Gondolatok, ellenszélben. Aki profi hajós, az ellenszélben is képes előre haladni.

Ellenszélben

Ellenszélben

Prostihelyzet Orbanisztánban

2015. január 30. - Harun al Rasid

5 éve csinálom és a hétvégén lesz az esküvőm, mit akarsz még tudni?

5 éve csinálom és a hétvégén lesz az esküvőm, mit akarsz még tudni?

Hogy is állunk örömlány fronton? Mi sem vagyunk szentek, sőt! Hóbortos kollégánk ezer éve egyedülálló pasi már, és igen gyakran jár olyan hölgyekhez, akik nem a két szép szeméért bújnak vele ágyba. Mondjuk azért nem is lehetne. Bizony, lehet szebben is mondani, de csak, hogy mindenki értse, kurvázni jár, bármennyire is csúnya ez így leírva, de ez az igazság. Megkértük, kérdezze ki a lányokat, és meséljen, milyen az élet azon az oldalon manapság. Másokat fotózás közben faggattunk, és volt, akit épp hostesskedés közben. A nevek egyes esetekben Julcsiról, Marcsira vannak változtatva, de nem ez a lényeg… Havas Henrik nyomán haladva megnéztük, 4 év alatt mi változott a hazai Kurvaélet-ben.

A legnagyobb és legegyértelműbb változást az internet hozta. Emlékszünk még az út szélén álló lányokra, akiktől soha nem akartunk semmit, mégis kibámultunk az autó ablakán, osztályozva őket: „Te, ez nem is volt olyan ronda!” vagy „Jézusisten” szavakat használva értékelésként. Az internet elűzte az utcákról a lányokat a panelekbe. Nem a kormány, az a fránya net. Türelmi zóna, vigalmi negyed? Ugyan már, kupi az egész ország, panelbe bújva…

Ma már elvétve látni az utcán ácsorgó lányokat, talán csak egy – egy üdülővárosban szólítanak le esténként „olcsószexötezerér?”, vagy a „kicsiszexgyorsan?” odaszúrásokkal, általában igen – igen csúnya, még nőnek sem nagyon nevezhető förmedvények. Mondjuk, a holland és német turistáknak kottarészegen tökmindegy hajnalban… az meg már más kérdés, mire gondol, ha felébredt.

A szép lányoknak nem kell az utcán leszólítani senkit. Egyetemista és diplomás bombázók hirdetik magukat az interneten, az erre specializálódott szájtokon. Itt több oldalon át válogathatunk a lányok garantáltan valódi fotóit bámulva, legtöbbször még az arcukat is megmutatva. Sőt! Ma már videókat is nézhetünk arról, hogy kivel akarunk együtt lenni…. Nincsenek tabuk, mert nem lehetnek. Ha nincs kint a real fotód és az arcod, akkor sokkal kevesebb lesz a kuncsaftod is.

„Masszázstechnikámat három éve fejlesztem nap mint nap, vendégeimet ezen kívül kedvességemmel, nyugalmammal és örök mosolyommal igyekszem elvarázsolni. Szívesen beszélgetek is Veled örömeidről, gondjaidról, ha ezzel a segítségedre lehetek, de egy szót sem szólok, ha éppen csöndben relaxálni szeretnél. Számomra a masszázs hobby. Kérlek engedd meg, hogy elvigyelek magammal a valóságból a megnyugvás és a forró érzékiség birodalmába…”

A weboldalra fellépő felhasználók értékelésekben számolnak be a lányok által nyújtott szolgáltatásokról és annak minőségét is pontozzák, Igen. Pont, mint a húspiacon, nagy a verseny és ma már csak azt hívják fel, aki nem árul zsákbamacskát és még jól is néz ki.

Angéla 23 – egyetemista:
„El sem tudná az Orbán képzelni, hány lány lett azért prosti, mert a kormány szigorította a felvételi ponthatárokat és fizetőssé tette az egyetemet a kevésbé jól tanulók számára. Azért csinálom, mert céljaim vannak, diplomát akarok. Boldog szeretnék lenni az életemben és egyszer egy elégedett anya. Ha majd abbahagyom akkor egy szép családi házat is szeretnék. Három éve csinálom, még két év és meglesz a diplomám, akkor biztosan abbahagyom. A tandíj mellett talán még egy kis házra való is megmarad, ha nem bulizom el. A kuncsaftjaim közt vannak mentősök, dokik, politikusok, tanárok és igen, rendőrök is. Azok is pasik, mindegyiknek kell az, amit otthon nem kapnak meg, tudod minden hapi egyforma.”

Mesi 32 – egykori tesitanár:
„5 éve csinálom, és a hétvégén lesz az esküvőm, mit akarsz még tudni?
Én megválogatom azt, hogy kit engedek be a lakásomba és kit nem. Ha egy olyan kuncsaft jön, aki nem szimpatikus elküldöm, be sem jöhet. Ha nem akar elmenni, szólok a páromnak, vagy a közös rendőr haverunknak. Te kifizetsz egy órát, és ha szimpi vagy akkor azt csinálhatsz velem, amit csak akarsz – persze csak a normális szex határain belül! Még jó, hogy vannak határok, de ha normális dolgokat kérsz, akkor mindet teljesítem! A csók az elég extrának számít az 4000Ft plusz, de azt is csak szimpátia alapján. A mélytorok szintén extra dolog. Ha a fejem rá akarod húzni a szerszámodra, az nálam 3000Ft. Velem egy óra 14.000Ft fél óra 10.000Ft. Vannak olcsóbb lányok is, de azok olyanok is.
A párom tudja, hogy ezt csinálom, nem zavarja – akkor nem venne el. A szüleim is tudják, még a nagyi is. Elfogadták, tudják, hogy ez csak meló nekem, semmi több. Tudod, mindig azt mondom, a páromnak, hogy nem én vagyok kurva… hanem az, aki hetente más pasival csalja meg a férjét, a tudta nélkül!
27 évesen kezdtem, előtte olyan férjem volt, aki 1 percig csinált bennem valamit, aztán azonnal elment. Ennyi volt a szex a számomra évekig. Tesitanár voltam, isteni alakkal… egy este elmentünk bulizni a lányokkal és összejött egy nagyon dögös pasas. Felvitt magához ésúgy megdugott, hogy egy hétig nem tértem magamhoz. Addig azt sem tudtam, hogy létezik anális szex. Akkor mondtam azt magamnak, hogy nekem ez kell. Elváltam, azóta élvezem az életet és a szexet is! Az a dögös pasas, pedig a héten elvesz…”

Sussy 28 – szakácsnő
„Nálam egy óra 12.000Ft, fél óra 7000ft. Ebben többszöri élvezés, együttfürdés, natúr francia és óvszeres aktus van benne. Plusz kebelszex, közös pornófilm nézés és vibrátoros játék kérésre. Ha még egy lány kell, az sem gond, kettőnk ára 20.000Ft egy órára.
Nagyon sokan vagyunk, akik ezt csinálják. A legtöbb faszi mindig az új csajokra megy. Rengeteg a visszajáró kuncsaft, de ha új lány tűnik fel egy városban, akkor szinte megőrülnek a csávók és rákattannak. A kolléganőm tegnap jött vissza Bécsből és hamar elment a híre… megszámolni sem tudnám, hányan voltak ma már nála. Nekem egy nap átlag 5-8 kuncsaftom van, ha a napi 60-80.000Ft megvan, akkor jó napom volt. Heti szinten 4-6 napot biztosan dolgozom. Havi szinten? Hát kb. egymilliót össze tudok szedni, kemény munkával!
Lehet azért lettem prosti, mert jobb vagyok az ágyban, mint a konyhában!„

Ágnes 34 – diplomás:
„Hogy kezdtem? 18 éves koromban egy szórakozóhelyen szólított le egy lány. Buliztunk, rengeteget ittunk, nagyon kedves volt velem és mindent Ő fizetett. Megdicsért, hogy milyen szép vagyok és elmesélte, honnan van ennyi pénze. Elmondta, hogy pasikkal fekszik le pénzért, de nem minden hülyével, csak akikkel Ő akar. Kizárólag olyanokkal, akikkel amúgy is szívesen elmenne szobára, ezek a balfékek meg még fizetnek is neki érte! Mondanom sem kell, 18 évesen, amikor a férfiak amúgy is vonzottak, nagyon bejött a dolog. Pasiztam és még pénzem is volt, nem is kevés. Mindent megvehettem amire csak vágytam. Ruhára, ékszerre és bulizásra ment el rengeteg.
A lány lakására vittünk fel férfiakat a klubokból, a végén pedig hajnalban megkaptam a pénzem. Volt, hogy három férfival szexeltem egyszerre. Sokszor már vártak este a srácok a lakáson, még buliba sem kellett mennünk, hogy felszedjük Őket. Egy idő után, már mindegy volt, hogy néznek ki, a pénzen kívül már semmi más nem érdekelt.
22 évesen aztán az egyik kuncsaftom elvitt Hollandiába. Én azt hittem, hogy csak egy hétvégére megyünk kiruccanni, nagyon örültem… A vége az lett, hogy “bezártak” egy lakásba és két másik lánnyal kellett dolgoznom, egész héten, minden nap, reggeltől estig. Az útlevelem elvették, és már másnap annyi kábítószert toltunk, nem is tudtunk magunkról. Fél év elszállt anélkül, hogy feleszméltem volna, még csak szökni sem akartam. A szerencsém az volt, hogy az egyik törzsvendégem belém szeretett, nem is kicsit. Nem bírta elviselni, hogy mással is vagyok nem csak vele. A Nike Európai Igazgatóságán dolgozott főnökként és tele volt pénzzel. A vélhetően korrupt helyi rendőrség riasztása helyett inkább egyszerűen kifizetett a „tulajaimnak”, így szabad lettem és azonnal boldogan hozzá költöztem.
Rá két évre szakítottunk és végre hazajöttem, hazajöhettem. Pénzem nem volt, de a régi lakásom még igen, tele rezsihátralékkal, így belevágtam ismét az iparba, hogy kifizessem valamiből. Dolgoztam és tanultam. Ma már diplomám van – de minek? Elhelyezkedni nem tudok vele, így folytatom. Ez egy ördögi kör, nehéz belőle szabadulni. Mindenki azt mondja, majd kiszállok…, aztán elrepülnek azok az évek.”

Tamara 21 – tanuló
„Amikor kidobott a párom, nem volt munkám, sem pénzem. Svájcba mentem, egy elit klubba táncolni. 18 éves alig múltam, egy barátnőm kacérkodott a dologgal sokáig, én adtam az utolsó lökést. A kinti tulaj azt mondta, neki a pia van, ha dugni akarok valakivel pénzért, azt ne nála tegyem meg, neki csak ez a fontos. Ez csak egy Table Dance bár, drága piával, nem kupi… ám ha okos vagyok, akkor könnyen szerezek magamnak pár pénzes ügyfelet, akik bármit megadnak majd értem. Állítólag a legszebb lány voltam a városban, egy névjegykártyát adtam a számommal azoknak, akikről azt gondoltam, elvihetnek – és odasúgtam, hívj fel. 2 évig csináltam ezt, rengeteg pénzt kerestem, hamar kitanultam, mi kell a férfiaknak, és mennyit tudok kiszedni belőlük egy kis bájjal és ésszel.
Idén hazajöttem, mert hiányzott a családom. Érettségizni akarok, és ha lehet, egyetemre is megyek utána. Addig még biztos csinálni fogom.”

Klári 42 – 2 gyerekes édesanya
„Idősebb és fiatal vendégeim is vannak. Sok fiatal jön hozzám, hogy megtanítsam őket, hogyan tehetik boldoggá a párjukat. Ha úgy vesszük az elmúlt 10 évben több száz pasi csajának okoztam örömet, na persze csak közvetve. Igen, még az is lehet, hogy megmentettem a kapcsolatukat. Ha így nézzük, akkor ennek örülök. Sajnos a mai fiatal srácok sokkal gátlásosabbak. Talán az interneten látott rengeteg kockahas miatt mindegyik gyúrni akar járni, azt hiszik, a nőket csak ez érdekli. Mindig azt mondom nekik: Az a csaj, aki csak erre bukik, az nem ér egy garast sem Drágám! Egy nőt ésszel és baromi jó szex-el kell bevenni, nem kockákkal a hasadon!„

Maya 19 – tanuló
„Itt Pesten rengeteg a nagyon durván jó csaj, aki ezzel foglalkozik. Modellek, akik nem kapnak munkát, kifutott celebek sőt még Playmate lányok is akadnak szép számmal. A modellkedés Milánóban megy kicsikém, Budapesten a kurvák vannak előnyben – mondta az egyik barátnőm nemrég. És igaza van. Néha olyan érzésem van, hogy az egész város egy bazinagy kupleráj. Annyian vagyunk, hogy azon gondolkodunk, vidékre megyünk a kolléganőmmel. Itt rohadtul nehéz manapság még nekünk is, hatalmas a harc. Vidéken van olyan nagyváros, ahol csak 1-2 lány van. Budapesten meg lassan minden házban van egy ilyen lakás. Győr és Sopron még, ami jó hely állítólag, ott sok a külföldi pacák. Mi is Sopronban gondolkodunk…„

Évike 38 – életművész
„Anno Pécsről vittek el ukránok Spanyolba egy egyiptomi arab pasi házába. Három évig ott dolgoztam, egy fillért nem kaptam. Immunis lettem az érintésekre, a vágyakra. Olyan szinten kihasználtak, hogy azt nem lehet elmesélni. Mégis miután hazajutottam, maradtam ebben az iparágban. Talán olyan ez, mint amikor egy bányász sem tud váltani. A sötét és koszos bányában dolgozott egész életében, mégis visszavágyik oda, mert azt szokta meg, azt gondolja, máshoz nem is ért. Én is így vagyok ezzel, ebben vagyok jó.”

Törőcsik Virág/PartyZoo

A bejegyzés trackback címe:

https://ellenszelben.blog.hu/api/trackback/id/tr808360302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

163107 2015.01.30. 19:06:34

"Talán olyan ez, mint amikor egy bányász sem tud váltani. A sötét és koszos bányában dolgozott egész életében, mégis visszavágyik oda..." Na, ez ragadta meg az érdeklődésemet. Mert ez igaz, nem tudom, a széplány honnan tudta. Én ,meg azt szeretném tudni: miért? "Ha beomlanak a bányát vázazó oszlopok a kincset azért a tárnák őrzik és az lobog. És mindig újra nyitnák a bányászok az aknát, amíg szivük dobog." Na de miért.

291070 2015.01.30. 19:37:16

ossi, ez nagyon szép! és a többi?

163107 2015.01.30. 20:46:06

A többi? Rasid - a téma nagyon messze áll tőlem. Talán Catullusi mértékben: Lesbia rigójához CAIUS VALERIUS CATULLUS Ó, ki kedvesemé vagy, kis madárka, ó, kit játszva ölel magához ő, kit gyakran ingerel és kinek kisujját nyújtja, hogy dühösen csipogva csipkedd! - amikor gyönyörű egyetlenemnek kedve támad eképpen szórakozni - tán, hogy bánatait felejtse kissé, s gyötrő lángja belül szunnyadjon addig -, bár tudnék veled én is elmulatni, s űzhetném el a bút nehéz szivemről. Ja Lesbia örömlány volt...

58395 2015.01.31. 11:22:47

A témához még egy kis adalék Effendi! Francois Villon: Kerítőballada Villonról és kövér Margot-járól - Faludy György átköltésében Persze: pukkadnak a párizsi polgárok, mióta hírlik, hogy egy lánnyal járok, ki az utcáról tartja el magát. De a kis dögöt nagyon szeretem, ingét megvarrom, ágyát megvetem és megkefélem este a haját; bort hozok a kocsmából, a kútról vizet, s ha egy vendég jön, aki jól fizet: a hátsó ajtón diszkréten távozom, hogy a gavallérok és a tiszt urak, mint a mennyben, úgy érezzék maguk a bordélyházban, hol ketten lakunk. Persze, gyakran beköszönt a nyomor. Ilyenkor Margót látni sem tudom, gyűlölöm, mint a kést, a vérem forr, belérúgok és a haját húzom, Józsefre s Máriára esküszöm, hogy holnap reggelig agyonütöm, ha nem lesz pénz - zálogházba teszem ruháit és ha nincsen, mit egyem: káromkodom, míg a gyomrom korog, ő meg a szoba sarkában kuporog, s ilyenkor napestig pofozkodunk a bordélyházban, hol ketten lakunk. Aztán egyszerre pénz áll a konyhára, mert hirtelen nagy lett a forgalom, vagy én találkoztam a Bac utcában, avagy a Montmartre-i domboldalon egy bitanggal, ki meglógott a cehhel... S kövér Margóm akkor megint a régi, combomra csap és arcunk felderül, lefekszünk, s én egy dalt trillázok néki, ahogy ez a legjobb férfinak száz évben is csak egyszer sikerül. És aztán másnap estig horkolunk a bordélyházban, hol ketten lakunk. AJÁNLÁS: Kik ezeket a sorokat olvassátok, gavallérok, urak és kapitányok, jegyezzétek meg: ha egy lányt kívántok, ki az ágyban mindenre kapható, szolgálatotokra készen, itt vagyunk a bordélyházban, hol ketten lakunk. Bejegyezte: Csicsada R-B Ilona dátum: 5/06/2012 Igaz, a viszonyok már kicsit mások, de a lényeg nem változott, az ókortól idáig...:-))

337909 2015.01.31. 20:53:34

Van ezekben a lányokban valami. Úgy hallgatják, amit mondasz, mintha érdekelné őket. Tudnak rád figyelni, amit az asszony nem mindig. Neves hetérák szalonokat vittek, találkozott ott a művészet, politika, tudomány krémje, színe java. A dugás nagyjából sokadrangú kérdéssé vált.
süti beállítások módosítása