Gondolatok, ellenszélben. Aki profi hajós, az ellenszélben is képes előre haladni.

Ellenszélben

Ellenszélben

Ákos tovább gyűrűzik

2015. december 18. - Harun al Rasid

mert orbánilag még van alább...

mert orbánilag még van alább...

[​IMG]
Nem, kérem, ez nem az.
Még emlékszem Ákos egykori, 1994-es albumának - címe: Test - borítójára, ahol a jó fiú teljesen mezitelen, nagyjából embriópózban díszelgett. Mit mondjak, nem volt egy épületes látvány. Akkor még csak a testéről volt szó, ma már a mentalitásáról. Mit mondjak, az se szép. Pszichológusok elemzésére lenne méltó, hogy anno mi késztette erre a sima bőrű magamutogatásra, nomeg az is, hogy mi késztette minapi megszólalására. Elképzelhető, hogy az énekesnek komoly kapcsolati gondjai vannak a nőkkel (mert az némiképp indokolná a hozzáállását)? Kétségtelen, hogy akkor is kompenzált valamit, meg most is. Legyen ez az ő, meg a pszichiátere gondja.

Hanem ugyancsak érdekes a reakció arra, hogy eme frusztráltságot a szponzor nem díjazta: a kormány megdöbbenéssel értesült a Telecom lépéséről (nem taglalom, az mi is volt, aki nem tudja, olvasson utána). El tudom képzelni ezt a megdöbbenést. Kovács Zoltán kormányszóvivő – nehéz munka ám ez, nehéz szavakat kell ám vinnie, a hírek szerint ki is újult a lágyéksérve - ment a folyosón, és monitorozza a kormánytagokat – gondolom, úgy államtitkárig bezárólag: te, Zoli, te megdöbbentél? Meg. Pipa. Te, Sándor, te is megdöbbentél? Meg. Pipa. Így tovább, az egész stáblistán, majd összesítette: annyi + annyi, akkor az amannyi, kész, teljes a létszám, a kormány meg van döbbenve.

Azért én jó néven vettem volna egy fotót a kormányról, hogy mégis, lássuk, milyen az, amikor meg vannak döbbenve.

Persze, ennek a megdöbbenésnek azért volt hozama is: a Nagy Kormányos ízibe elrendelte, hogy a minisztériumok és miniszteriális nemiszervek mondják fel a Telecommal kötött(stratégiai partnerség ide, stratégiai partnerség oda) mobilinternet előfizetési szerződéseiket, mert hát az mégiscsak tűrhetetlen, hogy bárkit Magyarországon nézetei miatt ily formában diszkrimináljanak! Most tekintsünk el attól, hogy a kormánynak mi a bánat köze van egy cég és egy magánember üzleti szerződéséhez – nomeg, azért némi bánatpénz nélkül, bármennyire is szeretné ezt a Nemzeti Éceszgéber, csak úgy nem megy az ilyesmi – de csöppet ragadjunk már bele abba, hogy ugyan, mi is volt az alapja az RTL és a Klubrádió elleni kormányzati intézkedéseknek? Csak nem a más vélemény büntetése?

Orbán is vartyogott valamit Brüsszelben – mert most éppen ott adja elő magát – arról, hogy nadekérem, ez alkotmányellenes, meg nadekérem, a véleményszabadság, meg nadekérem, ők ebben a kérdésben mindenkit meg fognak védeni ( te jó ég, már megint megvédenek!), akár jobb, akár baloldali, meg nadekérem, nehogyazthigyjékmárhogyvelünkmindentlehet, a lényeg, hogy a Telecom véleményterrort valósított meg, és ezt nem tűrjük!

A kormány, mély megdöbbenésében meg ezt a véleményterrort – a mi lehet, hogy Németországban lehetséges (te jó ég, szegény Kovács, tuti, hogy kitüremkedett a sérve), de Magyarországon ez elképzelhetetlen - gazdaságilag szankcionálta. Az, hogy korábban ő maga is ezt játszotta – és akkor ne beszéljünk a Simicska-féle vélemény retorzióiról – az nem érdekes.

Mondjuk egy cseppet ezzel nevetségessé is tette magát, mivel a Telecom gyorsmérlege szerint ez az orbáni bünti max. 2-3 milliárd huf veszteséget fog okozni nekik. Bolha pöcsén a pattanás. Érdemes volt?

Ez az írás a canadahun oldalán jelent meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://ellenszelben.blog.hu/api/trackback/id/tr958360400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

12910 2015.12.18. 21:06:42

bizony, bolha pöcsén a pattanás. Amerikában is otthon van a cég. olyan világcég amilyenről Mészáros&Mészáros/Orbán csak álmodhat...
süti beállítások módosítása