Gondolatok, ellenszélben. Aki profi hajós, az ellenszélben is képes előre haladni.

Ellenszélben

Ellenszélben

Forradalom, végállomás

2011. december 23. - Harun al Rasid

Varánus-írás, Fabiustól.

Varánus-írás, Fabiustól.

Ugyan copy-paste, de megéri, mert nagyon jóóóóóó!

"Van aki semmiből nem tanul, kár, hogy Kedves Vezetőnk is pont ilyen. Ezek az emberek saját tévedhetetlenségük megszállottjai, önhittségüknél talán csak ostobaságuk mérhetetlenebb. Nekik hiába beszél bárki világosan és érthetően, hiába szólnak barátilag, hogy édesdrágaaranyos forradalmárkáim, a homokozóból ki kell mászni, az aláírt szerződéseket be kell tartani, ne kelljen már olyan sallert leosztani mindenki előtt, hogy a felcsúti tájszólást is a szitába köpöd ijedtedben az ovistársak szeme láttára.

Pedig baj van. Hogy mekkora, arra két példa is akadt tegnap. Az S&P leminősítése után maga Kusza Szem naszádmatróz jelentette ki, égető szükségünk van az IMF hitelre. Mondjuk a 180%-on álló tervezett hiány, a sikeresnek nem mondható diszkont kincstárjegy kibocsátás, a CDS felár leminősítés utáni kiugrása után már ő sem nagyon mondhatott mást. Lázár János meg egy hidegtől begubózott ráncos herezacskó mérgével hörögte a telefonba Fiala Jánosnak: mongattila a hibás! Mifaszt képzel ez, hogy szerinte joga van tudni a magyar választóknak mit levelezik az ország sorsáról az Önsorsrontó ezzel Barrosoval?! Vegye tudomásul ez a rohadt kíváncsi nép a mongattilával együtt, hogy Kedves Vezetőnk álmában felsírt a fájdalomtól amit a levél hatására az Egó Manók okoztak neki!
Meg egyébként is Mong egy antiNERista, aki akkora sallert lenyomott az őt lehazugozó Giró-Szásznak, hogy felkavarta vele a szürkeállomány helyét kitöltő poshadt állóvizet. Kivizsgálás, az köll ide de nyomban, Pintér Sanyi fogd, csibész! - azonnal csináljon valaki bármit, amit még nem meszelt el az alkotmánybíróság!

És ezek bazmeg méltóságról beszélnek, ami szerintük jár nekik. ( Tbg for president! - Plankó lehet házelnök dagadtlaci helyett)

Viktor ahogy meghányta-vetette az egómanókkal a dolgot azon frissiben közölte is a választ:Érdekes módja ez a koldulásnak, és érdekes módja ez az állampolgárok kezelésének is. Viktor egy órát hablatyolt a hírtévében a válaszlevélről ahelyett, hogy nyilvánosságra hozták volna azt is. Hadd lássuk mennyire volt udvarias, mik voltak az örömhírek amiket tényleg közölt, mert abban amit elmondott van némi kavarodás. Biztos nem hazudni akart mikor azt mondta, a hitel milyenségéről: "az egyeztetések még most zajlanak" - csak véletlenül kicsúszott a száján. Mert ugye kivel egyeztetnének, mikor az egyeztetők hazamentek régen "várni a Jézuskát." Vagy nem szólt neki senki, hogy mikor Kusza Szemmel ülnek a spejzsarokban összebújva, és azt sutyorogják a habcsókos dobozt dobozt dézsmálva, vajon csonkolni kell-e azt a jobbkezet a haza érdekében, az nem számít éppen a hitelről egyeztetésnek? Ugyanis az Európai Bizottság magyarországi képviseletének hivatalos közleménye szerint még az sem biztos, hogy a tárgyalások egyáltalán folytatódnak.

Úgyhogy ideje ébredni skacok, ideje új célt keresni a forradalomnak, mert a tárgyalás folytatása is felér lassan a győzelemmel. A jelek szerint komolyan gondolják, hogy ez a gyorsnaszád léket kapott, és Viktor a lejárt szavatosságú politikusok posványának aljára süllyedéseben legyorsulja a jogállamiságot és sajtószabadságot faragó nyeletlen fejszét."

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ellenszelben.blog.hu/api/trackback/id/tr728309594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

114634 2011.12.23. 08:50:23

Rasid! Jó lenne, ha ez a végállomás lenne, de sajnos az út tovább vezet! :-(

10306 2011.12.23. 09:49:47

olvastam, de itt is +

163107 2011.12.23. 11:06:13

Varánusz nagyon jó. Szellemesen ír, és isteniek a grafikái. ez az elmebeteg azt locsogta a rádióban, hogy "nem kell az IMF tárgyalásokból negy feneket keríteni"... Nem ám, minek is. Ha nem folytatódnak, akkor ott lesz az államcsőd. Most megszavazzák a saját fazonra alakított választási törvényt. Ezek tényleg azt hiszik, kihúzzák 2014-ig?

163107 2011.12.23. 11:08:29

Kész téboly: "Orbán "jó híreket" közölt A miniszterelnök a Hír Tv-nek azt mondta, a Barrosónak írt válaszlevelében "csupa jó hírt közölt" az EB elnökével: például, hogy a Bankszövetséggel kötött megállapodás megsegíti a devizahiteleseket, a parlament pedig elfogadta a 2012-es költségvetést, amely "kiváló", és "az egyik legjobb Európában". Mindez szerinte megfelelő keretet biztosít ahhoz, hogy Magyarországon beinduljon a gazdasági növekedés. A kormányfő azt mondta: az a két törvény, amelyet Brüsszel kifogásolt, megfelel az európai jogrendnek. "Tudattam vele, hogy nincs mód, hogy halasztást engedjünk, mert az alkotmány január elsejével hatályba lép, ráadásul az új alkotmányban fontos építőkő mindkét törvény. Ezek a törvények egyébként pedig nem tartalmaznak semmi olyat, amit neki jogában, módjában állna kifogásolni" - nyilatkozta a miniszterelnök." mi indul be???

34417 2011.12.23. 12:25:14

5. Osszián (szerkesztő) 2011. 12. 23. 11:08 mi indul be, mi indul be... a hasa...fosik már a szerencsétlen, csak időben érjen ki a wc-re:-)
süti beállítások módosítása