Gondolatok, ellenszélben. Aki profi hajós, az ellenszélben is képes előre haladni.

Ellenszélben

Ellenszélben

Arbeit macht frei

2012. augusztus 12. - Harun al Rasid

Pusztaottlakán...

Pusztaottlakán...

Akad ma Orbanisztánban egy olyan nyilván valóan félázsiai település -  az egész ország az, miért lenne Pusztaottlaka kivétel - ahol az a sanda gyanú támadt, hogy a polgármester - Simonka György/FideSS - saját följein dolgoztatja a közmunkásokat. Mindezt Széll Bernadett LMP-s képviselő tárta a nyilvánosság elé, helyszíni bejárás nyomán.

Hát, kérem, van itt egy nagy tévedés: Pusztaottlakán nem közmunka program van, hanem Start-program! Mecsoda különbség!Mi több, dehogy dolgoznak az ő földjén közmunkások, azok, kérem, a felesége földjén dolgoznak, aki bérbe adja az önkormányzatnak a földterületet, amire vonatkozó szerződés az önkormányzat honlapján is olvasható! Érdekes módon, ingyenesen adja bérbe. Akkor ez meg milyen bérbeadás?

Tehát a Start munka programról van szó, dehogyse közmunkaprogramról! Mi több, végül is, a felesége tulajdonában lévő földet művelik ugyan, de az nem közmunka, nahát! Ugyan a OKC Kft. , aki e tárgyban kever, mint műveltető, semmi féle szerződésben nem említtetik, mi több, a Start munkaprogram sincs fent az önkormányzat honlapján, pedig keresték ám sokan, piszkosul, de annak ott kell lennie, mert ha mégsem, akkor mégis, mert Simonka elvtárs 100%-ig biztos benne. Hogy nem találják, nem számít, mert annak ott kell lennie, mert hát ő mondja! Hagyjuk. A Simonkával készített Egyenes beszéd interjú végéig - pedig jó tizenhárom perc volt - sem találta meg a teljes stáb ezt a hivatkozást (nyilván ők voltak bénák), de ez nem számít.

A terményt, amit ott termelnek meg, azon a földön, ami csak úgy van oda adva a közmunkára, az önkormányzat értékesíti. Semmi köze a családjának az egészhez. Persze, a három LMP szimpatizáns - hát ki más, hiszen a romák és a vidéki nincstelen parasztok között olyan nagy mértékű ezeknek a száma, hogy nem is lehetnek mások - akiket a képviselő asszony megszólított, merő rosszindulatból állították, hogy rabszolga munkát végeznek, mert a Pusztaottlakai Start program nem szól másról, mint fegyelemről, pontosságról, alárendeltségről és munkáról, munkáról és megint munkáról, hiszen Simonkáék csak arra akarják nevelni mentálisan (?!) és fizikailag is az embereket, hogy megállják a helyüket a munka frontján! (by Simonka)

A jeges földet ugyanis igenis kapálni kell, mert amikor sár van, a traktorok és szekerek kivágják a földutakat, és az, biza, vissza kell temetni, és ez csak fagyott földben lehetséges! Mi több, csövet - feltételezem, hogy kukoricáról van szó - is csak fagyottan lehet pakolni a pótkocsira! Szeretném felvilágosítani a nagy tudású polgármestert, hogy azért vannak olyan időjárási viszonyok a fagy és a sár között, amikor ez mégiscsak megoldható. Persze, lehet, hogy Pusztaottlakán más időjárás dúl, de ennek még fidess-es parancsra is elég kevés a valószínűsége.

Nem tudták hol elvégezni a szükségletüket? Nem kaptak inni? Hát, a mezőgazdasági munka már csak olyan, hogy arra van ott a bozótos, meg hát, mindenki tudja, hogy az ilyen munkába vizet szokás vinni . Se a budit, se a vizet vidéken, az ilyen munkában, nem várja el senki (by Simonka)! Mert hát, ha azt látta, hogy az első napon nincs, meg a másodikon se, vagy a harmadikon, hát hogy' lehet olyan béna, hogy nem visz ki magának vizet? Nem mellesleg, törvény írja elő, mikor, milyen körülmények közt kell védőitalt, ill. vizet biztosítani a közmunkásoknak, de hát, mint tudjuk, ők Start munkások voltak...

Mi erre a FideSS jeles képviselőjének a válasza? Na de hát, mi csak olyan környezetet kívántunk nekik biztosítani, amivel majd a versenyszférában is találkozni fognak (?!), nehogy meglepetés érje őket!

Természetesen Simonka feljelentést tett a képviselő asszony ellen, rágalmazás okán, és különben is, csak az LMP pénzelheti őket, mivel, miután a riport megjelenését követően a nyilatkozókat szélsebesen kirúgták a közmunka - izé, Start - programból, hát biztosan ebből az apanázsból élnek meg most is, mert munkát azóta ugyan Pusztaottlakán nem kapnak!

Nos, had idézzem ide Áder örökbecsű - már államelnökként, Izraelben (ahová Kövér elvtárs maga helyett küldte) tett - kijelentését:

"Mindig, minden körülmények közt az erkölcs útján kell maradni, mert ahol az erkölcs véget ér, ott véget ér az ember is."

Simonka György, ennek alapján, mint ember, véget ért. Mint FideSS hatalmi tényező, egy darabig még fungál...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ellenszelben.blog.hu/api/trackback/id/tr538309964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

193225 2012.08.12. 17:36:37

Van nekem egy 10x6x5 cm-es kütyüm. Úgy hívják, hogy AIPTEX HD 720D. Pusztaottlakán is működik, azt nincs vita. Feljelentés esetén 5 pofon, folytatólagosan.

Farkas 2012.08.12. 18:00:41

Igazi liberáliSS írás! Ne zavarjon, hogy valaki a településért akar tenni és nem csak a felesége, de a többi gazda is 1 ft-ért adták bérbe a földeket. (ATV Kálmán Olga műsorában nyilatkozta a férj) Igaz, annak nincs hír értéke, csak annak, ha sikerül zavart kelteni! Miért is köteles egy önkormányzat a Start munkaprogramot közzé tenni a honlapján? Hát én ilyenről nem tudok! :-) Mindegy, hogy mennyi igaz egy rágalomból, azt azonnal, mint tényt kell kezelni? Nevetséges!!! Hol is van az ártatlanság vélelme és az tények vizsgálata? Az elvakult gyűlölet nem segíti az objektivitást és komolytalanná teszi az írást! :-(

14927 2012.08.12. 18:02:29

Nem értem én ezt a rosszindulatot :)) Ez a jó ember csupán "csak emberbaráti szeretetből" adta oda a földjét művelésre ingyen a saját maga által vezetett önkormányzatnak, hogy azok a szegény emberek dolgozhassanak, legyen munkahely. Szó sincs arról, hogy hasznot húzna belőle, még véletlenül se, hisz arról híres ez a banda, hogy szociálisan qrva érzékenyek. Na neeee már. Ugye ezt senki nem hiszi el?! Arról meg ne feledkezzünk meg, hogy a földalapú támogatást meg Ő veszi fel, miközben a földjét más műveli.

235117 2012.08.12. 18:09:26

2. Farkas /látogató/ Csak neked a szösszenetedért: hülye.

Farkas 2012.08.12. 18:27:08

3. Tudtommal a műsorban az is elhangzott, hogy semmiféle támogatást nem vesz fel! Ha láttad volna, most tudnád! 4. Kedves Corvin! Egy liberálfasisztának csak ennyire futja? Szegénykém! Gondolkodj még, mert cáfolni azt nem tudsz! Akkor ki a hülye bogaram? :-)

14927 2012.08.12. 18:31:59

2. Farkas (látogató) Ha láttad a műsort, akkor azt is láttad és elvileg hallottad, hogy Simóka váltig állította, hogy közérdekű adatok között a szerződés ott van, mert erre jogszabály van, és ezt Ő hangsúlyozta ki, az már más kérdés, hogy ezt nem találta meg a műsorvezető, Simóka meg nem tudott rá magyarázatot adni, hogy vajon hol is lehet eldugva a honlapon a dolog, hebegett habogott össze vissza

62853 2012.08.12. 18:57:48

Én is falusi vagyok. Így igaz, a szőlőbe kifellé menet viszek magammal vizet, borocskát és egy ki elemózsiát. A magamét magam művelem. A fidexes maffia prominens polgija tudhatnaá, mindegy kényszerközmunkaszolgálat, Start-munka, ott munkavállalóként jelennek meg a zemberek. A rabszolgáknak is vannak elemi jogaik. Igaz éhbérnek sem lehet nevezni az alamiszsnát, de a munkavégzés feltételeit biztosítani kell. Még ebben az országban is. Egylőre nincs róla törvény, hogy másképp legyen. Lehet, hogy liberális írás, de mi köze van eenek a ténynek a leírtakhoz? Talán nem igaz? Akkor tényekkel cáfoljon kérem.

Farkas 2012.08.12. 18:59:21

Ghost! Igen, láttam a műsort! Való igaz, hogy a közérdekű adatok a honlapon kell legyenek (ezeket a kormányhivatal szabályozza), de akár az önkormányzatnál is megtekinthetőek! Szerintem Simóka tévedett, mert ilyesmit nem szoktak feltenni! Amúgy nem hinném, hogy ne lehetne ezt elrendezni egy sima vizsgálattal! Gondolom a liberina kérni fog vizsgálatot, de ha a vád nem igaz, elnézést ki fog kérni? :-)

34417 2012.08.12. 19:06:44

Farkas (látogató) 2012. 08. 12. 18:00 valamint nagyon benéztél. nem ennek a fityfasznak a jövedelméről szól a post. fogd vissza magad a gúnyolódásoddal. amit védeni akarsz, az védhetetlen.

62853 2012.08.12. 19:08:06

Én is láttam a műsort, ahol tévedésről szó sem lehetett, ezt maga a fidexes maffia prominens polgija ismételgette meggyőződvén az igazáról.

34417 2012.08.12. 19:09:09

8. Farkas (látogató) 2012. 08. 12. 18:59 na, akkor cuppanj rá a friss ATV.híradóra. ippeg most mondták be, hogy simóka úgy leginkább egy hazug patkány.

Farkas 2012.08.12. 19:10:27

7. lusta "kényszerközmunkaszolgálat," Tudtommal nem kötelező ezt a munkát elvállalni. El lehet menni dolgozni is! Hirtelen mondhatok három gyárat is ahol folyamatos a segédmunkás felvétel! Ja, hogy vagy melózni nem akar komolyan, vagy már annyira leépült, hogy képtelen tartós figyelemre, na ez nem a munkáltató és az állam hibája! Akkor hogy is van ezzel a rabszolgázással? :-)

14927 2012.08.12. 19:11:22

8. Farkas (látogató) "Miért is köteles egy önkormányzat a Start munkaprogramot közzé tenni a honlapján?" teszed fel a kérdést, aztán már ezt írod nekem: "Való igaz, hogy a közérdekű adatok a honlapon kell legyenek (ezeket a kormányhivatal szabályozza), de akár az önkormányzatnál is megtekinthetőek!" Azért köteles kitenni, mert elvileg közérdekű szerződést kötött saját magával, vagy esetleg saját feleségével a polgármester. Na már most ha el akarja kerülni a gyanú árnyékát is, és olyan tiszta az a szerződés, mint ahogy említette, akkor azt nem "eldugják a honlapon valahol", ha egyáltalán ott van, hanem kirakják a közérdekű adatok között, és nem magyarázkodik ezerrel.

34417 2012.08.12. 19:12:13

8. Farkas (látogató) 2012. 08. 12. 18:27 anyád a hülye, bogaram + liberálfasiszta. corvin intelligensebb nálam, nem küld el téged a halál faszára. én viszont gátlástalanul.

Farkas 2012.08.12. 19:13:19

Harun! Addig nem ítélkezek, amíg valóban nem látom a híradóban kétségbevonhatatlanul, vagy ítélet, illetve per nincs! Ami a gúnyolódást illeti, hát a FideSS -re a liberáliSS elég elmés szerintem! :-)

34417 2012.08.12. 19:14:34

13. ghost 2012. 08. 12. 19:11 hagyjátok a 3.14ába ezt a genetikai tévedést. már az is jellemző, hogy olyasmibe akad bele, ami nem a post tartalma. nem is értem: vérmagyar jobbikos, mijafaszért sír egy fideSS-es köcsög miatt? csak nem az elvrokonság okán?

gogu 2012.08.12. 19:17:38

12.-re: Farkas! hülyékkel e vitatkozz!!!

Farkas 2012.08.12. 19:19:17

14. Lovagias vagy! Corvinnak nincs kezecskéje válaszolni? Amúgy az a másként szerető hülyézett le, tehát úgy válaszolok neki, ahogy ő szólt hozzám! Te is kéred a magadét, jó és szépszavú vitézem, mert ha rákényszerítesz, bizony nem fogom vissza magam! Számolj tízig és gondolkodj el, kell-e neked másnak segíteni haragudni!

