Gondolatok, ellenszélben. Aki profi hajós, az ellenszélben is képes előre haladni.

Ellenszélben

Ellenszélben

Kósa - Somogyi László: Így gyarapodik a magyar

2016. április 01. - Harun al Rasid

"Az Országgyűlés elnöke kitért arra is: a nemzetpolitika érdekérvényesítő ereje azon múlik, hogy a legitim magyar törekvéseket a Kárpát-medencében a térségi stabilitást erősítő tényezőkként meg tudják-e védeni a nagyvilágban vagy politikai ellenfeleiknek sikerül meggyőzniük a nagyvilágot, hogy a magyar nemzetpolitika a Kárpát-medencében instabilitási és kockázati tényező." - részlet.

Feltehető a kérdés, ha nemzetpolitikáról van szó, és nem szavazat importálásáról - akár Moldáviából is - akkor hogyan lehetnek, létezhetnek nemzetpolitikai ellenfelek, és hány nemzet lehet akkor Magyarországon? Semjén Zsolt pedig nevetséges... Nem is... Röhejes.

Egy a gond: magyar állampolgár lesz a magát annak bevásárló kínai, ukrán, albán, indiai stb. is. De attól még nem lesz a nemzetpolitika alanya. Nagyjából magasról tesz rá, ő uniós lehetőségeket vásárolt meg magának magyar állampolgárságával, nem árvalányhajat és pörge kalapot.

Gyi, te, Ráró, gyi!

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ellenszelben.blog.hu/api/trackback/id/tr98552976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása