Gondolatok, ellenszélben. Aki profi hajós, az ellenszélben is képes előre haladni.

Ellenszélben

Ellenszélben

Zsák a foltját

2013. március 14. - Harun al Rasid

Orbánt LePen pártja támogatja

Orbánt LePen pártja támogatja

Iván, a lényeget nem érted! Elgondolkodtam a neves publicista elgondolkodásán

Andrassew Iván a Népszava publicistája szerda délután kelt „Maradék” című írásában így írt: „Bár a múlt héten valami apróság mégis elgondolkoztatott. A törvénytelenül nyugdíjazott bírók közül sokat nem tudnak visszahelyezni eredeti állásukba, mert például a tanácselnökök nyugdíjba zavarása után nem írtak ki pályázatot, hanem megbízást adtak vezetői feladatok ellátására. Vagyis a bírákat nincs hova visszahelyezni. Engem megnyugtatna, ha akadna néhány bíró, aki ilyenkor föláll és azt mondja: a bírói kar méltósága nem engedi, hogy jogtalanul elvett pulpituson üljek.”.

A derék szerző valamit – sőt hitem szerint a lényeget – nem értett meg a dologban, mármint abban hogyan működik a káderpolitika az orbáni rögvalóságban.

A Jóvi meg a Bóvli. A Magyar Nemzet egyoldalú aggódása

Szerda késő este a Fityesz-KB központi napilapja dörgedelmes írást rittyentett „Mesterházy hétezerért úszott az önkényuralom ellen” címmel, melyben lerántja a leplet a gaz ellenségről, aki „Hétezer forintba kerül egy napra a belépő azon a helyen, ahol Mesterházy Attila hétfőn párttársaival, Molnár Zsolttal és Velez Árpáddal úszni volt, miközben a parlamentben a szocialisták az alaptörvény negyedik módosítása ellen tiltakoztak.”.

Az írás kiemelten hangsúlyozta: „Mesterházy nem adott egyértelmű választ arra, hogy felveszi-e képviselői fizetését az uszodában eltöltött munkanapra.

Nos ezzel akadnak némi problémák:

Egyfelől a szoci pártvezér még előző nap több interjújában jól hallhatóan kijelentette, hogy nem veszi fel az erre a napra járó pénzt.

Azonban ennél sokkalta fontosabb, hogy meglehetősen biztos, hogy a daliás 2/3isten egyetlen esetben sem mondott le a fizetéséről, sőt a vonatkozó költségeket is hivatalosan finanszíroztatta, mikor munka helyett foci-meccsen szórakozik. Mint ismert erre gyakorta kerül sor hazai és külföldi pályákon is!!!

Orbán igaz barátokra lelt. LePen pártja kiállt a szabadságharcosok mellett

Szerdán „La Hongrie réaffirme sa  souveraineté face à l’UE” címmel jelent meg a Front National  Ludovic de Danne a szélsőjobboldali párt vezető Marine Le Pen Európa-ügyi tanácsadója sajtóközleménye.

„Az Európai Unió fenyegetései és az Egyesült Államok bírálatai ellenére élve a 2/3-a erejével Orbán Viktor miniszterelnök módosította az alkotmányt. [..] Magyarország újra megerősítette szuverenitását az Európai Unióval (EU) szemben. […] a mostani módosítással nem történt egyéb, mint hogy beleillesztették az alkotmányba a magyar állampolgárok többsége által óhajtott elemeket. […] az alkotmánymódosítással megerősítették a nemzeti jog elsőbbségét az uniós joggal szemben.

Értjük, ugye? Izomból! A jófiúnak persze fingja sincs arról, mit óhajt a magyar állampolgárok többsége. Ami pedig a nemzeti jogot illeti: a csatlakozáskor aláírtuk egy közösségi jog felsőbbségének elismerését, vagy nem? Aláírtuk. Van még kérdés? (a szerk. megjegyzése)

Róna György jegyzete

A bejegyzés trackback címe:

https://ellenszelben.blog.hu/api/trackback/id/tr948359816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

15349 2013.03.14. 11:06:16

Itthon Vonáék, kint Le Penék támogatják... S a Néplártot ez nem (eléggé) zavarja.

267802 2013.03.14. 12:14:48

Ezt már Péternél megírtam: Mennyire sajnálhatja, h Meghalt Jörg Haider! Méltó társak lennének! Áderral, Kövérrel együtt

163107 2013.03.14. 18:46:55

Grincs, Haider nem volt maffiózó. ezeknél mindegyik különb, mert ha náci is, akkor nem maffiózó, ha meg mondjuk olasz maffiózó, akkor meg nem náci.

267802 2013.03.14. 19:12:51

4. Osszián (szerkesztő) Ossi! Sztem a kettő nem zárja ki egymást!

263397 2013.03.14. 21:58:55

Haider is abba halt bele, hogy nekiment a bankoknak.

291070 2013.03.15. 09:49:05

[apafia](#1550925) én meg aszittem, abba a kis kockás zakójába :-D

267802 2013.03.16. 11:25:48

6. apafia Te simán hülye vagy! Abba halt meg, h éjszaka részegen száguldozott! Bank még a közelében sem volt! :-DDD http://www.origo.hu/nagyvilag/20081011-autobalesetben-meghalt-jorg-haider-a-szovetseg-ausztria-jovojeert-bzo-part.html
süti beállítások módosítása