34417 2012.08.12. 19:19:29

15. Farkas (látogató) 2012. 08. 12. 19:13 öcsi, nálad az, hogy elmés, barokkos túlzás. minden érv nélkül egy idézet, kicsit átköltve: apád is idióta volt, te is az maradtál. leszarom a "jó ember" fazonodat, kisgyerek. egyszer nyújtottam neked békejobbot, abba is beleköptél. megmondtam, egy engedményt teszek: nem szólok bele degenerált nacionalista postjaidba. de, ha már ide evett a fene, ne kívánj kíméletet!

34417 2012.08.12. 19:20:20

17. gogu (látogató) 2012. 08. 12. 19:17 kisgyerek, igazad van. wolfi nem vitapartner.

Farkas 2012.08.12. 19:20:40

17.Igaz Gogu! A seggemig se érnek fel! Letiplizek innen!

34417 2012.08.12. 19:21:50

18. Farkas (látogató) 2012. 08. 12. 19:19 ne röhögtess. esélyed sincs, se szókincsben, se stílusban. amúgy nem vívok szellemi párbajt fegyvertelenekkel.

34417 2012.08.12. 19:23:02

22. Farkas (látogató) 2012. 08. 12. 19:20 jó az irány!

34417 2012.08.12. 19:24:57

wolfi, legnagyobb sajnálatomra, karanténba kerülsz. nem hagyom a postomat szétbaszni egy népnemzeti fajmagyartól. de azért dolgozz szorgalmasan. tudod: arbeit macht frei!

Farkas 2012.08.12. 19:26:53

20. Na akkor erről annyit, én hívtalak fel, mert nem akartam veszekedést és haragot. Aztán mikor a rokikat leszóltam, megint személyeskedtél és nekem ugrottál! Neked a vélemény az üldözendő emberrel együtt! Ellenségekben gondolkozol, mert nem tudod külön választani a vitát az érzelmektől! Sajnálom, hogy erre a szerencsétlen, uszító posztra jöttem, ettől több eszem is lehetne! Legközelebb akkor jövök, ha valami ferdítést látok benne, vagy prejudikációt! (Nem kell sokat várni)

34417 2012.08.12. 19:29:30

[Farkas](#1425567) ne értékeld túl magad. nem vagy abban a helyzetben, hogy VELEM szemben kegyet gyakorolj. uszító post? komoly baj van az értékrendeddel.

16940 2012.08.12. 19:32:13

Jó a cikk. Nagyon jó. A cím viszont már - miként az SS elnevezés - foglalt... Amikre mostanság - érthető indulatból - használják, kismiskák az Endlösunghoz képest. Szerény, ám határozott véleményem szerint. Nem bántásból vagy kötözködésből jegyeztem.

163107 2012.08.12. 19:42:19

Ezt a polgármester a hátralévő életében kizárólag a következő munkákra fognám: árokásás, betonozás, tarackirtás puszta kézzel, és kőfejtés.

34417 2012.08.12. 19:44:20

28. navigator 2012. 08. 12. 19:32 igazad lehet. csakhogy, ami simonka gondolkodásmódját illeti - ha lightosan is - de igencsak oda hajaz. a címadás szándékosan volt ütős. ami pedig a fideSS elnevezést illeti, már elég sokan használják a neten. még akkor is, ha csak szellemisége, és nem szó szerinti jelentése -Schutzstaffel - a meghatározó. mert ezek minden, csak nem védőosztag. ill. mégis: a hatalmukat gátlástalanul, minden eszközzel védik.

34417 2012.08.12. 19:45:46

29. Osszián (szerkesztő) 2012. 08. 12. 19:42 munka. kényszer. kényszermunka. csak, hogy szokja a versenyszférát.

193225 2012.08.12. 19:52:57

Azt azért nem értem, hogy a képi dokumentáció lehetőségére senki nem reagál. :))

163107 2012.08.12. 20:16:02

Ott is kell egy nagy tábla, és kiírni, hogy: „Arbeit macht frei” És kurvára szabaddá tenném az összes mocsok kizsákmányoló 21. századi náci Döbrögit. Úgy megszeretteném velük a munka szabadságát, hogy ki se egyenesednének a nejjel együtt a kapanyél mellől. Rohadékok. Megírtam én már régen, Rasid, az ellenszéknek is, hogy itt milyen szépen fasizálódunk.

munka 2012.08.12. 20:17:57

Paraziták! Miért furcsa nektek a munka! Mi minden rendszerben dolgoztunk, ti pedig elvettétek, és most is el fogjátok venni! Mert, ha nem kaptok, ( már pedig nem fogtok, mert nem lesz miből ) mentek lopni, rabolni. Egyébként jó a csapat, örülök, hogy együtt vagytok, magas a szinvonal, rátok vall!

34417 2012.08.12. 20:20:44

34. munka (látogató) 2012. 08. 12. 20:17 rád, kisgyerek, legfeljebb a tettestársad vall:-) amúgy, felfogtál egyetlen szót is a post lényegéből?

munka 2012.08.12. 20:21:16

33-ra Te ingyenélő! Miért fasizálódás neked a munka!? Elfogytak a járadékok, a segélyek! Nincs aki megtermelje! " rohadékok "

34417 2012.08.12. 20:25:03

36. munka (látogató) 2012. 08. 12. 20:21 örülök, hogy pontos információid vannak ossian jövedelmi viszonyairól. mellesleg fingod nincs a fasizmus lényegéről, de attól tartok, a jelentéséről sem. de azért osszad csak az észt. véges az:-)

163107 2012.08.12. 20:28:24

Nem a munka a fasizálódás, gyökérkém. Isten ments. a nehéz munkát is el kell végezni, nem erről van szó. Arról, hogy a 21.században emberként kell bánni a munkát végzővel is, meg azzal is, aki nem jut sehogy se munkához. A régi paraszti világban a napszámos enni kapott, , és mi az, hogy nincs még víz sem??? Itt sanyargatás folyik, a klasszikus rabszolgasorsnál rosszabb, a náci táborokra emlékeztető kizsákmányolás, még jó, hogy be nem zárják őket. és nem kötelező a csíkos ruha. Dolgozzanak, de kapjanak rendes ellátást és legalább a hivatalos minimálbért.

163107 2012.08.12. 20:30:37

Egyébként ha az vagy akinek gondollak, kedves munka, kíváncsi lennék rá, hogy kettőnk közül melyik az ingyenélő.--))

34417 2012.08.12. 20:37:24

[Osszián](#1425635) bizony, ő az.

34417 2012.08.12. 20:38:13

[Osszián](#1425633) nincs víz? hallhatod a cinikus választ: vigyen magával!

163107 2012.08.12. 20:41:47

Ráadásul teljesen ostoba kérdése van a látogatódnak: én a legnagyobb jót akarom a polgármesternek, meg a nejének, és könnyen lehet, hogy lesz is részük benne, ha így haladnak a dolgok: kóstolják meg ők is az árokásás, betonozás, erdőírtás, kőfejtés örömét. a munka szabaddá tesz!

62853 2012.08.12. 21:14:51

Az említett ATV-s beszélgetésben a fidexes maffia prominens polgármestere arról beszél, hogy a Start munkások azok nem közmunkások. Ezt állandóan kihangsúlyozza. Osszián! Te aztán tudod, ˝csak tiszta forrásból˝. Óh, keleti bölcs kalifa, mit is olvas a földi halandó a gugli barátunk segítségével? ˝ Start nevű közfoglalkoztatású munkaprogram...˝ közölte Papp Károly a Belügyminisztérium helyettes államtitkára. Szóval ki hazudik?

163107 2012.08.12. 21:51:48

Ez olyan, Lusta, mint a feliratkozás, az ugyanis fideszül nem azt jelenti, hogy valaki regisztrál. A maffiának külön nyelvezete van. Megmentették a magánynyugdíjakat... Na az enyém az tényleg megmenekült, mert egy szavukat nem hittem el, és nem ijedtem meg... Start, vagy közmunka: a szabadban dolgozóknak, nehéz munkát végzőknek jár a védőital. Ezt majd remélem egy kőfejtőben a polgármester megtapasztalja.

163107 2012.08.12. 21:53:10

Attól tartok, nem csak egy kiadós bukta néz ki ezeknek. Nincsenek jó előérzeteim. A hamu alatt.. na de lehet, hogy más is érzi.

12910 2012.08.12. 21:54:09

nem hülyegyerek ez a polgármester. ha bérmunkást hívna földjeire, az napi 5-6 ezer ft minimum. így viszont neki ingyen van, közpénzből, ami az én adómból, a te adódból, a mi adónkból jön össze.. ez persze rendben van a jobboldali agymosottaknál. elképesztő!

62853 2012.08.12. 22:04:39

46. yankari Ez így igaz. vegyük az alapesetet, nem adták bérbe. Csak macera van vele, meg ugye parlgfű nagyhatalom vagyunk, a művelés pénzbe kerül. Egyébként nem csak itt, de másütt is ez egy nagy parasztvakítás. Mit is mondanak, Szóval az itt és így megtermelt javak például a közétkeztetésben hasznosulnak. Valaki kiszámolta mennyibe kerül ez így az adófizetőknek? mert ez bizony nem értékteremtés, amikor a fagyott földet kapával kapartatják vissza. Bajor ismerősömnél a helyi paraszt ilyenkor, amikor például egy nagy vihar miatt a földekre vezető közösségi utakat elmosta a lezúduló víz, hordalékkal töltötte fel, tolólappal egyengette az utat, amirae szerződése volt az önkormányzattal. Egy fél óra alatt végzett. Na ezért is olyan gazdagok a németek. Tudnak számolni.

12635 2012.08.12. 22:34:32

12-re, ide a 3 gyár nevét címét és a felhívást, hogy milyen munkára keresnek embereket! KONKRÉTAN! a három gyár:

tollok 2012.08.13. 06:39:54

46-.ra Hol van neked adód, Te félkegyelmű bolsi p....! Mit diolgozol Te?

34417 2012.08.13. 07:15:14

49. tollok (látogató) 2012. 08. 13. 6:39 mivel igen rossz az ízlése, anyádon dolgozik. tudod, mi munka az, erőt kell vennie magán már azért is, hogy csak ránézzen, hát még testi kapcsolatba kerülni vele! brrrr... szerintem még veszélyes üzemi pótlékot is érdemelne!

34417 2012.08.13. 07:19:22

48. gordius 2012. 08. 12. 22:34 wolf megígérte, hogy nem jön ide többet, hát ne várj választ tőle. amúgy, a segédmunkás minden, csak nem hozzáadott érték teremtő. ennyit a hozzáértésétől. amúgy nem értem, tkp. mit véd? mert a módszer nem védhető, a polgi süket dumája se, szóval, nem értem...

235117 2012.08.13. 07:56:37

Farkas /látogató/ Most kerültem a géphez, elolvastam a kommenteket, van ujjacskám, hogy saját kezűleg tudjam idepötyögtetni, neked nem tetsző jelzőmet nincs miért visszavonnom. Tudod sokszor feltettem a kérdést, miért ennyire sikeres az erdélyi föld, hogy kiveti magából a selejteket. De mi az oka annak, hogy itt landolnak? Patakokban folyik az olvadt vaj a polgi fejéről. Szerintem segítene, ha még egyszer elolvasnád kommentedet, s megérted rögtön, igen kedves, szerény kifejezést használtam rád. Viszont rám kent, ha jól emlékszem liberálfasiszta kifejezést eltettem a kukába, lévén olyasmi nincs csak a te fejedben. Ugye kár volt az iskola mellé járni? Ennyit beszélgettünk részemről.

12910 2012.08.13. 08:10:31

49. tollok (látogató) nagypofájú majom! majd akkor figyelembe is veszlek, ha beregisztrálsz.

12635 2012.08.13. 08:34:44

Rasid, nincs is mit érteni. Csak mindenkinél, aki a "van munka" című dumával jön (pl. Zili is) meg szoktam kérdezni, hogy hol a konkrétum, mert esetleg akadnának olyanok, akik szívesen elmennének segédmunkásnak, mert kenyérre kéne a pénz...

62853 2012.08.13. 10:45:33

A fidexes maffia prominens polgármestere büszkén mondá mennyit is keresnek így a zemberek. Itt szeretném felhívni figyelmét és minden 300 forintos budiforradalmárnak, nem a gyerek neve a lényeg, Start munka, kényszerközmunkaszolgálat, stb., a munkáért munkabér jár. erre vonatkozóan érvényes törvény van, sőt a munkatörvénykönyve a munkavégzés ellenértékén túl a munkavégzés feltételeit is rögzíti.

34417 2012.08.13. 11:46:07

55. lusta 2012. 08. 13. 10:45 mióta tisztelnek a fideSS-ben bármi féle törvényt? egy beszólás a parlamentben, illusztris képviselőjüktől: most mi vagyunk a hatalmon, azt teszünk, amit akarunk, tudod, ez a demokrácia!
süti beállítások módosítása