Gondolatok, ellenszélben. Aki profi hajós, az ellenszélben is képes előre haladni.

Ellenszélben

Ellenszélben

Lewis Ervin McCarthy‎: EURÓPA, VAGY A FASISZTA, DIKTATÓRIKUS ORBÁN REZSIM !!!

2016. április 03. - Harun al Rasid

Ha Magyarországon egyszer terrortámadás lesz, azt Orbán Viktornak köszönheti. Nélküle az iszlám radikalizmus azt sem tudná, hogy Magyarország létezik. Orbán nem először bizonyítja, mennyire korlátolt politikai vezető, nem először kockáztatja Magyarország biztonságát. A baltás gyilkos szabadon engedésével kevés híján háborút robbantott ki a Kaukázusban, s örmény terroristáknak kínálta fel az országot.

A veszély valós lett, hála a NER vezérének. Magyarország felkészületlen egy terrortámadásra. Nem létezik a terrorizmussal kapcsolatos felderítés, mióta az átkerült a TEK-hez az Alkotmányvédelmi Hivataltól (az egykori NBH-tól). A TEK-nek nincsenek felderítésben és titkosszolgálati munkában jártas vezetői. Orbán testőrségét nevezték át terrorelhárításnak, amelyet egykori kommandósok vezetnek.

Ezért kizárt, hogy az orosz hírszerzés paradicsomának számító Magyarországgal a nyugati országok bármilyen fontos információt megosszanak. Az utcán sétáló fegyveres rendőrök és katonák legfeljebb áldozatai lehetnek egy terrortámadásnak, a megakadályozói soha.

Ez a következménye annak, amikor egy országban megszűnik az épeszű kommunikáció, amikor hazug jelszavakkal vezetnek és uszítanak egy népet az aktuális ellenség ellen. De míg a rezsicsökkentés hazugságával szemben nem álltak harci alakulatok, addig a rezsicsökkentés demagógiáját felváltó terrorizmus mögött állig felfegyverzett, mindenre kész öngyilkos fanatikusok állnak.

Orbán leigázta, kifosztotta, megalázta és lenullázta az országot, most még az kell, hogy a lerongyolódott, elszegényedett, jogaitól megfosztott népre ráuszítsa az Iszlám Állam könyörtelen és kegyetlen gyilkosait. S akkor fogadásokat lehetne kötni arra, hogy az ország népe nem a felelőtlen uszítót és provokátort látná Orbánban, hanem elhinné, hogy igaza volt, amikor a menekültek ellen uszított és a terrorizmussal fenyegetőzött.

Egy biztos, hogy a rendszer kollaboráns ellenzékétől az ország nem várhat világos útmutatást, miután a Pintérrel való találkozó és a parlamenti "egyeztetés" után a magukat ellenzéknek nevező megélhetési politikusok elégedetten távoztak a terrorellenes törvénytervezet és felkészülés láttán. Nemcsak politikailag alkalmatlanok, hanem ezzel szakmailag is bizonyították, hogy semmire nem alkalmasak.

https://www.nepszava.us/blogs/news/100412486-orban-es-a-terrorizmus

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ellenszelben.blog.hu/api/trackback/id/tr448555946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása