Gondolatok, ellenszélben. Aki profi hajós, az ellenszélben is képes előre haladni.

Ellenszélben

Ellenszélben

A demokrácia ellenségei

2010. május 17. - Harun al Rasid

A választásokat követően csak tovább forrnak a fékezetlen indulatok a sajtóban! A balliberális média két téma köré csoportosulva offenzívát indított. Az egyik a Jobbik és annak ténye, hogy parlamenti párt lettek, míg a másik a Fidesz és Orbán Viktor tevékenysége.

A választásokat követően csak tovább forrnak a fékezetlen indulatok a sajtóban! A balliberális média két téma köré csoportosulva offenzívát indított. Az egyik a Jobbik és annak ténye, hogy parlamenti párt lettek, míg a másik a Fidesz és Orbán Viktor tevékenysége.

Orbán a kritika és a gúnyolódások céltáblájává vált, amit feltűnő közömbösséggel vett eddig tudomásul. Hihetetlen erővel ruházta fel a népakarat, így az ellendrukkerek vádjai egyáltalán nem érdeklik. Be kell látni, hogy nyert és ezt lehet véleményezni, kritizálni, de magával a ténnyel nem lehet mit kezdeni. Eddig még egyetlen intézkedése sem volt, törvényt sem módosított a Fidesz, de már a bukott politikusok és támogatóik kikezdték és kikezdik folyamatosan! Olyan apróság, hogy az eddig hatalmon lévők egy része már a börtönfrakció tagjává avanzsált nem zavarja a kritikusokat, pedig azt a bizonyos gerendát már csak észre kellene venniük. Így nem hiteles az a pocskondiázás, amivel az új hatalmi erőt illetik! Hitelesség nélkül pedig csak az üres szavak maradnak és az üres emberek, akiknek a szava, mint a kutyaugatás, bizony nem hallik az égig! Komoly kérdéseket feszeget a Fidesz, amelyekre figyelni kell és a támogatottsága megkérdőjelezhetetlen. Úgy, mint az a bizonyos három csapás törvény bevezetése, amely az agresszív bűnözők társadalomból való kivonását célozta épp úgy népszerű, mint a minden faluba rendőrt mozgalom, melyet a vidék már igen régóta kér a fékezetlen lopások és erőszakoskodások miatt! Tagadhatatlan, hogy a jogosítvány nyolc osztályhoz való kötése épp úgy a többség érdekét szolgálja, mint a családi pótlék összekötése az iskoláztatással. Analfabéta sofőrök és iskolakerülők támogatása nem lehet egy normálisan működő társadalom célja. A bedűlt deviza hitelek átgondolása is olyan égető kérdés, ami már neuralgikus a társadalom szempontjából! A képviselők számának a csökkentése szintén egy olyan régi vágy, amelyet nem lehetett végig vinni az egyetlen „demokratikus” erő által irányított kormányzaton. Elgondolkodtató!

Ezek a többség érdekeit szolgáló intézkedések, melyek kritizálhatóak ugyan, de jótékony hatásai vitathatatlanok! Természetesen csak azoknak a szempontjából, akik a többség érdekét nézik, hiszen egy deviáns kisebbség számára ezek komoly korlátok!

A Jobbikot illetően a támadások koncentrációja kimondottan erős. Egy demokratikus választáson, demokratikus módon indult párt bejutott egy demokratikus parlamentbe. Amíg a bíróság mást nem mond, addig lehet hőbörögni, címkézni és a jól bevált nácizást folytatni, de a Jobbik bizony demokratikus párt! Ebből egyenesen következik, hogy akik itt szervezkednek a Jobbik kizárására és „karanténba helyezésére” nem tekinthetők csak kirekesztőnek. Egy demokrácia nem használhat diktatórikus eszközöket pusztán azért, mert a demokrácia alapjának számító választásokon a polgárok nem a kedvük szerint szavaztak! Ez hasonlatos az óvodai bújócskához, ahol mindig akkor változik a játékszabály, amikor az óvó néni kedvencét megtalálják! Ez megengedhetetlen!

Egy ideig még hallatszanak az antidemokratikus, uszító hangok és a Fidesz valamint a Jobbik bizonyítási lépéskényszerbe kerül. Választóiknak meg kell felelni és mind két párt azt a „liberális” maszlagot, amit a baloldali média felköhög, tetteivel kell cáfolnia. A jelen állás szerint erre hajlandóak és készek is! „Liberálisaink” akkor esnek nagyot, ha ezek a lépések eredményesek lesznek, mert abban az esetben a maradék megtévesztett is ott hagyja őket és szomorúan fognak üldögélni néhány pártirodában ők, a demokrácia legnagyobb ellenségei! Akkor talán majd öt fős tüntetéseket szerveznek mindannyiunk szórakozatására, hogy megvédjenek bennünket a demokráciától!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása