Gondolatok, ellenszélben. Aki profi hajós, az ellenszélben is képes előre haladni.

Ellenszélben

Ellenszélben

Az elszabadult hajóágyú

2010. május 28. - Harun al Rasid

a disznófejű nagyúr belerondított...

a disznófejű nagyúr belerondított...

Martonyi, a piperkőcz, csavart kettőt bajuszán, oszt jól ártándult Szlovákiába, megmondani a tutit. Hogy kiként, miként, azt fedje jótékony homály, mivel valódi jogosítványai kurvára nem voltak, magyar állampolgárként meg azt mondott, amit akart. Véletlenül a magyar állampolgárságról osztotta az észt, odaát.

Hogy súlyosbítsa a helyzetet, bizottsági meghallgatása során még jó szinpadiasan fel is háborodott. Gondolom, ezt tudatmódosító szerekkel érték el nála, mert azért a múltban ennyire nem volt hülye.

Persze, a pálya már jó síkos volt előtte. Schmitt Paja, - neve annyira ősi, hogy csak na! állítólag Árpád vezér, amikor felért a vereckei szorosba, letekintvén az előtte laposodó vidékre, szemét ernyőzvén, kérdőleg így  szólt: s mit látok én ottan? - a nagyon nemzeti, úgyis, mint házelnök, igen gyorsan Trianon emléknapról nyiladozott.

Zufellige weise a turbó, ehhez csatlakozva, első felindulásában megalkotta a kettős állampolgárságról szóló törvényt, tudván tudva, hogy még nem úgy hívják őket, hogy országgyűlés, sőt, hogy rendesen beleszarnak ezzel a ventillátorba.

Hiába, a MEGMAG párt ezt is megengedheti magának. Azt még nem tudom, hogy az LMP és az MSzP seggnyalásból csatlakozott-e hozzájuk, vagy éppen ők is kaptak a Martonyi - féle tudatmódosító szerből - a ffrancba, kellene már egy ÁNTSz vizsgálat a parlamenti büfébe, a Rigó Jancsi nekem nagyon gyanús - minden esetre Vona messzire lekőrözte őket. Neki volt annyi vér a pucájában, hogy elfelejtse, milyen fontos dologról is szavaznak éppen:-)

Most aztán itt állunk egy nemzeti gőgből feladott magas labdával.

Szerencsétlen Sömjén a történelmi Magyarországról hadrikált. Melyikről is? Mert volt egy-kettő.

Valami újsütetű okostóni a Fidesz képviseletében Kálmán Olga előtt mondta a semmit, elég sajnálatra méltóan.

Kurva fekete ez a szerecseny. Nagy meló lesz kimosdatni. Persze, parasztvakításnak ez is jó.

Most aztán csodálkoznak egy jóízűt. Martonyi kiszólása: "ne bántsd a magyart!", 2010-ben az Únió közepe táján? Talán, ha emlékeznétek az eredeti dátumkörnyezetre, turbókáim! Kérdezem: észnél van ez az ember?

Oszt még ő lesz a külügyminiszter...

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása