Gondolatok, ellenszélben. Aki profi hajós, az ellenszélben is képes előre haladni.

Ellenszélben

Ellenszélben

Jó tudni!

2012. november 09. - Harun al Rasid

Köteles-Kövér elvti mozgalmi múltja

Köteles-Kövér elvti mozgalmi múltja

Kövér Lászlóról :
A gazdag életrajzi elemekből kár volt kihagyni a legfontosabbat: Kövér László felvételi vizsga nélkül került be az egyetemre. No nem azért, mert tanulmányi versenyt nyert. Atyai kitüntetés mentesítette a felvételi alól, (mint akkor másokat is, kiszorítva az értelmes diákokat).

A kitüntetés neve: Szocialista Hazáért Érdemérem. Indoklás: "Az 1956-os ellenforradalom leverésében szerzett elévülhetetlen érdemeiért." A gyermek nem felelhet az apa rémtetteiért. DE! Nem az apát vették föl az egyetemre teljesítmény nélkül, hanem idióta gyermekét!!! Ebből fakad minden aljassága. Mások élete, vére... ugródeszka a tuskónak.

Egyébként a köteles beszéd elhangzott Békés megyében, azután Tatabányán az Árpád Szállóban, majd Szombathelyen (a békési esetben pert is vesztett hazugságért a FIDESZ). Ugyanúgy szólt mindhárom helyen. A www.nyugat.hu honlapról letölthető (volt) a teljes beszéd, nem  szövegkörnyezetéből kiragadva. Az idióta polgárok aljas röhögésétől kísérve. Letöltöttem magam is. Számtalanszor bukott az egyetemi vizsgákon, arra már nem terjedt ki a kitüntetés hatása, két alkalommal évismétlésre is kényszerült.

A 2,0 átlagot elérő diák 5 éve alatt végezhetett a jogi karon, a Kövér lárvának ez 7 évébe került. (Deutsch Tompika 14 és fél évéhez képest, persze, szép eredmény. Igaz, abban barterüzlet is van, a diplomáért cserébe Mádl Fefe posztja.)

Jutalomból került az MSZMP KB-hoz tartozó Társadalomkutató Intézetébe, közvetlenül Aczél et. keze alá. Kommunista vérétől vérátömlesztéssel sem tudott megszabadulni. Ez érvényes egykori ifjúkommunista társaira is. Viktorkának mondta az egyetem oktatója: "Viktor, rosszabbak vagytok Kun Béla Lenin-fiúinál!" Nem véletlen, hogy Kun Béla unokája a mai napig résztulajdonosa, főmunkatársa a HírTV-nek.

A kommunista vérvonaltól soha nem tud a FIDESZ megszabadulni. A fideszesek példája (Kövér, Orbán és a többi bűntárs) hasonlatos ahhoz az ausztrál őslakoshoz, aki abba őrült bele, hogy új bumerángot akart venni, de nem tudta eldobni a régit. "Kommunista szalonnából, nem lesz demokratikus szalonna!" - ahogy a másik köztörvényes is megfogalmazta.

Más. A debreceni huszárhadnagynak (Kósa fütyi) még mindig nem sikerült a diplomát megszereznie. A faliképen hamisan ábrázolta a festő, a lovon ül, pedig a természetes helye alul van, mint szerves tartozéka a lónak. Megtekinthető: Régi Posta Étterem és Fogadó, 4025 Debrecen, Széchenyi u. 6. A példatár kimeríthetetlen. Nem véletlenül fogalmazták meg már régen: "A hülyeségnek csak alsó határa van."

Ha hozzá tesszük, hogy Kósa szerint „Brüsszelben elgurult valakiknek a gyógyszere”, már csak az elmeorvosa címét kellene megtudni. Ami Kósát illeti, az övé már rég elgurult. Ráadásul – mert naponta szednie kell, és ő szófogadó beteg -, bemászott érte az asztal alá, és amikor fel akart egyenesedni, jól be is ütötte a fejét.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ellenszelben.blog.hu/api/trackback/id/tr628359638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

283390 2012.11.09. 21:39:47

Én meg hülye mód röstellkedtem, hogy egyszer fél évre "sportkultúros" voltam a KISz-ben... Alapszervezetben, a Műszaki Erdészetnél ....:-)))

278239 2012.11.09. 21:44:26

okok 2012. 11. 09. 21:39 soh'se röstelkedj. kövér se teszi, pedig nála gerinctelenebb nem sok van a fideszes csapatban.

62853 2012.11.09. 22:08:15

Lali huszárunk fő KISZ-es múltjáról is sokan tudnának mesélni. Elég hithű kommunista mútról tanúskodik, pedig köteles Kövérrel ellentétben ő nem volt annyira rászorulva.

283005 2012.11.09. 22:10:11

Na papa Akkor most lelepleződtek ezek a kutyafejűek Kommunisták Akkor viszont nem lehetnek horthysták Vagy lehetnek papa? Lehet valaki kommunista és ugyanakkor horthysta De ha meg kommunista vagyis internacionalista akkor meg hogyan nacionalista? Továbbá ezek a fideszkommunisták egyben a klerikális reakció szekértolói is Mert azok is nem?

163107 2012.11.09. 22:24:01

Kimi, ezeknek mindegy, csak ne tisztességes demokrácia legyen. Régen megírtam, hogy nagyjából 3 rendszerből építette fel a kondás a magáét: a mussolini féle fasizmus, a Rákosi féle kommunista diktatúra, és a csaucseszku féle fene tudja mi Romániában. És olyan kibaszottul jól összehozták, hogy nem üt el az egyik a másiktól. Horthy kurvára nem érdekli őket, viszont a szavazóik egy agyatlan rétegét igen, és így vannak a nacionalizmussal is. Az meg mézesmadzag a hülyéiknek. De mindenekkel egybevetve: egy maffia - ez fő jellemző rájuk.

163107 2012.11.09. 22:25:55

"..a rendszeresen kommunistázó és ügynököző politikus balos családból származik. Mint nagybátyja, Kövér József egy 2002-es interjúban a 168 órának elmondta, családjukban a baloldali szellemiség dominál, Kövér László nagyapja Szocialista Hazáért Érdemrendet is kapott. A fideszes politikus nagybátyja azt azonban cáfolta, hogy ennek a ténynek szerepe lett volna Kövér László egyetemi felvételében. - mondta a nagybátyja, a pápai MSZP akkori alelnöke. "Laci édesapja, két lánytestvérem és magam is párttagok voltunk. Már csak a családi indíttatás miatt is" - tette hozzá. Kövér József nem értette, hogy milyen korábbi tapasztalatok és információk késztették unokaöccsét olyan kijelentésekre, mint: "kommunista kutyából nem lesz nemzeti szalonna" http://osszian.nolblog.hu/archives/2012/04/04/A_szochazas_nagypapa_unokaja/

163107 2012.11.09. 22:26:11

Egyébként 1990-ben még az SZDSZ-szel közös listán indulva (mert akkor épp liberális volt, előtte a szociáldemokrácia tetszett neki - most??? - nyilván a maffia módszerek) szerzett mandátumot, hogy aztán minden ló elszaladjon vele, amin csak ül. Striga, kutya, kígyó, moslék, prostituált, honkupec, aljas, gonosz, mocsadék, terrorista, hazaáruló. Többek között ilyen szavakat használt a 2002-es kampányban a politikai ellenfélre, illetve a sajtóra- és nem csak a kampányban. Na és persze a választók millióira is - azt a választást Kövér nyerte meg a szociknak. A köteles beszéd eredeti változata (mert több is volt, fórumról fórumra elmondta), így hangzott: " Mindazoknak, akik úgy ítélik meg, hogy nem tudnak lelkesedni (a tervezett olimpiáról beszélt a politikus - a szerk.), azt ajánlotta, vegyenek egy kalapácsot, egy szöget, egy kötelet, menjenek le az alagsorba és a szögre vagy ha találtak jó gerendát, akkor a gerendára kössék fel magukat. Majd hozzátette: lehet, hogy kicsit messzire mentem, javasoltam nekik, maradjanak életben, az lesz a legnagyobb büntetés, ha látják, hogy megvalósulnak a céljaink, és majd koloncként cipeljük őket a hátunkon." Olimpia, persze. És erre mondják, hogy okos ember.

283005 2012.11.09. 22:38:32

5re Hát igen Ehhez kell ám a tehetség Egyébként ezek liberálisok ezek az igazi liberálisok Szabadelvűek Érted? Szabadon váltogatják az elveiket Emlékszel mit mondott Medve úr? Lesz itt még fidesz-mszp nagykoalició És elhiheted hogy lesz is A Tagtaliák néha kiegyeznek a Bonánokkal:))

163107 2012.11.09. 22:47:41

Medve ezt csak az én szelíd bosszantásomra mondta. Dehogy lesz fidesz-mszp koalíció, a fidesz meg semmisülni, mint a hajdani tesópártja.

12019 2012.11.09. 23:36:38

Jaj, ezek a fránya elődök! Hogy Kövér egy totális seggfej, azt mindig is tudtuk- azt viszont, hogy az elvetemült bunkóságot honnan kozta-kapta, azt kevésbé. Elévülhetetlen érdemek 56 leverésében? És ez a magyar országgyűlés elnöke! A többi ezernyi seggfej meg lelkesen tapsikol. Na mindegy, az elődökről akartam értekezni. van a korményban egy díszvirág, aki szintén furcsa dolgokat hozott otthonról. (Mit egy, majd mindegyik...) A mi drága Matolcsynk az ő meseországával. Szóval a kedves Matolcsy nagypapi bizony nyilas volt, a lelkem! Parlamenti képviselő és frakció alakító. Annyira nyilas volt és annyira szenvedélyes antiszemita, hogy az első zsidó-törvényt nem volt hajlandó megszavazni a parlamentben. Mert hogy túl enyhének tartotta. A másodikat már megszavazta! Na ezt vezekelhette az onoka az átkosban, mert ugye MSZMP párttag volt. Most meg az átkost vezekli, átnyergelt és túllihegi. Micsoda társaság! De a hívekről még rosszabb a véleményem.

235117 2012.11.10. 08:45:49

A múltat meg nem történté tenni nem lehet, bár folyamatosan vannak próbálkozások. A múltban történteket lehet szégyelleni, értelmes ember inkább röstelleni szokta balfácánságait. De letagadni, hát azt a bűnözők szokták, ezért vannak a börtönök ártatlanokkal tele. A parlamentben ücsörgők nagy többségét nem tekintem képviselőknek, mert jószerével magukon kívül senkit se képviselnek, egyszerűen kaméleonok. Pedig hát a kaméleonok rendes kis lények, balszerencséjükre lemásolták a magyar parlament sok-sok tagjának képességeit. Ennek a nem szép jellemvonásnak remek példája a házelnök, a végtelenül bunkó Kövér Köteles László. Oda fog kerülni, ahová való, a feledés jótékony homályába

283390 2012.11.10. 10:05:26

Jó jó Corvin, felejtsük el, de csak az után miután vezekelt egy "kicsit" azokért a "hibákért" amiket az ország ellen elkövetett/elkövettek... Nem bánom ha összevonják a '90 előttiekkel is... Sőt....

288827 2012.11.10. 10:32:09

Szellemi fogyatékosok vagytok . Züllesztitek saját primitívségeiteket, posványos gondolataitokat már zárt körben is csak a legbüdösebb ocsmányok képesek férgesedés nélkül elviselni. A sitt válogatott más néven az elítéltek társasága a napi 12 órát kuporgó kopó alias biztonsági őr művelt valós impotenciája degenerációhoz vezet.

235117 2012.11.10. 11:42:58

Ejnye gusgus! A témához semmi? Számtalanszor figyelmeztettelek, hogy itt rosszul viselkedsz, nem vagy jó társaság. Csúnyán beszélsz, butaságokat mondasz. Láthatod, hogy a két számjegyű IQ kevés ide, kilógsz a sorból. Emlékeztetlek itt most Kövér Lászlóról szólt a poszt. Csak nem egy alapszervezetben voltatok akkoriban?

288827 2012.11.10. 11:59:24

14. Ajjajjj corvinka hát sokadik neveden próbálsz itt ítélkezni , csúnya beszédről elmélkedni balfaszu kollegánál pont? Hát nem eszi ki a protézised a műgomba ? A poszt semmiről sem szól,csak egy degenerált volt munkásőr biztonsági őr gyűlöletéről és impotenciájáról.Mert ugye az köztudott az illetőről!

267802 2012.11.10. 15:51:16

Lám,lám Kalifa miből lesz a cserebogár! Mit bogár? Féreg! A csótány hozzá képest pillangó! És még neki van pofája ugatni! :-))

267802 2012.11.10. 15:53:20

15. gusgus Verecke vajon a tiéd hányadik? Tudod még követni? Már 200 felett vagy jócskán! :-))

278239 2012.11.10. 18:32:19

17. grincs 2012. 11. 10. 15:53 hányszor mondjam még, ez az izé nem verecke! ő mostanában konkrétan a végrehajtó elől bujkál, lehet, hogy már gépe sincs:-) ez az izé csak egy genetikai tévedés. a témához meg azért nem szól, mert ahhoz ész is kell. személyeskedni, sértegetni ész nélkül is lehet, amit, látható módon, igazol is.

14927 2012.11.10. 19:38:24

azt eddig is tudtuk, hogy nem "fajta tiszta", se pedigréje, se az agya szempontjából, de így leírva még durvább, szegény apja forog a sírjában

70185 2012.11.10. 20:51:06

A HVG-n megjelent 2 hír szerint feljelentették a Népszava és a Hír 24 néhány kommentelőjét,és a XVI.ker. kapitányság kikérte a személyes adataikat.Mind a két feljelentés Papcsák cikkhez való hozzászólás miatt született.Szólásszabadság?

278239 2012.11.10. 22:22:11

hapsi 2012. 11. 10. 20:51 bocs, soha nem volt se alkotmányba, se törvénybe foglalva, hogy szólásszabadság van. nincs. max. véleményszabadság van - még. ami pedig papcsákot illeti: a helyzet az, hogy egy barom, de ez csak vélemény. semmit nem tudnak kezdeni vele a szaruk.
süti beállítások módosítása