Gondolatok, ellenszélben. Aki profi hajós, az ellenszélben is képes előre haladni.

Ellenszélben

Ellenszélben

Nyomatékos kérés a Szerkik felé!

2010. október 16. - Harun al Rasid

ez már nem vélemény szabadsága!

ez már nem vélemény szabadsága!

Elfogadom, hogy egy ilyen fórumon, mint a Nolblog, színes a felhozatal. Elfogadom, hogy a bulvártól kezdve a komoly politikai tartalmú postokig, mindennek helye van. Elfogadom, hogy a kommentelők olyanok, amilyenek. Elfogadom, hogy a jó szaftos viták hozzák az olvasottságot, hisz ez a lényeg. Még azt is elfogadom, hogy tőlünk eltérő világ- és ideológiai nézetű kommentelők az elfogadható élcelődés helyett csontkemény gúnyolódást vezetnek elő, hát istenem, nem születhet mindenki úriembernek.

De azt már nem tudom elfogadni, hogy valaki a névtelenség homályába burkolózva, gyáván sértegessen, mocskolódjon, zsidózzon! Ez már nem a vélemény szabadsága, ez aljas, gyáva provokáció, becstelen gyalázkodás!

Ennek szellemében nyomatékosan kérem a Szerkiket, hogy egyszer és mindenkorra tiltsák ki innen ezt a sajnálatos módon közénk született emberfélét! Célja egyértelmű, addig feszíteni a húrt, amíg valamelyikünk azt nem mondja: elég! Vagy ez a Nolblog szégyene tirhul el innen, vagy a sértett, megalázott blogger megy!

Gondolom, a Szerkik nem ezt az utóbbit kívánják. Attól pedig nem kell tartani, hogy cenzúrát, meg médiadiktatúrát kiáltana bárki is. Miért is tenné? A becsületsértés, a nyílt rasszizmus tán elfogadható ezen a fórumon?

A miheztartás végett, csak, hogy egyszerűbb legyen a dolog: ennek a magából kivetkőzött egyednek az ip címe 86.101.154.22.

Kétsége ne legyen senkinek, van neve, és van munkahelye is. Ezt az információt azonban – amennyiben nem lenne foganatja a kérésemnek – a feljelentéshez tartogatom. Félreértések elkerülése végett: ez nem fenyegetés, ez ígéret! Ti is olvashattátok, bizonyíték akad számtalan.

Elég a megalkuvásból! Amit ez a kommenter produkál, nem a szólás szabadsága!

p.s: teljesen felesleges bárkinek azzal jönnie, hogy bezzeg, és is ezt, meg azt mondtam a múltban. Az elmúlt, nyilvánosan békejobbot nyújtottam, ez pedig a folyamatos jelen, de nem kellene a jövőnek is lennie!

a legfrissebb szösszenete:

MA, 8:15 "most mit tegyek, ha ez a szerencsétlen provokátor ennyire ostoba? összekeveri a szlenget a tárgyszerűséggel. sebaj, nem ez az egyetlen, amiben sötét, mint az éjszaka:-))) harunalrasid"

Apádnak a faszán az onnan lemetélt előbör helyén lévő területet (makkos mező) cenzoráld meg, te

hugyos geci balfasz, zsiddancs provcsi! Megértetted? A többi írásom annyia célba találta a mocskos

pofádat és zagyadat, hogy inkább kihagytad? Rohadj meg, te komcsi pribék, te ótvar, te húgy, te fos,

te szar, te senki fingja!!! Menj a picsába, te büdöszsidó!

 

"most mit tegyek, ha ez a szerencsétlen provokátor ennyire ostoba? összekeveri a szlenget a tárgyszerűséggel. sebaj, nem ez az egyetlen, amiben sötét, mint az éjszaka:-)))
harunalrasid"
Apádnak a faszán az onnan lemetélt előbör helyén lévő területet (makkos mező) cenzoráld meg, te hugyos geci balfasz, zsiddancs provcsi! Megértetted? A többi írásom annyia célba találta a mocskos pofádat és zagyadat, hogy inkább kihagytad? Rohadj meg, te komcsi pribék, te ótvar, te húgy, te fos, te szar, te senki fingja!!! Menj a picsába, te büdöszsidó!

 

 

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása