Gondolatok, ellenszélben. Aki profi hajós, az ellenszélben is képes előre haladni.

Ellenszélben

Ellenszélben

Владимир владимирович путин

2015. február 18. - Harun al Rasid

Nem fogom kisimítani a stílusom csak azért

Nem fogom kisimítani a stílusom csak azért

hogy jobban tessen az egykori elvtársaknak, akik most éppen narancsszínűre festődtek.

Vannak bőven. Ők azok, kik szeretik, ha megmondják nekik, merre az annyi.

Tegnap jó vastagon beleszartak a pofájukba ketten is. Az egyik volt a KP (kis pöcs) a másik a NP (nagy pöcs). Csak nézd meg Fényes István illusztrációját: KP ledermedve még színt se tudott váltani, pedig a kaméleon minden színt fel tud venni, kivéve a fehéret.


A NP eljött ide, de minek is? A KP nimbuszát nem növelte, sőt. Egyértelművé vált, hogy a mi KP-nk hova is sorol be: NP mögé, de inkább alá. Nem a legvidámabb helyzet.

Nyolc perc Hősök tere – hátha akad egy ismeretlen orosz katona is ott – fél óra egy kétes értékű sírkertre – ahol by side ellenforradalommal szemben elesett szovjet hősöknek titulálják az ázsiai segéderőket (elit alakulatot soha nem küldtek errefelé) – és valamennyi idő (70 évre titkosítva) a marionett bábúra. Jobb helyen úgy hívják, köztársasági elnök, amivel csak az a baj, hogy nincs köztársasága.

Aláírtak pár semmitmondó egyezséget. Micike ( azért az se semmi, hogy elérte, egy ország hívja így) kiharcolta, hogy a le nem hívott gázkontingenst a következő években lehívhatja. Nagy kunszt? A hazai földgáztárolók orosz gázzal vannak tele – bérben. Csakhogy, leszippantani belőle pénzbe kerül, azt meg honnan teremti elő a KP?

Paks 2. meg az, ami: egy nagy kupac szar, amit unokáink ablaka elé lapátolt, szívják azok.
Csakhogy, ezt a majmot már beárazták a NATOnál is: tervezett objektumaikat máshol építik fel. Nevezetesen Lengyelországban, Szlovákiában és Romániában. Lehet berzenkedni, hogy dejónekünk, hiszen katonai fenyegetettségünk ennyivel is kevesebb! Csakhogy, a védelmünk is. KP itt is eljátszotta a megbízható szövetséges szerepét. Nem jött be neki.

A NP látogatása előtt, iszonyúan titkosan még átrongyolt Ukrajnába, tiltakozván a kárpátaljai magyarok aránytalanul magas behívási rátája miatt. Semmire nem ment vele. Olyan, hogy aránytalanul magas, nincs. Korosztályos a dolog. Pech, hogy a kárpátaljai magyarok jobban szaporodnak. Amúgy: köze? Majd akkor hőbörögjön, ha az arra jogosultak nem itt láttatnak el egészségügyileg, meg nyugdíjilag!

Ez, persze, nem került a tárgyalóasztalra. Megértem. Putyint kurvára nem érdekli. Ő bizonyítani jött: íme, egy EUs vezető hajlandó vele tárgyalni. KP meg is hajolt előtte. Úgy vélem, elég mélyen. A hírek arról nem szólnak, hogy – mint korábban – le is térdelt volna előtte.

A majré viszont elég nagy volt: NP útvonalát légmentesen lezárták. Arról nem szól a fáma, hogy a csatorna fedeleket lehegesztették volna.

Micike megszopta. Annyira már nem is szokatlan nála. Csak tudnám, miért élvezi?

A bejegyzés trackback címe:

https://ellenszelben.blog.hu/api/trackback/id/tr28360308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

163107 2015.02.18. 12:28:50

Ezer + Épp ezeket írom ide-oda. (Rég nem találkoztunk, de az agyunk egy rugóra jár). Mert elképesztő az a farkasvakság, amiben még itteni bloggerjeink is leledzenek. Az egyik el van ájulva, hogy KP -t bámulja a világ, amely immár a lába előtt hever, és hogy mekkora politikai zseni...-))) A másik Putyint dicsőíti, és így tovább. Hogy a fideszesek genyák, az jól van. Bayer Zsoca megírta, hogy "Önnek van igaza, elnök úr!" Leköpve barátját, a 89-es hőst, aki szerint forradalom volt 56-ban, de most kiderült a jóváhagyásával (szembeköpve magát), hogy mégis ellenforradalom volt, aminek a legyőzőit meg kell koszorúzni. És egyben AZONNALI hatállyal fel kell menteni Biszku Bélát, és kitüntetni, minimum a Szt István renddel! Mert ez akkor így logikus. Még jövök.

163107 2015.02.18. 15:15:57

Utolsó mondatodra, Rasid: hát miért élvezi? Borzalmas nagynak látszik az elletételezés - nincs olyan szopós kurva, aki ennyiről álmodna. A paksi buliból 500 milliárdot simán el lehet lopni. Na, kell ehhez Head & Shoulders, csak jó sok lopnivaló és jó sok lehetőség.

291070 2015.02.18. 15:27:56

anno Bécsben egy másik elvtárs látogatásakor ezt ügyesen megoldották. Az útvonalba eső minden csatornafedél alá leereszkedett egy rendőr, és ráhúzták a fedelet. Oszt amikor a konvoj elhaladt, kiengedték. A mi Tik-Tak-TEKünk ennyire nem találékony. Lezár.

163107 2015.02.18. 15:52:58

Ma toronymagasan ez a legjobb post az oldalon - és nincs kommentelő. Beszédes körülmény. Kertész Ákos már nem ír idehaza - nem is lehet csodálni. Pedig annyira igaza volt, hogy csak most döbbenek rá: nem csak a jobboldalon áhítozzák a diktatúrát, azt, hogy valaki helyettünk gondolkozzon, ha lop, hát lop - annyi van amiből lehet lopni, de legalább mi megkapjuk a nyugdíjunkat. Aki meg most azért is dolgozik többet az emberségesnél, hogy maradjon a magánnyugdíja, legyen mindenféle biztosítása, hogy öreg korára ne kelljen koldulni: mert minket már nem fog eltartani az eljövendő társadalom, de a jelenlegi, mai putyini sefteket kibaszottul ki kell majd fizetni, és nem azoknak, akik kötötték, és főleg nem azoknak, akik most ünneplik Putyint, a cár atyuskát - hogy a világ bassza szájba... Mert ez a tigrissel félmeztelenül verekedő, az orosz anyácska (föld) testéből 200 milliárd dollárnyi vagyon ellopó alakot a barátai "cár"nak szólítanak, ennyire még Sztalin se vitte - ő a közvetlen környezetének Koba volt (még postarabló korából). Eljött a "cár" és jobbikos, fideszes, magát baloldalinak mondó régi komcsiféle - odavan, elájul, ejakulál, ah a Putyin, bárcsak leszophatnám a hatalmas embert, az új cárt... A picsába, igen. Szolganépnek nincs hazája, idióták.

348719 2015.02.18. 17:27:47

Ez csak a kezdet, lesz még közös részvétel a Vörös téri díszszemlén...("ruszkik haza" ott fog állni megilletődötten)

267802 2015.02.18. 17:36:11

Tóta W.-nek (is) van egy qrva jó írása! http://hvg.hu/w/20150218_Oroszorszag_menj_haza_reszeg_vagy#rss Lehet, h büszkeségünk is befolyásoltság alatt állt?

291070 2015.02.18. 17:38:02

gordi: ez a KP már akkor is csak utána szellentett a történelemnek, nemhogy alakította volna.. Most meg már elég hegyes a piramis, nem igazán kellene bizonyítania, hogy ő nyalta olyanra. Egy gátlástalan putriszökevény, semmi több. Ja, hogy ez rasszizmus? Az ő esetében leszarom.

291070 2015.02.18. 17:56:36

grincs: ő sosem volt a nélkül. Csakhogy nem mindig alkoholosan.

180524 2015.02.18. 18:16:34

Röhej. A boss jött, a boss ment, megsüvegelte a zellenforradalom emlékművét, vagy műemlékét, vagy mijafaszt, Oszt jónapot. Ez a NP részéről - szerintem - egy üzenet volt, csak, s nem elsősorban nekünk...

103485 2015.02.18. 18:28:55

Jó olvastam Kalifa? Az a gáz, ami a mi tárolóinkban van, és amiért az oroszokkal való kölcsönös gazdasági sikerre Orbán Viktor olyan büszke, még nem is a miénk? Nincs kifizetve sem, mert azt majd csak akkor kell fizetni, ha használunk belőle? Ó, hát akkor itt ácsi, mert hamis a baba! Ha ugyanis ebből a gázból adunk a szerbeknek, Orbán erre is nagyon büszke, akkor mi a Putyin üzleti szekerét toljuk, amit ugye, az ellenük bevezetett EU-s szankciók miatt szerintem Brüsszel sem fog nekünk díjazni, merthogy így mi keményen szembemegyünk Brüsszel akaratával.

291070 2015.02.18. 19:02:17

@Bogdán Géza valahogy így. Feltöltöttük, mert hát üresek voltak. Pár hónappal ezelőtt kb. 60%on is álltak, amit ez a majom úgy adott elő, hogy Magyarország ellátása biztosítva van. Ja. Ha kifizetjük. Géza barátom, ettől függetlenül az embargó kijátszása az, hogy dicső nagyjaink simán eladják a tiltott tételeket szláv barátainknak, akik meg címke nélkül tovább adják a rusznak. E simlis tranzakció nélkül már rég térden lenne.

291070 2015.02.18. 19:07:24

[maiman](#3680454) Meglehet: Csakhogy - nem véletlenül - Colleen Bell ebédet adott néhány más diplomatának, főhelyen az ukrán ügyvivővel - mert hát, ez a KP eleddig képtelen volt nagyköveti szinten realizálni a szomszédot. Na, ezt hívják egyensúlynak!

62853 2015.02.19. 06:45:08

Az üzlet, az üzlet. Az oroszoknak jó nagy, meg legyünk őszinték, a szokásos módon itt is ugyanazoknak lesz baromi nagy üzlet. Kelet nagy gondolkodója, Allah növessze hosszúra szakállát, jól látja, a saját zsebtömés felülír minden szövetségi gondolkodást.
süti beállítások módosítása