Gondolatok, ellenszélben. Aki profi hajós, az ellenszélben is képes előre haladni.

Ellenszélben

Ellenszélben

Orbanisztán abszurd hétköznapja

2014. február 14. - Harun al Rasid

csak gyávák, vagy tényleg le vannak tiltva?

csak gyávák, vagy tényleg le vannak tiltva?

Kiegyensúlyozatlan tájékoztatás. A bűnBánó meg nem érti, hogy az emberek miért is ódzkodnak?

Az hogy a magát közszolgálatinak csúfoló TV-k és rádiók intenzív versenyben vannak a kormány hivatalosan is beismert médiáival a ártunk és qurmányunk fényezésében az egy sajnálatos tény, de ilyen a világ ha egy állampárt uralkodik.

Azonban az, hogy ebbe a versenybe beszállnak a magukat függetlennek hirdető csekély számú egyedet számláló szegmens meghatározói is, az azért már minimum véleményes.

Miközben a Magyar Nemzet hosszú cikkben idézget Matolcsy egy sameszának könyvéből mélyen átérzve és támogatva az unortodoxia atyjának nehézségeit, a derék Népszabadság ezerrel mocskolódik az ellenzék potentátjaival szemben.

Nem találják Gyurcsányék paksi dokumentumait” harsogja a lap egy vezető írása. Ha ez így lenne, akkor még mondhatnánk is, hogy így korrekt, de a dolog nem így van. Nem Gyurcsányék, hanem az ex-miniszterelnök cégeinek egyike által részben tulajdonolt cégcsoport egyik cége dolgozott 1997–98-ban tíz hónapon keresztül havi nyolcmillió forintért a Paksi Atomerőműnek.

Igen, hölgyeim és uraim, egy 15, azaz tizenöt évvel ezelőtt volt szerződésről próbál a derék rémHírTV hírlapi kacsát növeszteni, s ebben méltó partnerre lelt a Népszabadságban!

Egy szóval sem említve azt az egyértelmű tényt, hogy a vonatkozó törvényi előírások szerint „Alapbizonylat megőrzési ideje: 8 év; beszámolóé és az azt alátámasztó bizonylatoké: 10 év.”

Tudod Waze, hogy 15év után mi az a bizonylat:? Igen – egyébként megsemmisítendő -, szemét!

A cikk címe helyesen: a rémHírTV szeméttel próbálja vegzálni az ex-ME-t!

Holnaptól az iskolai krétarendeléseket is ő fogja jóváhagyni? Ez már egyeduralkodótól is erősen véleményes

Az MTI délelőtti jelentése beszámol róla, hogy: „Maga Orbán Viktor miniszterelnök reagál majd – erről a kormányzati álláspontról tájékoztatta a hírügynökséget (több médium képviselője külön rákérdezett és azoknak is határozottan állította) Kaleta Gábor, a Külügyminisztérium sajtófőosztályának vezetője annak kapcsán, hogy bekérették csütörtökön az izraeli külügyminisztériumba a tel-avivi magyar nagykövetet. Nagy Andor tájékoztatása szerint az izraeli fél az antiszemitizmus erősödése miatti aggodalmát fejezte ki. ”. Indoklásul hozzáfűzte: „Lázár János utasította Nagy Andor nagykövetet, hogy közölje az izraeli külügyminisztériummal: várják meg Orbán Viktornak az üggyel kapcsolatos állásfoglalását.”.

Szűzanyám, mi van itt? Orbán személyesen illetékes a reagálásra, s Lázár János utasítja Magyarország meghatalmazott nagykövetét?

Róna György

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ellenszelben.blog.hu/api/trackback/id/tr178360226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

336586 2014.02.14. 14:45:38

A rendszerváltás már huszonéve volt, aztán most is azt nyögjük, amit akkor elloptak. Az a baj, hogy olyanok loptak, akik törvényt tudtak hozatni, hogy ez a lopás nem lopás, meg hogy hamar elavul. Dehát ki hogy él, úgy ítél.

302398 2014.02.14. 15:56:03

T. Szerzők! Az első témához; igen csak érdekes, hogy csak a Népszabadság ált be a sorba. Érdemes elolvasni a kommentárokat!
süti beállítások módosítása