Gondolatok, ellenszélben. Aki profi hajós, az ellenszélben is képes előre haladni.

Ellenszélben

Ellenszélben

A szólás szabadsága

2011. június 22. - Harun al Rasid

fidesznyik értelmezésben, persze

fidesznyik értelmezésben, persze

Valakinek, valakiknek szúrjuk a szemét. Mármint, az ellenszek.hu internetes véleménymagazinunk. Igaz, kritikus - de sohasem pocskondiázó - hangvételű írások jelennek meg nálunk, igencsak szívonalasan, de hát, rajtunk kívül még kritizálják ezt a reszimet egy jó néhányan, eleddig mégsem támadta őket senki.

Nos, a mi honlapunkat ma délelőtt hacker támadás érte: a behatoló, gyáván, alattomosan - ahogy ezt már a fidesznyikektől megszokhattuk - letörölte az adatbázisunkat. Egészségére. Remélem, volt nála papírtörölköző, mert átkozottul nagyot élvezhetett, miután ezt a hőstettet elkövette.

Olyan nagyon eszes nem volt, mert hagyott maga után nyomot, eleget. De ez legyen az ő baja. Vagy személyes, vagy csinovnyik bosszúvágy vezethette, mert az ilyesmire pártszinten, egyelőre, még nem adnak utasítást. Most még várnak Szalai Annamáriára, legalább, hogy a látszatot fenntartsák.

Amatőr is volt eléggé, mert tudhatná, hogy az adatbázisról mind a szolgáltatónál, mind az oldal készítőjénél van biztonsági másolat. így hát, el lehet játszogatni: ő letörli, mi visszatesszük. Egészen addig, amíg annyi nyomot nem hagy maga után, ami már egészen az ajrajáig vezet.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ellenszelben.blog.hu/api/trackback/id/tr928309336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása