baj. nincs saját fórumuk - mondom, belgák ők, de rendesen - hát ide járnak pettingelni. majd azt figyeld meg, miket fognak írni, amikor valamelyikük ejakulál is! persze, ha az praecox, elég ciki!

34417 2012.08.30. 16:15:08

"York napsütése rosszkedvünk telét tündöklő nyárrá változtatta át..." III. Richárdunk már van...

12635 2012.08.30. 17:16:34

Rasid, mosolygok magamban, bár nincs miért, inkább sajnálni kéne... a szegény Hanti Vilmos által kapott agresszív pofon akkora olvasottságot és komment számot hozott, mint hónapok óta egyetlen írásom se...írhattam szépet, komolyat, vidámat, közéletit, személyeset...nem volt ekkora érdeklődés...pedig ehhez az íráshoz nem kellett se készség, se stílus, se megfogalmazás...ez csak egy rövid hír... mekkora úr az erőszak?!!!

12296 2012.08.30. 18:18:50

Tíz perc ment rá az életemből erre a butácska purparléra, kérem szépen vissza! Osszián pedig azonnal tegye oda a hiányzó "d" betűt az általa felszólító módban megrejalizát "küld?" szócska végére. Nézzenek oda márRR!

12635 2012.08.30. 18:27:23

kár volt rááldoznod a 10 percet... 15 marcona fiatal körbevesz és egyikük meg is üt egy idős embert..."ez valóban butácska"

34417 2012.08.30. 18:41:37

idős? kikérem magamnak! egy évvel fiatalabb nálam!

34417 2012.08.30. 18:42:49

37. mikipapa 2012. 08. 30. 18:18 butácska purparlé? kik közt is? ha kérhetlek, disztingválj, mikipapa. ebben a témában nem vagyok humoromnál!

12635 2012.08.30. 19:13:18

39-re, igazad van, a párom is ezt szokta mondani... helyesbítek...idősnek látszó...így jó lesz?

34417 2012.08.30. 19:18:30

41. gordius 2012. 08. 30. 19:13 nem! nem elég idősnek látszani, annak is kell lenni:-))) mondjuk, sokat tapasztalt! java korabeli, esetleg legszebb férfikorban lévő, vagy ...mit tudom én, már nem fiatal, node, hogy idős???

267802 2012.08.30. 20:27:54

Három nap múlva!! Miaf@xért kell ehhez három nap? http://atv.hu/cikk/20120830_feljelentest_tett_a_megvert_antifasiszta_a_rendorseg_vizsgalja_az_esetet?source=hirkereso

34417 2012.08.30. 21:47:33

[grincs](#1435504) jó munkához idő kell!

12635 2012.08.30. 21:59:37

Bocs, ha tegnap este történt, akkor az miért 3...

34417 2012.08.30. 22:46:26

miért, miért...késik az órájuk, az ilyen apróság mégiscsak smafu, különben is, lásd a 44-est!

12702 2012.08.31. 00:47:29

Ugyan ott van a képén a monokli, de ki bizonyítja, hogy nem részegen esett orra. mert erről még nem esett szó!

34417 2012.08.31. 01:05:53

47. rodosto1 2012. 08. 31. 0:47 ugyan már, picinyem, én se kérdezem, hogy ki bizonyítja, seggfej vagy-e? adódik az magától:-))) mi van, kicsi huszár, unokáid odaengedtek a géphez? tudják egyáltalán, hogy mekkora f@sz vagy? persze, jobb is, hogy nem tudják, holnap talán átiratkoznának telkibe, hogy ne kelljen szégyenkezniük miattad a szülővárosukban!!
süti beállítások módosítása