Gondolatok, ellenszélben. Aki profi hajós, az ellenszélben is képes előre haladni.

Ellenszélben

Ellenszélben

2015. augusztus 27. - Harun al Rasid

Turul. Háturul.

Turul. Háturul.

Amikor a butaság találkozik az agresszióval, akkor van baj. A kormány kiengedte a szellemet a palackból, kérdés tudja-e, akarja-e visszazárni?! Vagy addig jó, amíg a szélsőségesek hőzöngenek, az irányíthatók rettegnek, a hozzá nem értők, megvezetettek hisznek?

A dicső sereglet
A dicső sereglet

Nem a menekültek ellen kell tüntetni, hanem azok ellen akik az embereket a hazájuk elhagyására kényszeritik. El lehet menni Szíríába, Libiába, Afganisztánba és az IS, a Talibán ellen harcolni, kemény legények, ne Budapest közepén a szerencsétlen menekült gyerekek, nők, férfiak ellen, akik csak védelmet szeretnének,  nem ott kell az erőt - ami csak csordába verődve van meg bennük - mutogatni, ezzel csak azt bizonyítjátok be, hogy gyáva emberek vagytok.

http://kettosmerce.blog.hu/2015/07/10/szegyen_a_rombolokra_gyulolkodokre_tisztelet_a_batraknak

Szar lehet ennek a sok szerencsétlennek ilyen boldogtalanul élni! S ha még tudnák hogy a hatvannégy vármegyéből 39-ben nem beszéltek magyarul! De ez van, amikor az butaság az ostobasággal találkozik. Ráadásul fel sem tudnák sorolni azt a bizonyos 64 vármegyét!

Viszont így állnak hozzá (lehet, hogy nem vármegyések, de Betyársereg és valami agyonmagyar nemzeti véderő tagjai nem kizártak):

Én így néznék az illegális határsértőkre.
Én így néznék az illegális határsértőkre.

Nomeg:

Ez lenne a megoldás a tiltott határátlépésre.
Ez lenne a megoldás a tiltott határátlépésre.

Név és elérhetőség a szerkesztőségben. Ugye, nem kell mondjam, vérmagyar újnyilas mindkét hős?

Ezen felül, Pityinger Lászlót, ugyebár, meghurcolták mert egy performansz során belerúgott a hungarocell Orbán fejbe, ezzel állítólag félelmet keltett az emberekben! Ezek a masírozó majmok , természetesen dehogy keltenek félelmet a nyugalomra vágyó emberekben, nem igaz? Persze, kérdés, hogy ezek a nagyon bátor legények  milyen képet vágnának, ha az ő nyakukat nyiszálnák, vagy hason fekve várnák a tarkójukba a golyót, vagy ketrecben az elevenen elégetést? Vagy, ha a családjukra is ez várna, előjönne-e a magyar virtus, és nem menekülnének?

De végül is, miért ne masíroznának? Olimpiát akarunk rendezni, kell a formáció.A berlini olimpia

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ellenszelben.blog.hu/api/trackback/id/tr18360366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása