Gondolatok, ellenszélben. Aki profi hajós, az ellenszélben is képes előre haladni.

Ellenszélben

Ellenszélben

Kell egy kis államszünet

2010. december 08. - Harun al Rasid

csak azért teszem fel újra ezt a bejegyzést, hogy kiszoruljanak azok, amelyekkel egy pihentagyú elárasztja naponta a frissülőket.

Figyelj csak!

Én már csak így énekelgetem halkan a szobámban, hogy „kell egy kis államszünet/ időnként mindenkinek…” Mert államszünet esetén nem lenne dolga a diódának sem… akarom mondani, a félvezetőnek… Annak a vezetőnek, aki nem fél, de félvezető, vagy félve vezet ő… vagy félre vezet ő. Mindig összezavarodom.

Mert unom, hogy a félvezető erős áramot, izé, államot akar rám vezetni a nemzet nevében, miközben erős nemzet lehetne az, amelyiket nem sokkolnak állammal, vagy árammal. Teher alatt nő a párt ma, vagy… a pálma és államszünet közben erősödik a nemzet. Ráadásul nem csak a félvezetőnek nem lesz semmi dolga, hanem az ellenállásnak sem…

Figyelted? Semmi politika nem volt ebben…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása