Gondolatok, ellenszélben. Aki profi hajós, az ellenszélben is képes előre haladni.

Ellenszélben

Ellenszélben

Tudathasadt iszlám

2013. március 07. - Harun al Rasid

sebaj. Vonának jó lesz

sebaj. Vonának jó lesz

Az iráni elnök durván megsértette saját vallása alapvető téziseit.


Hugo Chavez nagy barátja az Iranian President Mahmoud Ahmadinejad a halálhírt így kommentálta:

Venezuela has lost a brave son, and the world has lost a wise and revolutionary leader. ... He took a firm stance against the demands of oppressors and broke down the all their attempts for discord, propaganda and coup d’etats. He was a bridge that connected all justice-seeking leaders in the world. He finally gave his entire life and being to a suspicious illness and with that, he is undoubtedly a true martyr in the path of serving the Venezuelan nation and safeguarding the revolutionary and human values. Although Hugo Chavez, is no longer among us today, I am sure that his innocent spirit has ascended to the heavens and will one day return to us with Jesus Christ and will once again help humankind establish peace, justice and kindness.


Csak dióhéjban: egy napon Jézus Krisztussal fog visszatérni közénk...

Szeretném megkapni a dealerének a címét, mert, hogy az iszlám önfelkent védelmezőjeként ilyen baromságot mondjon, az kizárt dolog, hogy józan ésszel történjen.

A többi szöveg csak seggnyaló lafaty. Egy könnyes szemű equadori, vagy bolíviai elnöktől még csak elmegy, de egy iránitól?

A bejegyzés trackback címe:

https://ellenszelben.blog.hu/api/trackback/id/tr808359806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

235117 2013.03.07. 12:24:53

Bocsássuk meg neki, mert nem tudja mit beszél? Lehet, hogy tényleg nem tudja?

267802 2013.03.07. 13:59:38

Egy iráni mennyivel különb? Max. annyival, h hosszabb a kardja!

201013 2013.03.07. 14:23:57

Idézet az iszlam.com magyar nyelvű oldalról: Az Iszlám Jézust (béke legyen vele) Isten egyik legnagyobb prófétájának tartja, és éppúgy tiszteli, mint Ábrahámot (béke legyen vele), Mózest (béke legyen vele) és Mohammedet (béke legyen vele).

291070 2013.03.07. 17:28:46

3. laguna 2013. 03. 07. 14:23 insallah csakhogy ahmadinejad erről eleddig nem igazán nyilatkozott, mi több, ez a fene nagy tisztelet az utcán üvöltöző híveiben mintha nem igazán lenne meg. amúgy nagyon szép az idézet, de csak írott malaszt. pont úgy, mint a 12 parancsolat. az iszlám hódító politikájának nem része a tolerancia, a 12 parancsolatot meg még a katolikusok se tartják be. amúgy nem szeretném, ha valláselméleti irányba mennének el a hozzászólások.

201013 2013.03.08. 07:37:00

4. keleti bölcs Szó sem volt valláselméletről. Ahmadinejadnál találkozik az erőszak, az akaratosság, és a hatalom. Komoly fizikai erő van a kezében. Mindez együtt veszélyes kombináció, és nem jó taktika azzal elintézni, hogy hülye. Meggyőződésem, hogy nem véletlenül mondta azt, amit. A korán ugyanis azt is elmagyarázza, hogy a judaizmus, illetve a kereszténység rosszul értelmezi Jézus alakját. A próféták mind-mind Allah akaratát közvetítik, rétegesen egymásra építve. Vagyis most, amikor arra hivatkozott egy dél-amerikai, hivatalosan baloldali politikus kapcsán, hogy Jézussal tér vissza, akkor pontosan az volt a célja, hogy ezzel az oldalvágással nekrológ ürügyén valójában az iszlám fennsőbbséget hírdesse a nyugattal, meg a judaizmussal szemben - és ezt mégse tehette direkt iszlám utalásokkal. Ezt a gondolatmenetet takarta a rövid idézetem, csak azt hittem, ez világos, és nem kell ilyen hosszasan magyarázni.

291070 2013.03.08. 09:32:08

5. laguna 2013. 03. 08. 7:37 de, kell. nyugodtan állíthatom, hogy ma magyarországon senki sem ismeri az iszlám vallást - csak erőszakosságát látják - a koránt meg még úgyse. az meg felettébb mókás, hogy a korán magyarázza el jézus alakjának és küldetésének értelmezését. ez - ahogy erre utaló mondatodban magad is elismered - az iszlám felsőbbrendűségének kinyilvánítása. az a fizikai erő pedig, ami a kezében van, csak fanatizált talpasok hada, akiket még csak nem is próféták, hanem egyszerű, nem különösebben okos, de kellő képpen vakhitű mollahok/mullahok hülyítenek. gondolod, hogy az igaz hit koráni mélységű téziseit tanítják nekik? mert én nem.
süti beállítások módosítása