Gondolatok, ellenszélben. Aki profi hajós, az ellenszélben is képes előre haladni.

Ellenszélben

Ellenszélben

Gyurcsány felvilágosult abszolutizmusa

2010. december 22. - Harun al Rasid

A legnagyobb bajok itt akkor lesznek, ha a Fidesz jóindulatúan kísérletet tesz arra,hogy  kihátráljon abból a stílusból és módszertanból, amely az eddigi kormányzását jellemezte. Például, ha elkezdi komolyan venni azokat a közvélemény kutatási eredményeket, amelyek a népszerűsége csökkenéséről tudósítanak, vagy például azt, hogy egy friss eredmény szerint a Fideszt támogatók többsége népszavazással gondolná  megerősíteni az új alkotmányt. Az látható, hogy ha Fidesz vezető politikusai valamely érthetetlen okból elfelejtkeznek azokról az alapvetésekről,amelyek a kormányzás eddigi kommunikációját meghatározták, rögvest iszonyú tévedésekről tesznek riasztó bizonyságot.

Lázár János frakcióvezető úr szerint a Fidesz nem szeretné elkövetni azt a rossz hibát, amelyet Gyurcsány Ferenc elkövetett, hogy ti. a felvilágosult abszolutizmus jegyében szerették volna megvalósítani azokat a bizonyos nagy szerkezeti reformokat. Az MSZP -SZDSZ kormányai és a felvilágosult abszolutizmus. Ez hihetetlen. Remélem, hogy  a hamarosan kősziklaként elibénk álló  média " szabályozás" szabályainak is megfelel, ha tisztelettel megkérdem : Kedves Frakcióvezető Úr, Ön itt lakott az elmúlt, mondjuk 15 évben ?

A folytatás ezen a helyen olvasható.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása